Policejní Passaty doplnění - klidně smazat, ale ..
Policejní Passaty doplnění - klidně smazat, ale ..
PARDON, ZE TADY BLIJU K ZAMCENEMU TEMATU
pouze doplnění k tématu:
policejni-pasaty-t71655.html
(9) Ustanovení odstavců 3, 4 a 8 neplatí pro řidiče zpravodajských služeb15) a stanovených útvarů policie a stanovených útvarů celních orgánů, je-li to nezbytně nutné k plnění úkolů stanovených zvláštním právním předpisem,16) je však povinen dbát potřebné opatrnosti, aby neohrozil bezpečnost silničního provozu na pozemních komunikacích. Útvary policie stanoví ministr vnitra. Útvary celních orgánů stanoví ministr financí.
Ono tohle vysvětlení ze zákona, které cituje fX není úplně přesné. Dopravní policie v Passatech není samostatný útvar a jako taková není ani určená. Navíc se jedná především o krajní situace - nikoliv běžné měření rychlosti, které jde normálně zajistit označenými technickými prostředky bez nějakých keců a bez zvýšení rizika ostatních účastníků silničního provozu (což nejde např. u pronásledování sledovaného zločince ap. kde je ale společenská nebezpečnost nesrovnatelně větší).
Legislativně je tohle zřejmě trochu díra (stejně jako nově obarvená polic auta neodpovídala ve chvíli převzetí vyhlášce).
Je to hodně nestabilní téma a doposud k tomu nebyl vydaný žádný směrodatný rozhodnutí - v každým případě v běžný situaci bych na to určitě neodkazoval - ale když už by mi brali papíry na další dobu, tak bych tuhle námitku zcela jistě vznesl.
pouze doplnění k tématu:
policejni-pasaty-t71655.html
(9) Ustanovení odstavců 3, 4 a 8 neplatí pro řidiče zpravodajských služeb15) a stanovených útvarů policie a stanovených útvarů celních orgánů, je-li to nezbytně nutné k plnění úkolů stanovených zvláštním právním předpisem,16) je však povinen dbát potřebné opatrnosti, aby neohrozil bezpečnost silničního provozu na pozemních komunikacích. Útvary policie stanoví ministr vnitra. Útvary celních orgánů stanoví ministr financí.
Ono tohle vysvětlení ze zákona, které cituje fX není úplně přesné. Dopravní policie v Passatech není samostatný útvar a jako taková není ani určená. Navíc se jedná především o krajní situace - nikoliv běžné měření rychlosti, které jde normálně zajistit označenými technickými prostředky bez nějakých keců a bez zvýšení rizika ostatních účastníků silničního provozu (což nejde např. u pronásledování sledovaného zločince ap. kde je ale společenská nebezpečnost nesrovnatelně větší).
Legislativně je tohle zřejmě trochu díra (stejně jako nově obarvená polic auta neodpovídala ve chvíli převzetí vyhlášce).
Je to hodně nestabilní téma a doposud k tomu nebyl vydaný žádný směrodatný rozhodnutí - v každým případě v běžný situaci bych na to určitě neodkazoval - ale když už by mi brali papíry na další dobu, tak bych tuhle námitku zcela jistě vznesl.
Dovedu si představit, jak tohle vpálim policajtovi do xichtu.Dovedu si taky představit, co by se dělo dál.Dovedu si taky představit, jak bych tohle vysvětloval ve správním řízení.Dovedu si taky představit, jaký by to pro mě mělo následky.A taky si dovedu živě představit co by mi po vynesení rozhodnutí zbylo v peněžence a kapse na doklady.A nechce se mi ani představovat, co by na mě zbylo, kdybych to hnal před soud.Zkrátka a dobře, jezdim zychle a snažim se jezdit opatrně, já vim moc to k sobě nejde.Ale protože jsem frajer a i když moc chechtáků na rozhazování nemam, tak se postavim jak chlap, řeknu jsem vinen a zacáluju flastr, kterej si bestak zasloužim.A věřte nebo ne, vezme to většinou dech i tomu policajtovi, se kterým je mnohem lepší řeč, než když mu vyhrožujete tim, co všechno proved a jak to na něj řeknete...
Zdar BMW
Zdar BMW

525 TDS
jo tak to já s pánem nademnou nemužu než souhlasit...Míšánek píše:Tak a teď tu o Karkulce...Ppajda píše:A věřte nebo ne, vezme to většinou dech i tomu policajtovi, se kterým je mnohem lepší řeč, než když mu vyhrožujete tim, co všechno proved a jak to na něj řeknete...
Zdar BMWChtěl bych to vidět
ber to tak, za blbost se vždycky platí o tom žadna, ale když je k tomu někdo ještě blbej platí víc...
Je vidět že mezilidský vztahy Vám moc neříkají.Ono totiž v tomhle případě víc vyhandlujete podobrym než po zlym.A věřte nebo ne, policajt si najde vždy něco na čem šoféra odvaří.Jenom chtít.Hájit se tady před nikym nebudu, ale zbytečně platí ten,co se snaží policajta přechytračit.To je totiž vždy jen na škodu.
525 TDS
Ppajdo, je vidět, že moc nečteš ani ten úvodní příspěvek.
Jinak bych byl zvědavej, jak byses choval chlapsky a tvrďácky a dával si papíry k ledu, kdybys jel 140kmh ve dvě hodiny ráno u Průhonic na D1, kde je omezení na 80 kmh kvůli jakési stavbě, kterou jsem nikdy neviděl a jediný auto tam nevyjíždí, a blikl tě u toho Passat.
Říkám, že běžný záležitosti ne, ale když už je v tom nějaký větší zájem, tak je to jiná.
Jinak bych byl zvědavej, jak byses choval chlapsky a tvrďácky a dával si papíry k ledu, kdybys jel 140kmh ve dvě hodiny ráno u Průhonic na D1, kde je omezení na 80 kmh kvůli jakési stavbě, kterou jsem nikdy neviděl a jediný auto tam nevyjíždí, a blikl tě u toho Passat.
Říkám, že běžný záležitosti ne, ale když už je v tom nějaký větší zájem, tak je to jiná.
Asi tak nějak. Ty rádoby chlapské kecy,jak uznat chybu, ještě poděkovat atd atd jsou rázem pryč,když ti pude o papíry a podle mně se ti bude hodit každá smysluplná tady napsaná rada. Takže přeju hodně štěstí při uznávání chyb a kývání hlavou ve vertikální polozeKuaJa píše: Jinak bych byl zvědavej, jak byses choval chlapsky a tvrďácky a dával si papíry k ledu, kdybys jel 140kmh ve dvě hodiny ráno u Průhonic na D1, kde je omezení na 80 kmh kvůli jakési stavbě, kterou jsem nikdy neviděl a jediný auto tam nevyjíždí, a blikl tě u toho Passat.

No smoke, no fun...

Doposud jsem kyval hlavou, nikdy se mi to nevyplatilo...Míšánek píše:Asi tak nějak. Ty rádoby chlapské kecy,jak uznat chybu, ještě poděkovat atd atd jsou rázem pryč,když ti pude o papíry a podle mně se ti bude hodit každá smysluplná tady napsaná rada. Takže přeju hodně štěstí při uznávání chyb a kývání hlavou ve vertikální polozeKuaJa píše: Jinak bych byl zvědavej, jak byses choval chlapsky a tvrďácky a dával si papíry k ledu, kdybys jel 140kmh ve dvě hodiny ráno u Průhonic na D1, kde je omezení na 80 kmh kvůli jakési stavbě, kterou jsem nikdy neviděl a jediný auto tam nevyjíždí, a blikl tě u toho Passat.

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
- Spooky-0987
ono asi takhle můj názor, bejt aktiní a tupě vše odkejvat se nemůže, ale hádat a zapírat je totální kravina, jo osoba blízká ok, ale když váš čapnou na ruku namístě nemá to moc cenu, je lepší bejt slušnej a uznat to, ano asi jsem jel rychleji, ale nevím kolik..... mě se to vyplatilo.... na 100 konec dálnice mi změřil 165, ale do papírů mi nakonec napsal 149 abych se vešel do limitu a dostal "jen" body a penize . . . hadat se s nim, tak mam na rok po
e30/320i rv 88
Já myslim že nejlepší je zlatá střední cesta
Ani nekejvat ani se nehádat.. sice částečně přiznat svojí vinu, ale taky si hned zbytečně nesypat popel na hlavu.. mě nedávno chytil měšťák v jednosměrce a že to bude za body a buď 2000 na místě, nebo do správního a tam to bude za víc.. uznal jsem že jedu v protisměru a že tam nemám co dělat, ale taky že jsem si toho prostě nevšim (což byla pravda) a vzhledem k tomu jak je ta ulice málo frekventovaná, nikoho jsem neohrozil atd., tak jestli by to nešlo jen domluvou.. on že ne, ale tak že to uděláme za 500 na místě a bez bodů.. tak jsem řek že u sebe nemám ani peníze ani kartu a že si myslím že ta domluva by opravdu stačila, že už tam víckrát nepojedu.. no tak samozřejmě že nakonec stačila, slušně jsem poděkoval a odjel do prdele 

e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
Tenhle člověk muj příspěvek pochopil na 100%Spooky-0987 píše:ono asi takhle můj názor, bejt aktiní a tupě vše odkejvat se nemůže, ale hádat a zapírat je totální kravina, jo osoba blízká ok, ale když váš čapnou na ruku namístě nemá to moc cenu, je lepší bejt slušnej a uznat to, ano asi jsem jel rychleji, ale nevím kolik..... mě se to vyplatilo.... na 100 konec dálnice mi změřil 165, ale do papírů mi nakonec napsal 149 abych se vešel do limitu a dostal "jen" body a penize . . . hadat se s nim, tak mam na rok po

525 TDS
- Spooky-0987
no dohadovat se bemá fakt cenu, i když vyhraju u jednoho udělá mě na druhym a lovit lekárnu, žárovky a pojistky se mi nechce, a že by našel alepon jednu špatnou . . . však vim, uniformovaných ám po okolí dost i v rodině, tak víme své . . . funguje to říct udělal jsem chybu, ale neříkat přesnosti, oni je upřesní a pak i často líp než je skutečnost viz moje rychlost...
e30/320i rv 88