čim přilepit gumovou lištu / křídlo?
- Jan Kučera
čim přilepit gumovou lištu / křídlo?
Mám křídlo který potřebuje přilepit a na jinym autě zase boční lištu-matroš taková ta gumo-něco. Vim že když pudu do OBI tak mi pašák něco vrazí do ruky a řekne přilepit a před tim pořádně odmastit,ale táži se, jestli máte někdo zkušenosti s něčim co fakt drží a neschne to 14 dní.Dekuji za rady.
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
tohle by mě taky zajímalo, budu zase dávat na auto křídlo, předtím bylo chycený nějakým silikonem a drželo to ale vypadalo to hrozně
chtěl jsem ho přivrtat ale je to laminat a bojím bojím že to prdne a navíc zničím kapotu kdybych ho pak chtěl sundat tak můžu vyhodit i tu kapotu a pak mám od pana čipra obklady m-tech II tak jestli má někdo zkušenosti jak přidělat tohle....snad neva že se ti do toho pletu
díky 

- Jan Kučera
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Co si vzpomínám, tak je ta guma a nějakej aktivátor, potřeš to a chvilku necháš, myslím že jsme patlali spojler a to místo na kapotě, když se to zvulkanizovalo, tak jsme to připlácli k sobě těma pogumovanejma povrchama. Když si někde to lepení na okna seženeš, určitě tam bude napsanej návod... U každýho výrobku to může bejt trochu jinakJan Kučera píše:Akorát musíš zdrsnit lak, navulkanizovat
-naposledy jsem vulkanizoval záplatu u fichtla cca 1993-japa se to dělá v tomto případku? /nejapný dotaz-pardon/

Prasklý talíř taky lepíte lepidlem na papír? Tohle nechápu...lepidlo na okna je na okna. Na plasty, lišty a křídla je tohle zbytečně drahý luxus, ikdyž funguje.
Nejlepší na tydle věci jsou lepidla na bázi polyuretanu...já používám Carbond a nemám problém...
Nejlepší na tydle věci jsou lepidla na bázi polyuretanu...já používám Carbond a nemám problém...

E46 328i Coupé, E36 325i Coupé, Punto GT a rozbitá votuzená Felda - BMW, jedeme v tom všichni...
www.rajce.net/f331760928
www.rajce.net/f331760928
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Tady byl položen dotaz zhruba takhle: mátě někdo zkušenost s něčím, co fakt drží?
Moje odpověď na tuto otázku je napsaná výše... Pokud to srovnáváš s talířem a lepidlem na papír tak jsi to evidentně nezkusil a nevíš co píšeš... Nevím jaký máš ty zkušenosti s polyuretanem, ale nám to na autě drží přes 4 roky a to už si to křídlo dvakrát stačilo otevřít vrata... Myslím že to co se týče pevnosti spojení mluví za vše...
Moje odpověď na tuto otázku je napsaná výše... Pokud to srovnáváš s talířem a lepidlem na papír tak jsi to evidentně nezkusil a nevíš co píšeš... Nevím jaký máš ty zkušenosti s polyuretanem, ale nám to na autě drží přes 4 roky a to už si to křídlo dvakrát stačilo otevřít vrata... Myslím že to co se týče pevnosti spojení mluví za vše...

lepidlo na okna je bezkonkurenční, lepím s tim cokoli na auta už léta a paráda 

E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
Ehm, tedy to že nevím co píšu bych netvrdil a když už se tady k něčemu vyjadřuju radou, tak většinou vychází z mojí zkušenosti. Přirovnání s lepidlem na papír si očividně nepochopil, protože jsem nezpochybňoval pevnost spojení, ale konkrétní účel určení lepidla. Vím, že lepidlo na okna funguje, ale z vlastní zkušenosti můžu taky potvrdit, že lepidlo na bázi polyuretanu poslouží úplně stejně, za podstatně menší peníze a je přímo určeno k lepení ochranných lišt dveří, spojlerů, prahů a lemů a hodí se k tomu úplně stejně, jako lepidlo na okna k lepení oken.Chvalda 318iS píše:Tady byl položen dotaz zhruba takhle: mátě někdo zkušenost s něčím, co fakt drží?
Je to dostatečně jasné?

E46 328i Coupé, E36 325i Coupé, Punto GT a rozbitá votuzená Felda - BMW, jedeme v tom všichni...
www.rajce.net/f331760928
www.rajce.net/f331760928
Ehm, tedy to že nevím co píšu bych netvrdil a když už se tady k něčemu vyjadřuju radou, tak většinou vychází z mojí zkušenosti. Přirovnání s lepidlem na papír si očividně nepochopil, protože jsem nezpochybňoval pevnost spojení, ale konkrétní účel určení lepidla. Vím, že lepidlo na okna funguje, ale z vlastní zkušenosti můžu taky potvrdit, že lepidlo na bázi polyuretanu poslouží úplně stejně, za podstatně menší peníze a je přímo určeno k lepení ochranných lišt dveří, spojlerů, prahů a lemů a hodí se k tomu úplně stejně, jako lepidlo na okna k lepení oken.Chvalda 318iS píše:Tady byl položen dotaz zhruba takhle: mátě někdo zkušenost s něčím, co fakt drží?
Je to dostatečně jasné?

www.rajce.net/f331760928
www.rajce.net/f331760928
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Ovsem nechtel bych to pak moc sundavat, kdyz tam je lepisdlo na okna.-(
EX-Ford Sierra 2,0 DOHC---
EX-BMW E39 TOUR 525TDSA (na tahaní třici)---
EX-BMW E36 Touring 318i M43(celkem solidní vybava)
EX-BMW Z3 1,9 16V Cabrio...
EX-OPEL VIVARO
OPEL VIVARO WESTFALIA
EX-BMW E30 COUPE M20B20 Race car.
SAM TIGER CAT E1 (komplet repase)
EX-BMW E39 TOUR 525TDSA (na tahaní třici)---
EX-BMW E36 Touring 318i M43(celkem solidní vybava)
EX-BMW Z3 1,9 16V Cabrio...
EX-OPEL VIVARO
OPEL VIVARO WESTFALIA
EX-BMW E30 COUPE M20B20 Race car.
SAM TIGER CAT E1 (komplet repase)