Ódy pro pořadatele Lánova
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Ódy pro pořadatele Lánova
Myslím, že je potřeba poděkovat všem pořadatelům.
Osobně ještě jednou DÍKY za skvěle připravenej srázek.
PS: Debaty nechte do jiné rubriky.
Osobně ještě jednou DÍKY za skvěle připravenej srázek.
PS: Debaty nechte do jiné rubriky.
-
Návštěvník
to sem byl jáAnonymous píše:už jsem děkoval Francisovi přes ICQ ale rád to zopakuji i zde veřejně
děkuji organizátorům
hlavně jim děkuji za to, že mě na sprint i slalom postavili vedle 063 (myslim Marvin), takže jsem i ušetřil zadní nový gumy od spálení
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Michal e34
- Radek_750iA
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
My jsme omylem vsechny dali do smeti, kdybys je dopravil zitra na Cernak tak mam plan co s nimaMichal e34 píše:Vážně to bylo super!!!Všechno skvěle zmáknutý...
Mám otázku,jel pak někdo vysvětlit tomu vesnickýmu debilovi,že hřebíky se mezi slušný lidi neházej????V neděli jsem jich na předních kolech našel ještě 5....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Mrca Martin
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, jen mu dejte hrebikarovi, si zaslouzi pomstu. Kazit tak skvelej kultovni sraz....kam se hrabe nejaka naprosto deorganizovana mimon.
Zvladli jste to skvele chlapi, z prasicich a reputaci BMW kazicich lidi pri spanile jizde si nic nedelejte, snad do priste policajti vychladnou a nechaj si vysvetlit, ze organizator nemuze nest zodpovednost za chovani ostatnich, ten volant v ruce nedrzi on.
Znam to z dob poradani srazu amerik, kdy nam podobny problemy delali majitele aut typu Camaro, Fiero, Firebird apod... jednou se stala i dost oskliva nehoda, ale vse bylo stesti v nestesti. Jestli se mi nekdy podari najit VHS a zdigitalizovat, zkusim to sem dat jako odstrasujici priklad.
Zvladli jste to skvele chlapi, z prasicich a reputaci BMW kazicich lidi pri spanile jizde si nic nedelejte, snad do priste policajti vychladnou a nechaj si vysvetlit, ze organizator nemuze nest zodpovednost za chovani ostatnich, ten volant v ruce nedrzi on.
Znam to z dob poradani srazu amerik, kdy nam podobny problemy delali majitele aut typu Camaro, Fiero, Firebird apod... jednou se stala i dost oskliva nehoda, ale vse bylo stesti v nestesti. Jestli se mi nekdy podari najit VHS a zdigitalizovat, zkusim to sem dat jako odstrasujici priklad.

535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30