Cabrio ?
Cabrio ?
http://www.sportovnivozy.cz/index.php?a ... alozkaFoto
Jakou myslíte že to má cenu dát to zpátky aby z toho byla zase pěknej originál spíš jestli to má ještě cenu? Kolik by do toho tak zhruba zahučelo peněz (odstranit ty hrozný lemy a trochu doladit).Docela sem o tom přemejšlel za ty prachy že bych to zachránil ale chtěl sem znát váš názor jestli do toho jít nebo ne ...
Jakou myslíte že to má cenu dát to zpátky aby z toho byla zase pěknej originál spíš jestli to má ještě cenu? Kolik by do toho tak zhruba zahučelo peněz (odstranit ty hrozný lemy a trochu doladit).Docela sem o tom přemejšlel za ty prachy že bych to zachránil ale chtěl sem znát váš názor jestli do toho jít nebo ne ...
Jo jo šly by na tom utratit statisíce spíš sem si řikal dat tam jiný přední blatníky opravit ty zadní nějakou údržbu na motoru na celolak bych to zatim neviděl.Koupit třeba sem tam nějkou kravinku nějakou lištu atd. hlavně spíš spotřební věci pak snim chvýli jezdit a pak by se vidělo co dál jestli prodat nebo komplet rozebrat ale zas když nad tim přemejšlim čim dál víc přece jenom radši bych plasta ale ten chrom má taky něco do sebe a záchránit takové vcelku pěkné BMW by na škodu jistě nebylo...DVORIS píše:Aby to stálo za to tak komplet g.o.Přední blatníky,zadní lemy,celolak,střecha,interier taky nebude určo top,no nějaká ta mechanická se tam taky určitě najde,hrubý odhad 80000,-a zdaleka nebudeš u konceVycházím z toho že nemáš lakovnu,šicí stroj,atd...
Jo to je DJ Honza se na něm slušně (ošklivě) podepsal...DC píše:jo, tohle je auto s historií
pokud si na tom nemůžeš udělat většinu věcí sám, tak se to nevyplatí
No udělat sám bych moch tak plechařinu a motor.Z laku tak možná plnič.
Ale asi jak říkáte ta částka by byla vysoká a žádanej cíl v nedohlednu...
Nechal sem se inspirovat WilDem taky sem si řikal že bych dal něco dohromady...
Na tohle bych zapomněl,je to mrtvá popelnice určená k ekologické likvidaci nic vícOndráš píše:Jo to je DJ Honza se na něm slušně (ošklivě) podepsal...DC píše:jo, tohle je auto s historií
Nechal sem se inspirovat WilDem taky sem si řikal že bych dal něco dohromady...

Jo jo asi máš pravdu ještě že sou tady lidi který myslej střízlivejc než když já se nad něčim zamyslimDVORIS píše:Na tohle bych zapomněl,je to mrtvá popelnice určená k ekologické likvidaci nic vícOndráš píše:Jo to je DJ Honza se na něm slušně (ošklivě) podepsal...DC píše:jo, tohle je auto s historií
Nechal sem se inspirovat WilDem taky sem si řikal že bych dal něco dohromady...Za 120000,-koupíš dle mě uplně něco jinýho

Netvrdim že se mi ty lemy nějak líbí, ale spousta lidí tu má daleko horší plečku, takže ekologická likvidace myslim nehrozíDVORIS píše:Na tohle bych zapomněl,je to mrtvá popelnice určená k ekologické likvidaci nic vícOndráš píše:Jo to je DJ Honza se na něm slušně (ošklivě) podepsal...DC píše:jo, tohle je auto s historií
Nechal sem se inspirovat WilDem taky sem si řikal že bych dal něco dohromady...Za 120000,-koupíš dle mě uplně něco jinýho
E36 323i coupé
Mnou se, prosimte, neinspiruj
ja ted do toho budu lejt moc moc penez a moc casu, protoze to chci mit podle sebe a nejlip z velke casti vlastnoruco udelany a netankuje me, jestli to budu mit hotovy trebas az za dva roky... Ale racionalni podklad v tom nehledej.
Na tohle cabro se byl podivat clen (nemuzu si vzpomenout, kdo
), se kterym jsem tu prohodil par sz a rikal, ze na fotkach mu to prislo fajn, ale na zivo to ocenil tak na 25tis... Ale z jinyho pohledu, nekdo to zachranit musi
, cabro na ekolikvidaci, to je barbarstvi...
Ale jinak asi neni nejvhodnejsi delat podobny kraviny jako ja...mozna bych pockal na resume, jak a s jakyma nakladama dopadnu
EDIT: Dnes jsem si o tom vyslechl další info: Orezlý jak prase (hlavně u těch navařovanejch lemů vzadu), kůže popraskaná a motor solidně mrtvej... Přesně tyhle info jsem dostal...

Na tohle cabro se byl podivat clen (nemuzu si vzpomenout, kdo

Ale jinak asi neni nejvhodnejsi delat podobny kraviny jako ja...mozna bych pockal na resume, jak a s jakyma nakladama dopadnu

EDIT: Dnes jsem si o tom vyslechl další info: Orezlý jak prase (hlavně u těch navařovanejch lemů vzadu), kůže popraskaná a motor solidně mrtvej... Přesně tyhle info jsem dostal...
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke