Ja se priznam ze ted mne je 18 a neco a ridim uz asi necelich 5 let
za tu dobu se mne podarilo sice par karambolu ale nastesti sme z toho vyvazli vzdycky vseci bez skrabnuti
Počkej to je nějaká blbost ne? Já dělal v 96 na podzim a první jízdu měli všichni normálně ve městě. Předtím teda byl trenažér a autocvičiště.And píše:jeste pred 3 rokama platila vyhlasaka autoskoly ze prvni 3 jizdy se musi odjezdit na parkovisti..
a to tam s nekteryma vazne nebylo co delat
ja delal pred 2 rokama a byla vzdycky prvni jizda na cvicisti a instruktor me rikal ze predtim byl zakon 3 jizdy na cvicisti a ze s nekteryma po prvni jizde klidne mohl do mesta ale musel litat po cvicisti a zkouset radit couvat a parkovatthomas_a_anderson píše:Počkej to je nějaká blbost ne? Já dělal v 96 na podzim a první jízdu měli všichni normálně ve městě. Předtím teda byl trenažér a autocvičiště.And píše:jeste pred 3 rokama platila vyhlasaka autoskoly ze prvni 3 jizdy se musi odjezdit na parkovisti..
a to tam s nekteryma vazne nebylo co delat
asi tak 85% populace v ČR....když koukám ráno na zprávy ohledně bouraček a když tam říkaj, že za včerešek umřelo 8 lidi tak si říkám, že to je ještě dobře, že jen tolik...co se předvádí na silnicích to nemá obdobu....ale to jsem trochu odbočil od tématu...thomas_a_anderson píše:Prosím Tě negeneralizuj. Někdo umí jezdit v 15, někdo se to nenaučí za celej život a řidičák má...And píše:a jinak jak tady vsichni chlubite ze jezdite v 15 apod tak ste vsichni pekni kokoti protoze nemate ridicak a neumite ridit a na silnici nemate co delat![]()