Spuštěno nové bmwforum
Spuštěno nové bmwforum
Tak jsem si všimnul že se spustilo nové BMWforum tak by nebylo špatné ho taky podpořit ne?:-)
www.bmwforum.cz
www.bmwforum.cz
Re: Spuštěno nové bmwforum
Už tam jsemairwolf píše:Tak jsem si všimnul že se spustilo nové BMWforum tak by nebylo špatné ho taky podpořit ne?:-)
www.bmwforum.cz

http://www.bmwforum.cz/zpravy-od-admini ... ru-t2.htmlKony píše:a proč vlastně vzniklo ?
Ty voe kamarádi, tak to já se tam starýmu Demosthenovi nahlásím taky a pod svým nickem
myslím, že hodně našich flamu mělo vliv na to, že na BMWklubu pak dostal ban
Jsem zvědavej, jak se mu bude dařit a jak se mu podaří udržet to forum nějak obsahově hodnotný s tím volno myšlenkářským přístupem - myslím, že to skončí někde na úrovni hotentotu.

Jsem zvědavej, jak se mu bude dařit a jak se mu podaří udržet to forum nějak obsahově hodnotný s tím volno myšlenkářským přístupem - myslím, že to skončí někde na úrovni hotentotu.
- matal
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
To je zajímavé, že konečně Ti, co nejsou ochotni přizpět na provoz ani tady blbou stovku, mají "svoje" forum, kde můžou volně semenit jak bude libo.. Sláva Demosténesovi..
Jsem zvědavej, jak dlouho mu to poběží aniž by to musel někdo kočírovat..

Jsem zvědavej, jak dlouho mu to poběží aniž by to musel někdo kočírovat..

=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz
Možná to byl úmysl Fida, ale přece jenom bych zde v kontextu terminologickém mluvil spíš o osvícenské diktatuře - tj. totalitě, kterou provádějí osvícenci - lidi víceméně osvícení (nějakým lepším duchovním poznáním nebo tak něco; zřejmě paralela s "osvícenským absolutismem") než osvícené diktatuře, která by výkladově znamenala spíš jakýsi řád silně osvícený nějaký vnějším zdrojem záření
Dokud tam bude mít pár členů, tak je to OK, ale faktický přínos bude daleko daleko za obsahem stránek BMWklubu - když tam bude mít pár blbců, tak mu všichni normální odejdou.

Dokud tam bude mít pár členů, tak je to OK, ale faktický přínos bude daleko daleko za obsahem stránek BMWklubu - když tam bude mít pár blbců, tak mu všichni normální odejdou.
Naposledy upravil(a) KuaJa dne 14. 10. 2009 16:17, celkem upraveno 1 x.
-
Bezi naprosto bez problemu. Presne tak, jak jsem rekl. Nazory, ze neni mozne ukocirovat forum bez buzerace a cenzury jsou zcela mimo misu, to tvrdi lide, kteri to nikdy nevyzkouseli, ale jsou chytri jako radio. Ja provozuji internova fora uz vice jak 9 let, takze oproti nim zkusenosti mam a vim co funguje a co kam vede.matal píše: Jsem zvědavej, jak dlouho mu to poběží aniž by to musel někdo kočírovat..![]()
Jinak touhu po cenzure maji akorat ti lide, kteri maji pocit, ze je jejich pozice ohrozena. Tak jako ve skutecnosti, cim vice totalitni se rezim stava, tim vice omezuje a hleda si dalsi a dalsi duvody proc omezovat a regulovat.
Naklady na provoz jsou temer nulove, to je holt realita dnesni doby (traffic po CR nestoji skoro NIC, servery jsou tak silne, ze to generuje minimalni zatez), takze bmwforum bylo, je a bude vzdy naprosto zdarma. Jakekoliv prispejte 100,- kc na chod apod. je zcela normalni komercializace. S tim problem nemam, at si kazdy podnika jak chce, ale je smesne to maskovat za "naklady na chod fora" a tvrdit, ze to stoji radove desitky tisic rocne. Mozna stoji, ale nemusi.