Plynovka
Re: Plynovka
nevim, osobne bych do plynovky nesel... jak uz sem nekde cet, pistoli ma kdekdo a ty vytahnes plyn, on ostrou a kdo vyhraje?Scimitar píše:V návaznosti na rozjetý thread na téma "bejzbolka v autě" bych se chtěl přítomných zeptat na plynovou pistoli: už jsem ji měl ale nikdy nepoužil, viděl jste někdo co to udělá? Je to vůbec k něčemu?
uklízím garáž...
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plynovka
Vystrel si proti vetru a ucitis na vlastni oci popr. mozek co to dokaze (zalezi na druhu naplne slzak s tebou udela totoScimitar píše:V návaznosti na rozjetý thread na téma "bejzbolka v autě" bych se chtěl přítomných zeptat na plynovou pistoli: už jsem ji měl ale nikdy nepoužil, viděl jste někdo co to udělá? Je to vůbec k něčemu?
Plynuvku sem kdysi měl, když sem ještě jezdil u jedný trapný bezpečnostky. Má svý výhody i nevýhody. Určitě je levnější a podstatně dostupnější.
Hlavní nevýhodou je, že je opravdu až moc podobná wostrým zbraním. V nejhorším případě nastane, že aniž by chtěl protivník wostrou proti tobě vystřelit, uvidí tvojí plynovku a ví prd co máš zač a prostě spustí .. a můžeš to vodnést. Nevím v jakých situacích se vyskytuješ a jakých kruzích se pohybuješ že ji potřebuješ, ale aby tahle situace nastala, je to pravděpodobnost asi jako vyhrát v loterii. Ale člověk nikdy neví.
Jinak co se týče toho větru ... každá plynovka má určitý technický údaje a tím pádem určitej dostřel a rozptyl plynu z nábojnice. A protivítr dostřel výrazně sníží. Ten dostřel se pohybuje v řádech metrů. Důležitý je po výstřelu změnit pozici o kus vedle.
Když sem tu plynovku měl, tak sem ji trošku otestoval, i proti větru. Malinko sem si pobrečel, ale určitě bych na tom byl líp než ten, proti komu bych zbraň použil .. ale bylo to taky díky tomu, že sem zůstal po výstřelu na stejným místě. Když kus uhneš, je to v poho. A zase tak hrozná ta zpětná vazba není, v tom větru se to dost rozptýlý a tím pádem se účinek zpětně výrazně sníží. Jinak by ty plynovky neměly zase takovej význam .. a stačil by sprej ..
Hlavní nevýhodou je, že je opravdu až moc podobná wostrým zbraním. V nejhorším případě nastane, že aniž by chtěl protivník wostrou proti tobě vystřelit, uvidí tvojí plynovku a ví prd co máš zač a prostě spustí .. a můžeš to vodnést. Nevím v jakých situacích se vyskytuješ a jakých kruzích se pohybuješ že ji potřebuješ, ale aby tahle situace nastala, je to pravděpodobnost asi jako vyhrát v loterii. Ale člověk nikdy neví.
Jinak co se týče toho větru ... každá plynovka má určitý technický údaje a tím pádem určitej dostřel a rozptyl plynu z nábojnice. A protivítr dostřel výrazně sníží. Ten dostřel se pohybuje v řádech metrů. Důležitý je po výstřelu změnit pozici o kus vedle.
Když sem tu plynovku měl, tak sem ji trošku otestoval, i proti větru. Malinko sem si pobrečel, ale určitě bych na tom byl líp než ten, proti komu bych zbraň použil .. ale bylo to taky díky tomu, že sem zůstal po výstřelu na stejným místě. Když kus uhneš, je to v poho. A zase tak hrozná ta zpětná vazba není, v tom větru se to dost rozptýlý a tím pádem se účinek zpětně výrazně sníží. Jinak by ty plynovky neměly zase takovej význam .. a stačil by sprej ..
všechno vysvětlím .. a když ne, tak to okecám 
-
D B
To bych toho rádoby ochránce taky asi zadusil. Vystřelit na takovou blízkost .. ale na druhou stranu zaleží, proč to udělal. Ale když tak vidím některý ty sukuryťáky, tak se musím smát a fakt bych jim nedal do ruky radši ani nůž ...
Jinak plynovka není vyrobená na zabíjení a akorát z menší zblízkosti může tlakem vzduchu omráčit. Ani nevím, jestli se někdy stalo, že by plynovka někoho zabila. A jestli jo, určitě to bylo o psychyce .. dotyčnej viděl pistoli a dostal infarkt .. zemřel současně s výstřelem a bylo to
No a jako každý zařízení, když se nesprávně použije, nemá účinek. A plynovka bude mít učínek až tak určitě od metru.
Jinak plynovka není vyrobená na zabíjení a akorát z menší zblízkosti může tlakem vzduchu omráčit. Ani nevím, jestli se někdy stalo, že by plynovka někoho zabila. A jestli jo, určitě to bylo o psychyce .. dotyčnej viděl pistoli a dostal infarkt .. zemřel současně s výstřelem a bylo to
No a jako každý zařízení, když se nesprávně použije, nemá účinek. A plynovka bude mít učínek až tak určitě od metru.
- Michal e34
Plynovky sem mel 3 (makety Beretta 92 F , Walther P 38 a Mauser P 08 ) Walther byl na plaseni špačku skvelej ale musel sem si znovu vyrobit kohoutek a nekolik dalsich casti. Beretta byla dost vychozena tak sla do sveta .Parabelka me zustala doma na špačky . Ale na skutecnou P 08 nema a mit nebude.
Ovsem na odpalovani svetlic o vanocich je to skvely. 
- Michal e34
Nelibila se mu myska co jsem mu udelal a od mi zacal narazet do narazniku.Kdyz do me tuknul po sesty tak mi ruplo v kouliScimitar píše:A co ti prosímtě udělal???? Mě v kolonách sere spousta lidí ale pistoli jsem nikdy na nikoho nevytáhl ani plynovou...Michal e34 píše:Plynovku mam,neni tak spatna.Vysypal jsem do chlapa 7patron a sel k zemi.Posral se,pochcal a poblil.....Myslim ze uz v kolonach problemy delat nebude...
radši tady nic takovýho nepište, je tady štěniceMichal e34 píše:Nelibila se mu myska co jsem mu udelal a od mi zacal narazet do narazniku.Kdyz do me tuknul po sesty tak mi ruplo v kouliScimitar píše:A co ti prosímtě udělal???? Mě v kolonách sere spousta lidí ale pistoli jsem nikdy na nikoho nevytáhl ani plynovou...Michal e34 píše:Plynovku mam,neni tak spatna.Vysypal jsem do chlapa 7patron a sel k zemi.Posral se,pochcal a poblil.....Myslim ze uz v kolonach problemy delat nebude...
EX e28-525e
Já asi taky, kdybych ji u sebe měl
Ale záleželo by na okolnostech .. hlavně na lidech okolo ..
A určitě by přišel min o jedno zrcátko, který bych mu vzteky ukopl a možná i sklo u okna dveří, kdyby se v autě zamkl ..
Kdo zná Plzeň ... kolega se večer vracel z denní domů na Slovany. Projedete okolo transfuzky přes mírák a následuje světelná křižovatka, rovně na Slovany. Pravej jízdní pruh rovně a doprava, levej pruh do leva. Kolega zastavil na červenou jako první v pravým pruhu a že pojede rovně. V levým, vedle něj, mladej klučina s holčinou v ospojlerovaným dvoulitru kadetu ... kolega klasika slabá felicie. Bylo mu jasný, že to bude chtít vzít klučina rovně, aby se před pindou trošku vytáhl. Tak si pomalu zařadil jedničku a čekal na woranžovou. Blik. A hurá závod. Bylo vidět, že dvoulitr by byl rycjhlejší, ale ve finále mu musel kolega uhnout kus doprava a šlápnout na brzdu, jinak by ho z leva sebral. A to klučina neměl dělat. Ještě dřív, než přijeli na železniční přejezd ho kolega předjel a bokem auta vyblokoval a už se na něj řítil. Chudáci se na nic nezmohli. Otevřel mu dveře, chytil ho za hadry pod krkem a za nadávek s ním začal cloumat, co je to za čů .. a co si to na silnici vůbec dovoluje. Holčina vedle jen pištěla jééééííííííí ííííí íííí. No a jak tak s ním cloumal, jelikož je to tam zkopce, tak klučina nějak stratil kontakt nohy s brzdou a auto se dalo pomalu do pohybu. Kolega nejdřív nevěděl, co se děje a až pak uslyšel praskání spojlerů ... ještě že má na felicii kouli
Tak to klučina trošku odnesl. Příště to už asi neudělá, kdo ví, koho by zase takhle předjížděl ..
Takovejch historek má trošku víc
Ale záleželo by na okolnostech .. hlavně na lidech okolo ..
A určitě by přišel min o jedno zrcátko, který bych mu vzteky ukopl a možná i sklo u okna dveří, kdyby se v autě zamkl ..
Kdo zná Plzeň ... kolega se večer vracel z denní domů na Slovany. Projedete okolo transfuzky přes mírák a následuje světelná křižovatka, rovně na Slovany. Pravej jízdní pruh rovně a doprava, levej pruh do leva. Kolega zastavil na červenou jako první v pravým pruhu a že pojede rovně. V levým, vedle něj, mladej klučina s holčinou v ospojlerovaným dvoulitru kadetu ... kolega klasika slabá felicie. Bylo mu jasný, že to bude chtít vzít klučina rovně, aby se před pindou trošku vytáhl. Tak si pomalu zařadil jedničku a čekal na woranžovou. Blik. A hurá závod. Bylo vidět, že dvoulitr by byl rycjhlejší, ale ve finále mu musel kolega uhnout kus doprava a šlápnout na brzdu, jinak by ho z leva sebral. A to klučina neměl dělat. Ještě dřív, než přijeli na železniční přejezd ho kolega předjel a bokem auta vyblokoval a už se na něj řítil. Chudáci se na nic nezmohli. Otevřel mu dveře, chytil ho za hadry pod krkem a za nadávek s ním začal cloumat, co je to za čů .. a co si to na silnici vůbec dovoluje. Holčina vedle jen pištěla jééééííííííí ííííí íííí. No a jak tak s ním cloumal, jelikož je to tam zkopce, tak klučina nějak stratil kontakt nohy s brzdou a auto se dalo pomalu do pohybu. Kolega nejdřív nevěděl, co se děje a až pak uslyšel praskání spojlerů ... ještě že má na felicii kouli
Takovejch historek má trošku víc
Tak v afektu, i jak se zmínil Michal e34 člověk udělá věci, který normálně nedělá. Kolega jel v civilu a tím, že je policajt, se nijak neoháněl. Prostě nejednal jako policajt, ale jednal jako nasra.. člověk. Asi máš pravdu, člověk by ve městě musel startovat i několikrát než někam dojede
V tom afektu člověk vystartuje i na auto, jehož řidiče předtím třeba ani neviděl a mohlo by nastat fópa, že narazí na ještě většího tvrďáka
a přemejšlet, jestli ten řidič má nebo nemá v autě nějakou zbraň, na to prostě není čas. A možná by ten dotyčnej řidič byl tak zaskočenej nezvyklou reakcí, že by ani nestihl tu bouchačku vytáhnout. Tohle se nedá nějak konkretizovat, dít se to bude pořád a každej se chová a reaguje jinak.
Jinak kolega (mimochodem jeden z nejlepších poldů, myslím tím rozumnejch a můj bejvalej parťák .. tohle by v uniformě nikdy neudělal
) Nedávno odešel do civilu, prtože mu tchán nabídl dvojnásobnej plat .. kdo by se divil. Až mi v autoškole nabídnou víc než mám u policie, tak nebudu přemejšlet ani minutu a du taky ...
V tom afektu člověk vystartuje i na auto, jehož řidiče předtím třeba ani neviděl a mohlo by nastat fópa, že narazí na ještě většího tvrďáka
Jinak kolega (mimochodem jeden z nejlepších poldů, myslím tím rozumnejch a můj bejvalej parťák .. tohle by v uniformě nikdy neudělal