kupte hodniky - ikik el pane

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

kupte hodniky - ikik el pane

Příspěvek od DAN » 27. 11. 2009 20:35

http://www.aukro.cz/item828965827_zcela ... m_bmw.html

tohle je docela dobrej kšeft jak pozoruju - cena těchto šmejdů je vždy přes 2k

Jednou jsem se ptal prodávajícího, jak k nim přišel,... prej od svýho prodejce BMW. A že je prej nosil jen na nějaký oslavy,... :twisted:

Pak jsem se ptal kamaráda, co dělá v BMW, jestli BMW takový hodinky prodává - řikal, že je nikde nenašel. Tak nevim. Já bych teda žádný podobný šméčko nechtěl.

Jestli se mejlím, tak se třeba omluvím ( i když veškerý omluvy jsou k hovnu ), ale obávám se, že už hodně lidí naletělo - já málem taky. A další určitě naletí.
BMW The Ultimate Driving Machine

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 27. 11. 2009 20:38

..no, další - tentokrát "supernové" - já už nevím jak může být něco nové - "meganové" - to by asi bylo na TV NOVA

http://www.aukro.cz/item830228023_super ... d_1kc.html

:twisted: :roll:

Venca

Příspěvek od Venca » 27. 11. 2009 20:50

A dělaj se i s bílým ciferníkem - ....kuk!

http://obleceni.bazos.cz/inzerat/444072 ... utomat.php

:twisted:

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 27. 11. 2009 20:53

Dane a co ti brani otevrit us ebay a koupit si je za 55 dolacu i s postou domu :wink:
kdyz je nedko ochotnej za tu cenu koupit proc by je prodejce neprodaval :twisted:

je to stejny vsude nekde tady se povalujou mtech rukavice za xy,- zkus se podivat kolik vyjdou na us ebay i s postou do cz a budes moc prekvapenej :wink: uz se na ne chystam mozna k vanocum 8)
Mam shnilou 325i s KO motorem :-(
Obrázek
325>kundolap/ 320>pracant/ 318>sekačka/ 316>nemám slov
Obrázek

Venca

Příspěvek od Venca » 27. 11. 2009 20:58

http://www.luxusnihadry.cz/bmw/unisex/c ... pice-38947

A kdo chce beyt stylovey, rád vysolí za lxs kšiltoffku, zvlášť když ušetří 57% z 699,- čekbabek...

:twisted: - bléééé - :twisted:
----------------------------------------
KUPUJ KDEJAKÝ SRAČKY, ZACHRÁNÍŠ TRŽNÍ SYSTÉM...!!!

8)

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 28. 11. 2009 03:24

Maranelo píše:Dane a co ti brani otevrit us ebay a koupit si je za 55 dolacu i s postou domu :wink:
kdyz je nedko ochotnej za tu cenu koupit proc by je prodejce neprodaval :twisted:

je to stejny vsude nekde tady se povalujou mtech rukavice za xy,- zkus se podivat kolik vyjdou na us ebay i s postou do cz a budes moc prekvapenej :wink: uz se na ne chystam mozna k vanocum 8)
já je ale nechci koupit, protože to sou mrdky - nemaj s bmw nic společnýho

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 29. 11. 2009 15:16

to je mi jasny jen pisu kde je poptavka je i nabidka :twisted: a ze se to da levneji :wink:
Mam shnilou 325i s KO motorem :-(
Obrázek
325>kundolap/ 320>pracant/ 318>sekačka/ 316>nemám slov
Obrázek

pip

Příspěvek od pip » 29. 11. 2009 18:10

DAN píše: já je ale nechci koupit, protože to sou mrdky - nemaj s bmw nic společnýho
Teds na to kapl a zrejme o tom ani nevis. Jakekoliv hodinky totiz nemaji s BMW nic spolecneho, jako vzdy jde jenom o znacku. Jakakoliv mrdka z techle kolekci BMW a Mercedes a Ferrari a Lamborghini a nevim koho jeste, at jsou to hodinky, pera, kola nebo treba zidle je tak cenove premrstena (coz neni pripad tohohle, jelikoz to asi neni "original"), ze kdybych si cokoliv z toho koupil, mohl bych si rovnou dat do koupelny nad zrcadlo napis "IDIOT". To se netyka veci, ktere maji adekvatni cenu. Na zadnim skle mam v aute ksiltovku BMW...sice jsem ji dostal, ale kdyby stala 2-3 kila, tak bych si ji klidne koupil. Ale rozhodne ne za dva litri...nebo hodinky za deset.

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 29. 11. 2009 18:10

Maranelo píše:to je mi jasny jen pisu kde je poptavka je i nabidka :twisted: a ze se to da levneji :wink:
hele natáhni si slipy, jo, nebo nějaký kaťata :twisted:

kouBaMW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kouBaMW » 29. 11. 2009 19:11

to vypada na stejny aušus jak co mi nedavno nabizel jeden obcan tmavsi pleti na parkovisti pred kauflandem, s cenovkou 12 500kc a prej kdyz sem to ja tak za petikilo a jako bonus znackovy parfem v hodnote 2 500kc, uz napohled to byla "kvalitka" ale co jsem cumel tak hodinky dokonce tikali :lol:

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 29. 11. 2009 19:48

pip píše:
DAN píše: já je ale nechci koupit, protože to sou mrdky - nemaj s bmw nic společnýho
Teds na to kapl a zrejme o tom ani nevis. Jakekoliv hodinky totiz nemaji s BMW nic spolecneho, jako vzdy jde jenom o znacku. Jakakoliv mrdka z techle kolekci BMW a Mercedes a Ferrari a Lamborghini a nevim koho jeste, at jsou to hodinky, pera, kola nebo treba zidle je tak cenove premrstena (coz neni pripad tohohle, jelikoz to asi neni "original"), ze kdybych si cokoliv z toho koupil, mohl bych si rovnou dat do koupelny nad zrcadlo napis "IDIOT". To se netyka veci, ktere maji adekvatni cenu. Na zadnim skle mam v aute ksiltovku BMW...sice jsem ji dostal, ale kdyby stala 2-3 kila, tak bych si ji klidne koupil. Ale rozhodne ne za dva litri...nebo hodinky za deset.
Jenže tady je to ještě trochu jinak - rozdíl je vlastně dosti podstatnej. Existujou předměty s logy firem - BMW, Porsche,...., který lze koupit u dealerů těch značek a nebo je tam dostat jako dárek při koupi auta,.. . Je velkej rozdíl koupit ( dostat ) v BMW třeba mikinu a koupit si podobnou od Nguyena van Tronga v tržišti, nebo na Aukru od Karla Petráčka z Horní Prdele, kterej to prej dostal od svého dealera BMW - přičemž se taková věc od dealera dostat nedá, protože není v nabídce.
Tyhle hodinky nejsou v žádným BMW katalogu - o to mi šlo. Kdyby byly, líbily by se mi, tak bych o nich možná přemýšlel.

Jdu se dívat na toho pičuse italskýho jak vaří ty sračky, všechno míchá pinzetou a pak si ke stolu pozve tu šedivou vyzobanou slunečnici, jak od ní bere vajíčka a nadhérný brambóry. :twisted: :D

pip

Příspěvek od pip » 30. 11. 2009 21:06

Vim o co ti slo. Tolik jen ma uvaha. Kdyz neco takoveho dostanu k autu, ok, budu rad. Ale jestli bych si mel koupit neco predrazeneho jen za to, ze to ma na sobe znacek Porsche, ktery predstavuje jedine pojitko mezi danou veci a znackou na ni...tak to ne.

Odpovědět