GRRRR -VZTEK
GRRRR -VZTEK
Pánové jsem značně nasrán (samozdřejmě v rámci možností) Po uspěšném neumělém nalakovavámí bratrem odřenýho blatníku sem si myslel ,že se konečně začne dařit. Včera v noci při cestě z benzinky mě cosi (asi pes) vlitlo přimo před levou část auta . Jel sem přitom celkem pomalu- necelých padesát páč místní rádi vyjíždí z bočních ulic bez varování,bylo to v neosvětlené dědině(starosta šetří) ,do protivky auto a hned za nim skočilo cosi vysokýho černošedýho
.Rana jak z děla -eště že se teď poutám - a Bawo jelo dál. Kolem nic. Doma sem to s obavama prohlídl. Světla O.K. ,nárazník taky,jenom barva se trochu loupe v ohybu a na kapotě vmáčklina veliká jak dlaň Z toho plyne :1) ještě ze mam Bawo -strejda zrušil při střetu s vlčákem Mazdu 626 celkem dost 2) neska 4 hoďky vyklepávání + rovnání hrany 3) AUTO zas vypada HNUSNE přinejmenším do další kytovačky Ja bych fakt brečel

Re: GRRRR -VZTEK
chapu takovy veci vzdycky zaboli ale na druhou stranu v zivote se takovy veci stavaj a stavaj se i horsi tak hlavu vzhuru a jdi dal 
----------------------:)
že by to byl divočák

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
tenhle rok sem mel dost na h..., taky sem si rikal, ze uz to musi bejt lepsi a jak se rika "nikdy neni tak spatne aby nemohlo bejt este hur" , ale abych nebyl takovej pesimista, tak ono se to vetsinou sesype vsehno spatny najednou a pak zase dlouho klid - ja si to uz snad vybral, no ty snad taky 
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30divocaky potkal kamos v otcovym Mondeu asi ve 130ti na dalnici ve 3:00 rano prebihala smecka divocaku a on je zrovna trefil, auto nepojizdny Praha tak 70km daleko a jinak nikde nic. Tak zavolali policajty jakoze jim pomuzouMao píše:No řekl bych že kdyby se potkal s divočákem tak už ani kitovat nemusíIwan píše:že by to byl divočák![]()
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30nekdy v 2 rano v unorove noci pri snehove bouri me prestalo jet auto tak sem sel jen tak v tricku v -10 k benzince ktera byla 2km daleko..kdyz sem tam dosel tak sem zistil ze nema nonstop (zasrany benzinky na zasranych vesnicich co maj otevreny do 22 hod) no a najednou prijeli policajti a prej co tam delam aci si mysleli ze to du vykrast..tak sem jim rekl co se stalo tak chteli obcanku a doklady od auta a 10 minut to v aute resili a ja sem vesele dal mrznul venku a pak me rekli ze dobry a nashledanou ani sem se nestih zeptat eci me acpon nesvezou zpatkyRaon píše:divocaky potkal kamos v otcovym Mondeu asi ve 130ti na dalnici ve 3:00 rano prebihala smecka divocaku a on je zrovna trefil, auto nepojizdny Praha tak 70km daleko a jinak nikde nic. Tak zavolali policajty jakoze jim pomuzou, joo a policajti prijeli vse zapsali a meli se zase k odjezdu a kamos na ne jestli je nekam neodvezou - to se mu skoro vysmali, ze jako nejsou taxi a pak zmizeli ... este ze si je platime z dani nemit PČR tak mame asi vsichni moc penez na utraceni...
----------------------:)
divocaky potkal kamos v otcovym Mondeu asi ve 130ti na dalniciRaon píše:Mao píše:No řekl bych že kdyby se potkal s divočákem tak už ani kitovat nemusíIwan píše:že by to byl divočák![]()
jenže POL píše, že jel asi 40km/h, takže by to divočák bejt moh... ale dyt už je to stejně jedno, ne?
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...
- Marek IS
- Kontaktovat uživatele:
Re: GRRRR -VZTEK
[quote="POL"] Jel sem přitom celkem pomalu- necelých padesát .........Mels jet rychleji 
...powered by TDS...
toz to ja jsem asi pred dvema mesicema potkal srnku asi tak okolo pul druhy v noci... Mlha jak v nejakym parnim stroji a co bylo jeste divnejsi, je, ze jsem ji potkal na hrazi (jestli nekdo znate Nechranickou prehradu, taxi dokazete predstavit, jakej sok to musel bejt) - proste 30 m vyvysena hraz, z jedny strany tisice krychlovejch metru vody, z druhy sesup jako svin do vesnicky (tam bych nechtel bydlet
), takze to bylo fakt divny... A z ty mlhy se najednou vynorila sedive nasvicena srnecka - no jeste, ze jsem jel diky ty mlze krokem, necelou pade, jinak by moje milovany favo bylo asi dost na sra*ky a ja bych z toho asi taky nevyvaz v pohode... Ale nastesti jsem to ubrzdil, je to v pohode a neboural sem... z toho mam nejvetsi radost...
asi v tý mlze nemohla najít les 
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...