Jezdíte někdo v Oktávce SDi? Jak to jede? Potřebuju to na dovolenou a nabízej mi buď 1.6i 74kW, nebo SDi 50kW. Já bych radši naftu, kvůli spotřebě
Oktávka - off topic
Oktávka - off topic
Čau lidi, předem se moc omlouvám, že sem dávám téma mimo mísu.
Jezdíte někdo v Oktávce SDi? Jak to jede? Potřebuju to na dovolenou a nabízej mi buď 1.6i 74kW, nebo SDi 50kW. Já bych radši naftu, kvůli spotřebě
, jedu přes 3k KM daleko...Bude to combi. Díky 
Re: Oktávka - off topic
kámoš jí má, jezdí s ní drožku, je to liny, ale říkal, že když se to rozjede, tak to 160-170 tachometrový drží.Ace píše:Čau lidi, předem se moc omlouvám, že sem dávám téma mimo mísu.
Jezdíte někdo v Oktávce SDi? Jak to jede? Potřebuju to na dovolenou a nabízej mi buď 1.6i 74kW, nebo SDi 50kW. Já bych radši naftu, kvůli spotřebě, jedu přes 3k KM daleko...Bude to combi. Díky
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Re: Oktávka - off topic
Lukas-E21:
kámoš jí má, jezdí s ní drožku, je to liny, ale říkal, že když se to rozjede, tak to 160-170 tachometrový drží.
Mně jde o to, aby to po dálnici moc nežralo, pojedu naloženej přes Rakousko, takže max. 130 pro sichr.
THX
kámoš jí má, jezdí s ní drožku, je to liny, ale říkal, že když se to rozjede, tak to 160-170 tachometrový drží.
Mně jde o to, aby to po dálnici moc nežralo, pojedu naloženej přes Rakousko, takže max. 130 pro sichr.
THX
ja sem jezdil s 1.9 SDI aci 2 mesice
jako pokud ti nevadi ze se budes rozjizdet na 150 5 minut a zadna akcelerace pri rozjezdech tak ti to pak bude brat 5 litru nafty tak pak vpoho auto ae ja bych to mit nemohl leda jako 2. auto k M3
ona ae ani ta 1.6ka neni zadnej zazrak tak bych radci toho diesla na spotrebu a jezdil pomalu a smutne
jako pokud ti nevadi ze se budes rozjizdet na 150 5 minut a zadna akcelerace pri rozjezdech tak ti to pak bude brat 5 litru nafty tak pak vpoho auto ae ja bych to mit nemohl leda jako 2. auto k M3
ona ae ani ta 1.6ka neni zadnej zazrak tak bych radci toho diesla na spotrebu a jezdil pomalu a smutne
----------------------:)
Jde mi o těch 5-6L/nafty /100km, bude to dálka jako sviněAnd píše:ja sem jezdil s 1.9 SDI aci 2 mesice
Real, neni troubleAce píše:Jde mi o těch 5-6L/nafty /100km, bude to dálka jako sviněAnd píše:ja sem jezdil s 1.9 SDI aci 2 mesice
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
MyslíšAnd píše:sice vyhraje 1/4 mile s pevnym startem ae na spotrebe nevyhrajeAce píše:2Lukas E-21: Taxem sehnal lepší - mám domluvenou TDi 66kW, tak snad to nebude takovej lenoch jako ten atmosférák SDi![]()
to bude tak litra dva nahoru
Já bych řekl že spíš o krapet dolů, díky turbu máš vyšší výkon/krouťák a nemusíš na to tak dupat...
nene never tomu to turbo vzdycky bude zrat vic nez bez turbaAce píše:MyslíšAnd píše:sice vyhraje 1/4 mile s pevnym startem ae na spotrebe nevyhrajeAce píše:2Lukas E-21: Taxem sehnal lepší - mám domluvenou TDi 66kW, tak snad to nebude takovej lenoch jako ten atmosférák SDi![]()
to bude tak litra dva nahoru![]()
![]()
Já bych řekl že spíš o krapet dolů, díky turbu máš vyšší výkon/krouťák a nemusíš na to tak dupat...
mam info z prvi ruky
to SDi s kterym sem jezdil pak mel znamej na dovoleny jeste s kamosem co mel to samy v TDi a prave on mi rikal ze na spotrebu vyhralo SDi na dalnici a dokonce i v alpach
----------------------:)
Víš vůbec o čem mluvíš, nebo jentak plácáš?And píše:sice vyhraje 1/4 mile s pevnym startem ae na spotrebe nevyhrajeAce píše:2Lukas E-21: Taxem sehnal lepší - mám domluvenou TDi 66kW, tak snad to nebude takovej lenoch jako ten atmosférák SDi![]()
to bude tak litra dva nahoru
(S Octavií combi (TDi) jsme jeli 1300 km v podstatě v kuse, půl na půl dálnic / okresky. Po dálnicích 130-160, okresky do 120. Spotřeba na konci cesty, podle palubního počítače 5,0 litrů. SDi je na tom hodně podobně, jen jede míň, ale v pohodě to stačí.)
TDi 66 kW jsem jezdil docela dost a se spotrebou asi takhle (podle palubaku, kterej z hladu uz keca a ukazuje min): Od 3,3 litru do 6,5 litru na sto s tim, ze nejezdim az tak kladu, obcas zrychlim, ale ne moc, jezdim plynule a ne zas tak rychle.Ace píše:MyslíšAnd píše:sice vyhraje 1/4 mile s pevnym startem ae na spotrebe nevyhrajeAce píše:2Lukas E-21: Taxem sehnal lepší - mám domluvenou TDi 66kW, tak snad to nebude takovej lenoch jako ten atmosférák SDi![]()
to bude tak litra dva nahoru![]()
![]()
E39 535i sedan