Prý je teď tolerance do 0,2 promile...
nevíte jak to přesně je? to Vám polda naměří 0,198 a řekne v pořádku pane řidiči

DOPORUCIL je tady velmi podstatne slovicko, takze kdyz te zastavi s jednim pivem a nadejchas 0.2 tak ses stejne v prdeli, protoze to jeste neni NARIZENIZáchvat píše:... stejne je to pro mne pramálo ...
Policejni prezident zatim jen doporucil podrizenym tolerovat tuto hranici alkoholu namerenou tim jejich debilnim pristrojem, kvuli toleranci tohoto pristroje, nez vejde v paltnost nejakej zakon, nebo novela ...
Doporuceni je kvuli jeste neschvalenemu zakonu a kvuli toleranci pristrije na foukani ... nafoukas 0.2 a pak jedes na krev, ve vetsine pripadu mas v krvi 0 promile, pak to vysetreni plati policie ...takto mi to bylo receno primo z ust dopravaka ... po té, co jsem slysel v radiu tuto vec a ptal jsem se dopravaka na to.cmelak píše:DOPORUCIL je tady velmi podstatne slovicko, takze kdyz te zastavi s jednim pivem a nadejchas 0.2 tak ses stejne v prdeli, protoze to jeste neni NARIZENIZáchvat píše:... stejne je to pro mne pramálo ...
Policejni prezident zatim jen doporucil podrizenym tolerovat tuto hranici alkoholu namerenou tim jejich debilnim pristrojem, kvuli toleranci tohoto pristroje, nez vejde v paltnost nejakej zakon, nebo novela ...Prece by te na nejaky doporuceni ze shora nenechali takhle jet kdyz maj rybu na hacku
.. a takhle nějak vznikaj z fám mýty.Jakub318i píše:Hele borci jak je to s tou tolerancí alkoholu?
Prý je teď tolerance do 0,2 promile...
nevíte jak to přesně je? to Vám polda naměří 0,198 a řekne v pořádku pane řidiči
Asi jako ted, akorát tvrdí, že neměli žádný. Prostě, kdo pít před jízdou chtít nebude, ten se nenapije. Kdo před jízdou chtěl pít, ten před ní pil dřív, stejně jako v budoucnu až bude tolerance. To, že je ted zákaz, ještě neznamená, že se nepije, nebo tomu někdo snad věří?Semry píše:Pokud v čechách povolí jedno pivo, češi budou jezdit se čtyřma a trvdit že pili jedno...
Je to divný, co jsem viděl třeba záběry aji z takových zemí jako Vietnam atd... kde je na silnicích TOTÁLNÍ CHAOS a každej si jezdí jak chce. Na těch skůtřících a motorkách atd. Ale nehodovost je tam také mnohem nižší.WilD píše:Jakub: Ta nehodovost nezávisí jen na alkoholu, zas tak moc lidí si netroufne jet pod vlivem, mnohem víc se vyseká sice "čistejch", ale kvůli kravinám...
Nicméně mě z pobytu ze Slovenska překvapilo, že tam nemaj větší nehodovost...za týden jsem tam byl svědkem tolika prasopředjížděčů jako u nás za 3 měsíce. Přičítal bych to tomu, že ten provoz je tam obecně (nemluvím o městech ale o silnicích mimo obec) o něco míň hustej a prostě jim to samý u vyjde 9x z 10ti a u nás třeba 50 na 50...