Pokud nenastala změna v zákoně nebo někde, tak za opakovaný načapání bez řidičáku v tomhle případě se jde sedět... mám dva známý co už do takového stavu došli.Vasa píše:Jizda bez RP:
b, mam ho, ale zabaveny = mareni uredniho rozhodnuti - celkem velky problem, v opakovanych pripadech bych tipnul i podminku, o mastnych pokutach nemluve
.
tohle je právě sociálnědemagogická populistická pyčovina ..euromen píše:teď už je to pouze přestupek... ale pokuta 25-50 tisíc platí dál
no jako nevím, ale já si taky z hlavy nevzpomenu kdy mám svátekFx píše:Jeden můj známej přišel o papíry před 10 lety na rok, doteď si je nevyzvedl a jezdil na svého bratra. Asi před 3 měsíci dospěl při běžné kontrole do stavu, kdy opět diktoval jméno, příjmení, adresu, rodné číslo atd., když policajt najednou povídá: "Tak Pavel, jo? A kdy máte svátek?"
"Éééééé..."
"Tak pojedeme na stanici."
Po hodinové lustraci se ho policajt zeptal, proč jim dává při běžné kontrole, kdy nic neprovedl, nepravdivé údaje (no přesněji se ho zeptal, proč jim lže), když papíry má a v pořádku