Mýtné na dálnicích ČR i pro os. automobily!!!!!!
- MarfyE34
Mýtné na dálnicích ČR i pro os. automobily!!!!!!
Tak přátelé jestli toto ta naše geniální zlodějská vláda odsouhlasí tak jdu do ulic, to už je moc!!!!!! To aby silničáři začali makat na okresních silnicích neboť tam bude sakra provoz!!!!
http://www.novinky.cz/ekonomika/186092- ... mecka.html
http://www.novinky.cz/ekonomika/186092- ... mecka.html
- MattyX
na normalni nove dalnici na ktere moje zubni sklovina neutrpi tak by clovek s mytnym souhlasil,ale na dalnici typu D1,D2 a jine podobne kostitrasy je to ostuda naroda!
Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8
- turbina002
No ja nevim, podle toho clanku mi to prijde jako celkem rozumna uvaha. Nahradit znamku elektronickou krabickou pri zachovani stejne funkce je demence, zavest zpoplatneni podle poctu ujetych kilometru je spravedlnost. Ujedu po dalnici rocne 30.000km, tak zaplatim vic nez nekdo, kdo ujede 3.000km - nemam s tim problem.
Co me trapi daleko vic, ze ta krabicka muze byt nezvratny dukaz toho, ze je clovek "v pet v Dejvicich, v Brne pred sestou"... a to je problem.
Co me trapi daleko vic, ze ta krabicka muze byt nezvratny dukaz toho, ze je clovek "v pet v Dejvicich, v Brne pred sestou"... a to je problem.

problém pro nás,ale pomoc švestkám.......Marosh píše:No ja nevim, podle toho clanku mi to prijde jako celkem rozumna uvaha. Nahradit znamku elektronickou krabickou pri zachovani stejne funkce je demence, zavest zpoplatneni podle poctu ujetych kilometru je spravedlnost. Ujedu po dalnici rocne 30.000km, tak zaplatim vic nez nekdo, kdo ujede 3.000km - nemam s tim problem.
M10B18 Power e30....
M21D24 dehet Power e28......
M43B19 Compact Power ISádlo...
M40B18 Sněhulák Power e30......
Zajištění STK + ME , autoservis
M21D24 dehet Power e28......
M43B19 Compact Power ISádlo...
M40B18 Sněhulák Power e30......
Zajištění STK + ME , autoservis
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ve smyslu?Venca píše:Trik s alobalem samozřejmě technicky fungovat bude - pan Alobal není žádný hlupák.Albert píše:Jestli i u nich bude fungovat trik s alobalem, tak s tím problém nemám..
Byl jsem s ním velký kamarád, nikdy mě nepodrazil.
Problém bude jinde - a opět v lidech...
.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Pan Alobal zafunguje - stojí výhradně na fyzikálních zákonech a ty nemůže měnit žádný tvor.Max-Max píše:
ve smyslu?
Ovšem někdo, tedy člověk, stanoví pravidla - bezchybné zafungování pana Alobala způsobí problém a ten se obrátí proti uživateli alobalu.
Bohužel, nebude dost těch, kdo se pustí do radioelektronického boje a úřední moc zvítězí - každý jeden odpůrce bude trestán.
===
Dyť si to lidi dělaj sami - pak prskaj, když už je pozdě...
-
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
alobal bude spis kontraproduktivni, jelikoz mytne asi uz nebude ve smyslu mytnich budek ale spis na principu krabicky a z te budou vyhodnoceny udaje z navesti. Dam ovsem ruku do ohne za to, ze se pracuje na systemu online komunikace brany s krabickou, tzn brana opticky zaregistuje auto a pokud krabicka neodpovi, pac bude v alobalu, prijde postou obsilka. vidim to spis na SPZ typu Kuryr vol. 1.
Ale dyť takto to už na některých bránách, vybavených kamerovým systémem, u nás funguje.Venca píše:Ano, tak to bude.Max-Max píše:...Dam ovsem ruku do ohne za to, ze se pracuje na systemu online komunikace brany s krabickou, tzn brana opticky zaregistuje auto a pokud krabicka neodpovi, pac bude v alobalu, prijde postou obsilka..
Pak hovno platný fňukat...
.

Princip alobal lze použít jen u těch mýtných bran, které nejsou tímto kamerovým systémem vybaveny, což je zatím většina (předpokládám kvůli finanční náročnosti)
Nebo jsem vás teď nepochopil
No smoke, no fun...

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
vzhledem ke sve statni prislusnosti a mistem pohybu nejsem uplne informovanej, je mozny ze mas uplnou pravdu. Pokud vsak vim, zatim se to stejne neaplikuje mozna prave pro tu nekompletnost. S nabehem pro osobni auta to vsak kompletni urcite bude, o to se Kapsch jiste postara.
v teto souvisloti je zajimave, jak se zrazu aktivizuji i u nas.
v teto souvisloti je zajimave, jak se zrazu aktivizuji i u nas.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
no jo, ale v jine souvislosti, vime vsak ze vyuziti je mnohostranne. To mne privadi k myslence, jak by to se stavajici legislativou bylo ohodnoceno. Braneni uradniho vykonu? Neopravnena konstrukcni zmena? Zneuziti SPZ?Vasa píše:nemluvili jsme uz o tom...Max-Max píše:...vidim to spis na SPZ typu Kuryr vol. 1.
Kamery jo, ty už jsou místama i řadu let.Míšánek píše:Ale dyť takto to už na některých bránách, vybavených kamerovým systémem, u nás funguje.![]()
Princip alobal lze použít jen u těch mýtných bran, které nejsou tímto kamerovým systémem vybaveny, což je zatím většina (předpokládám kvůli finanční náročnosti)
Prezentaci zařízení s patřičným SW na detekci RZ a třeba i vyhlášení poplachu při průjezdu předvolenýho (např. aktuálně hlášenýho kradenýho) vozu jsem viděl na veletrhu v Brně před 10 lety.
Ovšem zavedení elektronických kuponů je mnohem větší svinstvo - kvůli zpoplatnění budou na záznamy daleko větší nároky, jistě se budou i archivovat kvůli případným sporům atd.
A mimochodem - o povinné montáži GPS výrobcem vozidla už taky něco padlo - samozřejmě prý kvůli bezpečnosti, aby si případně havarované vozidlo zavolalo samo pomoc....
.