EDIT 30.9. VYZVEDNUTÍ TRIČEK
Tak trika mám doma, včera jsem začal balíkovat, dneska to snad doklepnu a zítra to odešlu, nejpozději v pondělí... Ti co mají osobní odběr si můžou začít trika vyzvedávat, prosím kotaktujte mě a domluvíme si termín. Vyzvednutí možno kdykoliv dopoledne na Žižkově nebo odpoledne na Smíchově. Jinak poslední 3 lidi mi ještě nezaplatili, takže pokud tak neučiní do konce týdne, budou jejich objednávky stornovány a trička budou nabídnuty náhradníkům. Jedná se o tyto 3: Jajic, Hyena, Brta
EDIT 25.9.
Trika budu vyzvedávat v úterý 29.9., tzn že nejpozději po víkednu 3./4.10. je budu rozesílat.
EDIT 22.9.
Takže mám aktuální info, trička budou hotová buď koncem tohoto týdne, nebo začátekem příštího. Zkrátka do konce září budu mít trika doma a hned první týden v říjnu je začnu rozesílat... Tímto jen vyzíván pár lidí, kteří mi ještě nezaplatili, aby tak učinili, nebo ty trika nechám lidem kteří mi dříve zaplatí... Díky za pochopení...

EDIT 18.9. Objendávky ukončeny, všechny trika zamluveny, momentálně jsou trika objednaná, měly by být hotovy do konce září, takže začátkem října by měli všichni mít triko doma...

EDIT 1.9. - ZÁVĚREČNÉ INFO:
Triko:
Bude se tisknout na kvalitní bílé trika Sols Imperial, 100% bavlna, 190g/m, sám jedno doma mám, takže kvalitu jsem zkusil na vlastní kůži

Termín:
Trička objednám hned po tom, co mi většina zájemců triko zaplatí převodem na účet, nerad bych do toho nasypal svých x peněz a pak skutek utek...

Velikosti:
Dále bych prosil ty, kteří jsou v seznamu dole označeni modře, ať mi napíší velikost trika...
Platba:
Všichni níže napsaní, kteří mají u mě objednané triko ať mi pošlou peníze na č. ú. 1689417053/0800 a do zprávy pro příjemce napište svůj nick tady na foru a pro jistotu velikost trička, např.: michal09 L... Ať mi nechodí peníze od anonymů, byl by v tom bordel

cana trička:
osobní převzetí (Praha 5/6) ... 290kč
zaslání poštou, včetně balného a poštovného ... 340kč (To platí pro všechny, kteří si triko budou chtít nechat poslat)
Zároveň se zasláním peněz mi napište SZ s dodací adresou, velikostí a počtem objednaných trik.
Ti, od kterých mi přijdou peníze, budou dole v seznamu vyznačeny zeleně...
potisk... BMW Perfect

zájemci o trika:
michal09 - 1ks L
zavarenec - 2ks XL, L
vlkec -1ks L
ryglos - 1ks XL
bmwfil - 2ks M,L
ondráš - 1ks objednávka zrušena
mates85 - 2ks L, XL
lajbor - 1ks L
beda - 1ks L
jajic - 1ks XXL