Předem pro všechny "vychovatele": rozhodně nejsem pirát silnic, který ignoruje všechny pravidla a etiku za volantem silničního vozidla, od doby zavedení bodového systému a veeeeelmi tučných pokut jsem si až do Soboty 21.11.09 do 20:30 držel čistý bodový štít, prostě v rámci možností jsem se snažil vyhnout všem nepříjemnostem spojených s káráním příslušníků PČR, ale stačí chvilka mé zhovadilé zasněnosti nad úžasným stavebním boomem v Hostivicích u Prahy a necitlivé držení plynového pedálu na konci této defakto nové vesnice (městečka) a najednou kurva tam u posledního objektu (budova Mercedes Benz) bliknutí od modré sériové Fabie, jdu na brzdy (z leknutí) otáčim se a jdu omrknout co to na mě blejsklo a v tu ránu blokace policejní Ochcávkou a je to jasný - byl to RADAR!!!!! Jsem kreeeeeeeetééééééén jako sviňa, vždyť mě ty papíry živěj a živit ještě budou a já si na sebe takhle vystavím bič v podobě bodové podmínky na celých 12 měsíců a při opakovaném porušení rychlosti v tomto rozsahu můžu řidičáku udělat PÁPÁ a poté jít na pracák. Blbá náhoda co??? A to jsem přes Hostivice jezdil každý den dvakrát celých 5 let, a pak udělám takovou píčovinu a největší paradox je že se to nestalo s mou E34 ani se služebákem ale s náhradním vozem ŠKODA FAVORIT (téměř před smrtí)!!! S kterým se rychle a vlastně ani bezpečně jezdit nedá

Vlastně jde, dát se k té uniformované sebrance a být chráněn odznáčkem drsného muže, který je vždy umístěn na správném místě a to v dokladech v kapse bundy

Jo abych nezapoměl všem zdejším příslušníkům PČR: neberte mé nadávky na příslušníky osobně, ale nemůžu přeci pořád nadávat jen sobě