Cepy pro E30 (Kasiku nevzdavej to hned)
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
Cepy pro E30 (Kasiku nevzdavej to hned)
!!
od Moderatora:
Pan Kasik je sice ponekud, rekneme, teenagerskeho chovani a sebereflexi bych zatim ocekaval pouze omezene. Nicmene si stale myslim, ze odpovedi typu "vyliz si kret..." to nezlepsi ba naopak.
Sice se zeptal na vec co jiz tu je X-krat, ale budiz:
je celkem jedno zda je to Kelly, Stangl nebo Elit - zalezi na tom jake znacky dodavaji. V pripade cepu do prednich ramen bych vynechal "znacku" Starline a podobne derivaty, Febi lze vzit obavou, celkem dobre zkusenosti mam s MOOG a asi za c.1 lze povazovat Lemforder - nemam osobni zkusenost - vychazim ze zkusenosti mistnich pisatelu.
Asi lze najit i jine "znacky", ale ty se v mem dosahu nevyzkytuji.
Samozrejme do konecneho vysledku "pouziti a montaze" hovori tez nalisovani cepu. Kdyz to nekdo bude "lisovat" palici tak bude vysledek jeste horsi nez u tech starych.
"Produkty" typu TEC, MILITEC a jim podobne byly primarne vyvinuty pro vojenske ucely kde je potreba, aby zdroj pohonu (motor, prevody apd.) byl schopen pracovat jeste po minimalne potrebnou dobu po ztrate oleje apd. Hlavni je dojet kam je potreba a pak se da jina jednotka. Strucne receno. Nerikam, ze to nema nejaky vliv (vcetne tech negativnich) na motor, ale pravidelne vymeny kvalitniho oleje predepsane tridy pro konkretni motor je pravou volbou.
PS: na minulost se casem zapomene pokud je snaha se "vypracovat"...
od Moderatora:
Pan Kasik je sice ponekud, rekneme, teenagerskeho chovani a sebereflexi bych zatim ocekaval pouze omezene. Nicmene si stale myslim, ze odpovedi typu "vyliz si kret..." to nezlepsi ba naopak.
Sice se zeptal na vec co jiz tu je X-krat, ale budiz:
je celkem jedno zda je to Kelly, Stangl nebo Elit - zalezi na tom jake znacky dodavaji. V pripade cepu do prednich ramen bych vynechal "znacku" Starline a podobne derivaty, Febi lze vzit obavou, celkem dobre zkusenosti mam s MOOG a asi za c.1 lze povazovat Lemforder - nemam osobni zkusenost - vychazim ze zkusenosti mistnich pisatelu.
Asi lze najit i jine "znacky", ale ty se v mem dosahu nevyzkytuji.
Samozrejme do konecneho vysledku "pouziti a montaze" hovori tez nalisovani cepu. Kdyz to nekdo bude "lisovat" palici tak bude vysledek jeste horsi nez u tech starych.
"Produkty" typu TEC, MILITEC a jim podobne byly primarne vyvinuty pro vojenske ucely kde je potreba, aby zdroj pohonu (motor, prevody apd.) byl schopen pracovat jeste po minimalne potrebnou dobu po ztrate oleje apd. Hlavni je dojet kam je potreba a pak se da jina jednotka. Strucne receno. Nerikam, ze to nema nejaky vliv (vcetne tech negativnich) na motor, ale pravidelne vymeny kvalitniho oleje predepsane tridy pro konkretni motor je pravou volbou.
PS: na minulost se casem zapomene pokud je snaha se "vypracovat"...
Naposledy upravil(a) 318ikasnar dne 13. 01. 2010 09:09, celkem upraveno 1 x.
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Ruční mytí a čištení osobních vozidel -
- Renovace světlometů
- Renovace autolaků (profi)
-autoservis, odtahová služba,diagnostika
BMW E30 318i TOURING R.v 1993
- Renovace světlometů
- MattyX
nekupuj nic od kelly a nelej tam sracku od tvyho mechanika a prvne si udelej papiry 

Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
!
Nechte toho rejpání a prosim poraďte takže mecahnik není jen tak něják mechanik...o tom připravku TEC jsem mluvil s PASŤOVO tátou který pro mně dělá maximum a vždy pomůže kdo nezná pasťu nepochopí koho myslimMattyX píše:nekupuj nic od kelly a nelej tam sracku od tvyho mechanika a prvne si udelej papiry
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů
a kdyby si chtěl rozumnou pomoc a poradu, přečti si matyho příspěvek a místo toho řidičáku si dopiš "nalít mechošovi TEC do krku a třeba mu přestane taky cvakat"... štůůůdium je základ než se začnu ptát v sekci kam to nepatří, ses asi vážně hlupák
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
Re: Čepy...atd..kvalita
Hey, Kasíku....!!!!318ikasnar píše:Mám problém z podvozku tříci se začli ozívat jaké jsi bouchajíci zvuky auto šlo na zvedák a okamžitě jsem viděl co se děje rok staré čepy řízení z AUTOKELLY jsou na šrot prachovka tam není a čep je orezlý vevnitř na tom kuželu...Takže jsem docela nasranej ale základní problém je ten že než se dělali čepy na autě jsem mněl orig.kanál dekly auto na nich jezdilo dva roky dal jsem tam nové čepy řízení a čep mi zevnitř drhl o ráfek takže se kolo prostě netočilo a tvrdě drhlo což jsem nechápal ani nikdo jinej tak jsem zajel do kelly s krabičkama od čepů aby mi řekli na jaké to je auto a řekli mi že je to na třícu takže jsem na to na dal plechy ale nechápal jsem jak to může drhnout schodil jsem kola a po zbíhavosti jsem znova koukal jestli někde něco jsem špatně nedotáhl nebo tak něco všechno oukey takže jsem tam dal plechy na léto patnáctky kola a vše bylo dobré jenže tedko tajto což ty čepy dodělalo a zobží od autokelly nechci ani vidět!!
-Takže kde mám koupit čepy ?? Nejlepší značku KVALITA HLAVNĚ
-Jaké koupit brzdové destičky ?? Nejlepší značku KVALITA HLAVNĚ
-Jaký olej do toho nalejt mám auto po mém dědovy a ten do toho lil sračku STARLINE 10W 40 Z KELLY( TAKŽE CO DOTO NALEJT
-Jo a jeden mechanik mi říkal že když do oleje naleju přípravek ,TEC, (americký přípravek od firmy ,,GOLD EAGLE,,) tak prý přestanou cvakat hydroštely nevím nevím poraďte
Děkuji moc...
Není to tak dlouho, cos tu hustě machřil, jak se umíš starat o káru.
Nějak to nejde dohromady s těma kvákama o čepech a kolech.
Asi trochu moc přikrmuješ.
Stejně tak tu krafeš o profi mechoších, nejvyšší kvalitě dílů a skvělejch cenách.
Zase plky, což?
Navíc neumíš asi číst a už vůbec HLEDAT, jinak bys dávno věděl, co do toho trataru nalejt.
Seš prostě těžce nablblej pubert bez náznaku sebereflexe a jako takovej nezasluhuješ kvalitních rad...

Re: Čepy...atd..kvalita
TEC je nanic, co jsem slyšel, tak dobrá značka je HI-TEC318ikasnar píše:-Jo a jeden mechanik mi říkal že když do oleje naleju přípravek ,TEC, (americký přípravek od firmy ,,GOLD EAGLE,,) tak prý přestanou cvakat hydroštely nevím nevím poraďte
Děkuji moc...

- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
!
Právě někdo řekne TEC je dobrej a někdo řekne nelej to tam je to na hovno..
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
...
Vy jsste fakt všichni nakažený
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů
ja vas furt nechapu kdyz mu na to proste nebudete odpovidat tak nebude duvod aby tady byl nejakej topic kurna jste jak malí opravdu pripada mi ze jste horsi nez autor...
EX-Ford Sierra 2,0 DOHC---
EX-BMW E39 TOUR 525TDSA (na tahaní třici)---
EX-BMW E36 Touring 318i M43(celkem solidní vybava)
EX-BMW Z3 1,9 16V Cabrio...
EX-OPEL VIVARO
OPEL VIVARO WESTFALIA
EX-BMW E30 COUPE M20B20 Race car.
SAM TIGER CAT E1 (komplet repase)
EX-BMW E39 TOUR 525TDSA (na tahaní třici)---
EX-BMW E36 Touring 318i M43(celkem solidní vybava)
EX-BMW Z3 1,9 16V Cabrio...
EX-OPEL VIVARO
OPEL VIVARO WESTFALIA
EX-BMW E30 COUPE M20B20 Race car.
SAM TIGER CAT E1 (komplet repase)
VendaHK píše:ja vas furt nechapu kdyz mu na to proste nebudete odpovidat tak nebude duvod aby tady byl nejakej topic kurna jste jak malí opravdu pripada mi ze jste horsi nez autor...
Jsem podobneho nazoru.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
FX je manipulátor jako bejk .. myslím, že kouknul ven (nesjízdné sněhové hromady), posoudil stav Kasíkova auta (chce měnit čepy řízení ap.), posoudil stav Kasíkových řidičských schopností a vzal do úvahy i to, že nemá ŘP a řekl si, že když ho nezbanují MODi, tak celou záležitost vyřídí on sám potichu a úplně .. a nutí teď chudáka Kasíka, aby zkoušel, jestli mu jede tour na pětku v omezovači - což by i na suché dálnici bez aut byla poměrně sebevražedná mise
že jsem ten úmysl uhodnul, že jo?

že jsem ten úmysl uhodnul, že jo?

- 318ikasnar
- Kontaktovat uživatele:
!
Hele na pětku to do omezovače nevim jestli jde jel jsem stim maximálně 170 na letišti ale na čtyrku to do omezovače jde...
WWW.PECEOVUZ.CZ
- Renovace světlometů
- Renovace světlometů