sponzorství příspěvky
sponzorství příspěvky
tak se mi zda že si z tohoto fora nekdo delá docela slusnou zivnost visvetlí mi to nekdo proc to omezení v sekcích servis a upravy
Ještě si přečti tohle sponzorstvi-historie-apod-t65089.html
a myslim že je to super živnost, založ jí taky...
a myslim že je to super živnost, založ jí taky...

EX- BMW E30 316I Beránek ve vlčím rouše
BMW E39 528i T

BMW E39 528i T

Živnost to rozhodně není, jen už nás nebaví to táhnout z vlastní kapsy, tom odkazu je to jasně popsáno, doufám 
Ale jestli chceš, můžeš mít výhody aniž by jsi zaplatil jedinou korunu.
Stačí, že napíšeš nějaký hezký článek na téma E30, náš web www.e30.cz, pomůžeš tím všem ostatním.
Kdyby jsi se rozhodl napsat článek tak ho pošli na email prispevek@e30.cz , mi ho umístíme na stránky a ty se staneš aktivním uživatelem.
Podmínka článku je, aby měl hlavu a patu přinesl něco i ostatním.... (Od popisu jak co opravit až po recenzi srazu, prostě cokoli, co se na náš web hodí.)
Ondra

Ale jestli chceš, můžeš mít výhody aniž by jsi zaplatil jedinou korunu.
Stačí, že napíšeš nějaký hezký článek na téma E30, náš web www.e30.cz, pomůžeš tím všem ostatním.
Kdyby jsi se rozhodl napsat článek tak ho pošli na email prispevek@e30.cz , mi ho umístíme na stránky a ty se staneš aktivním uživatelem.
Podmínka článku je, aby měl hlavu a patu přinesl něco i ostatním.... (Od popisu jak co opravit až po recenzi srazu, prostě cokoli, co se na náš web hodí.)
Ondra
Ondra ex.M-Fahrer
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kromě výše uvedeného je nutno podotknout, že omezení nejsou nijak drastická a hlavně nikdo nikoho nic platit nenutí. Pokud chceš jen hledat, číst a sosat rady, můžeš i zadarmo. Sám si musíš rozmyslet, jestli si koupíš za 600,- např. " Jak na to ", kde se toho zas tak moc nedozvíš, nebo za stejné peníze budeš mít tady 6 let přístup všude. Co je ohledně informační hodnoty víc, to si musí zhodnotit každý sám.
s penezma souhlasim i nesouhlasim
souhlasim z toho duvodu, ze pracuju jako spravce site a tak chapu adminy, ze je prakticky nemozne to tahnout vsechno z jejich kapsi na druhou stranu nesouhlasim, protoze mi to prijde jako.... hmmm nemuzu najit to spravne slovo...neco jako ve styl kdyz nezaplatis tak si tahni.
Dan td: musim ti oponovat, protoze Jak na to za 1. stahnes na netu 2. vsechno potrebne tam je a kdo je aspon trochu sikovny, tak to zvladne 3. Znam uz docela dost lidi, co mi rikali, ze sem radsi nechodi, protoze pokazdy kdyz se tu na neco zeptali, tak z nich tady akorat udelali blbce a vyjebali s nima. (timdle nechci rozpoutat slovni bitvu, jenom podotykam)
Kazdopadne myslim, ze 100 nikoho nezabije a jak to napsal krasne Wild mas to krabku cigar a pivo
souhlasim z toho duvodu, ze pracuju jako spravce site a tak chapu adminy, ze je prakticky nemozne to tahnout vsechno z jejich kapsi na druhou stranu nesouhlasim, protoze mi to prijde jako.... hmmm nemuzu najit to spravne slovo...neco jako ve styl kdyz nezaplatis tak si tahni.
Dan td: musim ti oponovat, protoze Jak na to za 1. stahnes na netu 2. vsechno potrebne tam je a kdo je aspon trochu sikovny, tak to zvladne 3. Znam uz docela dost lidi, co mi rikali, ze sem radsi nechodi, protoze pokazdy kdyz se tu na neco zeptali, tak z nich tady akorat udelali blbce a vyjebali s nima. (timdle nechci rozpoutat slovni bitvu, jenom podotykam)
Kazdopadne myslim, ze 100 nikoho nezabije a jak to napsal krasne Wild mas to krabku cigar a pivo

Myslim že pokud někdo řeši 100 korun českych pak si ma sednout a pořadně se zamyslet nad svym životem.
Stare kozaci a novačci co se tu objevi tak maji možnost se tu rozkoukavat a čist si mourda i bez placeni, pochopil jsem to spravně? T.z. misto zakladani novych temat budou muset hledat, spravně? Pokud je to tak pak je to velky plus, a tak potom nevim co se řeši.
Stare kozaci a novačci co se tu objevi tak maji možnost se tu rozkoukavat a čist si mourda i bez placeni, pochopil jsem to spravně? T.z. misto zakladani novych temat budou muset hledat, spravně? Pokud je to tak pak je to velky plus, a tak potom nevim co se řeši.

- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ano je to tak armanARMAN píše:

Toto forum mi usetrilo mnoho financii,hlavne v technike takze neni ocom riesit ci niekto da 100,- 500,- alebo i viac , stale sa to oplati, pretoze ked si zoberiete ze sa nieco dodr*e a pojdete do servisu, nechate tam 1000,- za 4hodinove hladanie chyby tak si to nabuduce rozmislite
E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
tohle se musím přiznat, že mi ale vadí a co opravdu mrví forum - datel, kterej forum vůbec necte, sem najednou vleti, udělá topic a hrubým způsobem si tady začne nárokovat vysvětlení
tohle téma se tady řešilo 10x - chápu, že jednotlivce omezit nejde, ale proč se tohle prostě okamžitě nevymaže? - vždyť je to úplně zbytečný téma - stejně jako "blatník na kabro", "podvozek na iSo", "odpojení předního náhonu na iXu", ap. - všechno milionkrát probraný a většinou mnohem kvalifikovaněji než v těch současných tématech a je to jen kvůli tomu, že prostě nikdo nehledá
vždyť je tady takových duplicitních kekanců tuny - a nechávat 8 stran topic kvůli jedinýmu nějakýmu přínosnýmu příspěvku je k ničemu - to už to tam radši překopírovat do původního a starý vymazat.

tohle téma se tady řešilo 10x - chápu, že jednotlivce omezit nejde, ale proč se tohle prostě okamžitě nevymaže? - vždyť je to úplně zbytečný téma - stejně jako "blatník na kabro", "podvozek na iSo", "odpojení předního náhonu na iXu", ap. - všechno milionkrát probraný a většinou mnohem kvalifikovaněji než v těch současných tématech a je to jen kvůli tomu, že prostě nikdo nehledá

vždyť je tady takových duplicitních kekanců tuny - a nechávat 8 stran topic kvůli jedinýmu nějakýmu přínosnýmu příspěvku je k ničemu - to už to tam radši překopírovat do původního a starý vymazat.
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Toto by se právě mělo změnami vyřešit. Technika bude moderátory protříděna, ten, kdo se nechce stát aktivním uživatelem bude muset hledat - tím by se tyto zbytečné, stokrát zodpovězené příspěvky již neměly objevovat, pokud se vše zadaří, bude většina základních otázek zodpovězena ve FAQ.KuaJa píše:tohle se musím přiznat, že mi ale vadí a co opravdu mrví forum - datel, kterej forum vůbec necte, sem najednou vleti, udělá topic a hrubým způsobem si tady začne nárokovat vysvětlení![]()
tohle téma se tady řešilo 10x - chápu, že jednotlivce omezit nejde, ale proč se tohle prostě okamžitě nevymaže? - vždyť je to úplně zbytečný téma - stejně jako "blatník na kabro", "podvozek na iSo", "odpojení předního náhonu na iXu", ap. - všechno milionkrát probraný a většinou mnohem kvalifikovaněji než v těch současných tématech a je to jen kvůli tomu, že prostě nikdo nehledá![]()
Co se to resi?
Tak ja bych krome toho vyroku, co prozradil BMWHanz dodal jeste jiny dodatek, nad kterym by se mel zakladatel tohoto tematu a jini podobne smyslejici zamyslet...:
Panove, jakpak asi funguji regulerni kluby, hm? Pokud je mi znamo, vsichni clenove by se nejakym zpusobem meli podilet na chodu-nejlepe tim, co umi. A to je pouze to, co se tu kluci snazi zavest (i kdyz jsme "jen" forum), pokud se nepletu... Kdo neco zaplati nebo napise, je clenem, protoze tim pomohl fungovani... Kdo ne, je tady "spectator", ale nikdo ho nevyhazuje, hledat info muze neomezene (vsadil bych se, ze pri trose snahy najde aspon nejaky tip na reseni problemu, na ktery by jinak zalozil dalsi tema...). Tak mi teda vysvetlete, o co jde..
Ja nevidim v novem systemu problem, krome lidi, kteri nepremysli, nectou, co by meli a delaj zbytecny cavyky. 
Panove, jakpak asi funguji regulerni kluby, hm? Pokud je mi znamo, vsichni clenove by se nejakym zpusobem meli podilet na chodu-nejlepe tim, co umi. A to je pouze to, co se tu kluci snazi zavest (i kdyz jsme "jen" forum), pokud se nepletu... Kdo neco zaplati nebo napise, je clenem, protoze tim pomohl fungovani... Kdo ne, je tady "spectator", ale nikdo ho nevyhazuje, hledat info muze neomezene (vsadil bych se, ze pri trose snahy najde aspon nejaky tip na reseni problemu, na ktery by jinak zalozil dalsi tema...). Tak mi teda vysvetlete, o co jde..

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
za ty roky co tohle nekdo provozoval, vymyslel a platil, vsem tem klukum preju to aby se nikoli dostali na nulu s provozem, ale preju jim to aby se jim mpostupne vraceli vsechny financni i jiny prostredky ktery je to stalo doposud, cimz se snazim rici ze predstava toho ze se jim tohle stane drobnou zivnosti zda hezka a logicka, na foru totiz nikdy nezbohatou, ale nemusej na nem ani chudnout
je ostudne ze se nad tim takto nekolik lidi neni schopno zamyslet, ja to preju vsem a proto pri njeblizsi prilezitosti zaplatim, ikdybych sem uz nikdy nesel nic cist nebo psat

je ostudne ze se nad tim takto nekolik lidi neni schopno zamyslet, ja to preju vsem a proto pri njeblizsi prilezitosti zaplatim, ikdybych sem uz nikdy nesel nic cist nebo psat

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
já dám klidně i více než 500.. ale o rady typu hledej..... nebo průpovídky mimo dotaz nejsem zvědavý...někdo taky nemá čas se tady ve vyhledávači vším prohrabávat aby na něco hodnotného narazil....např. zjistit tady něco kloudného o zástavbě M50 to je teda něco než se tím vším člověk prokope aby aspon něco zjistil..proč už tohle není dávno ve faq? dělalo to tady tolik lidí ale nikdo nebyl schopný za ty roky o tom udělat pořádné téma hodnotné pro všechny...abychom se pak jako debilové nemuseli vyptávat...třeba je tu zapojení v některém tematu..proč to není ve faq? a takových temat je spousta....na to kolik let to tu běží.....
Pro toho kdo mi smazal dotaz v pokecu o bmw a pomocníky s radou zaplat a dozvíš se to... já o téhle změně ani neměl tušení protože tu nepročítám všechno..nemám na to při 300h měsíčně v práci čas...hromadné rozeslání emailu o chystaných změnách jako např. to udělali na žraločím foru je tady asi problém co?
ale děkuji.ve vyhledávači jsem to nenašel..tak si na to přijdu raději sám a prohospodařím třeba několik tisíc 
Pro toho kdo mi smazal dotaz v pokecu o bmw a pomocníky s radou zaplat a dozvíš se to... já o téhle změně ani neměl tušení protože tu nepročítám všechno..nemám na to při 300h měsíčně v práci čas...hromadné rozeslání emailu o chystaných změnách jako např. to udělali na žraločím foru je tady asi problém co?

e36 2.0
urcite je na tvym nazoru dost pravdy, nicmene vytykat to nikomu nelze jelikoz doposud to proste nekdo platil a i tim málem co tu ucinil(a zas tak malo to taky neni) travil svuj volny cas...nyni diky temhle zmenam to treba adminum doda novou chut to dale rozvijet, a diky tomu se to tady treba o tyhle veci zlepsi...zprofesionalizuje. ovsem podle me za dobu co to tu funguje to prodelalo spustu ruznejch tvari, nektery nebyly dobry nektery jo, ale kdo z nas nema sam o sobe pochyb pri pohledu zpet
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, proč ze sebe furt děláš chudáčka, nejsi jedinej, kdo tu pracuje. O změnách se mluvilo od Vánoc, to, jak to bude nakonec tu bylo s dostatečným předstihem. Když nemáš čas to sledovat, je to tvoje smůla - kdo to vědět chtěl, našel si to. Asi tomu nebudeš věřit, ale lidi, co se tu o to starají a ti, co třeba udělali nějakoz zástavbu taky pracují, někteří víc než ty.Luter píše:....
A proč není to nebo ono ve FAQ ? Z části kvůli lidem jako ty - někdo, kdo to dělal, tak taky pracuje, ve volných chvílích sem třeba dá nějakou radu, ale proč by měl kvůli lidem jako ty smolit nějaké návody ? Abys ty přišel a měl to jak na talíři ???
Na vytřídění techniky a doplnění FAQ už se pracuje, ve starých podmínkách to nebylo v lidských silách - nové příspěvky a sračky přibývaly rychleji, než se to stihlo třídit, což by se teď mělo změnit.
Vycházíš jako někteří jiní z mylného dojmu, že máš neotřesitelné právo to tu mít všechno jak na talíři, nejlépe zadarmo a ostatní na fóru jsou tu pro to, aby ti to strkali pod nos, ale tak to bohužel není.
Luter: Za to, kolik je tu sraček, kterýma se musíš prodírat, tu může tak trochu většina lidí včetně tebe (minulost tu snad připomínat nemusíme). Mimo to, kolik věcí jsi na autě udělal, které nejsou úplně triviální, a kolik z nich jsi potom popsal tak, aby se třeba daly dát do FAQ? Ukazovat prstem na ostatní je krásné, ale mrkni se na to, co jsi tu na fóru pro ostatní ve stejném duchu udělal ty.
To není nějaké vyčítání, jen doplňuju to, co napsal Dan td - zkrátka ne každý na to má čas a chuť, aby smolil nějaké návody, a to včetně tebe. Navíc je jich po netu o zástavbě M50 do E30 dost, stačí nebýt líný a nehledat jen tady... Teoreticky by stačilo dát odkazy na ty články na zahraničních serverech do FAQ, stejně toho tam je víc a do detailu a hlavně vše na jedné hromadě.
To není nějaké vyčítání, jen doplňuju to, co napsal Dan td - zkrátka ne každý na to má čas a chuť, aby smolil nějaké návody, a to včetně tebe. Navíc je jich po netu o zástavbě M50 do E30 dost, stačí nebýt líný a nehledat jen tady... Teoreticky by stačilo dát odkazy na ty články na zahraničních serverech do FAQ, stejně toho tam je víc a do detailu a hlavně vše na jedné hromadě.
E39 535i sedan
Nevím koho by mírně nenaštvala odpověd typu zaplat si a dozvíš se to atd.....
DanTD: v něčem máš pravdu...já osobně si zde klidně za informace zaplatím.....ale více jsem se toho dozvěděl na zahraničních serverech než tady.bohužel..a to mi přijde že je škoda....
natož když to jde na žraločím foru tak proč to nejde tady poslat uživatelům informační mail o změnách atd? proč to nejde?
tohle forum je super a dá se tady zjistit spousta věcí natož koupit
Taky by mě zajímalo co řeší poplatek 100 když to dá z těch 48lidí např. 30 ? když je ztráta 13 000 ...kdyby bylo minimum 500 (pochybuju že kdo by opravdu chtěl tak ho 41kč měsíčně zabije)..... natož omezení zadávání témat do techniky ale možnost v ní stále hledat zadarmo taky není žádná výhra ne? někde jsem tu četl zkusit platbu přes sms...pokud bych něco nutně potřeboval a neměl přístup do techniky popř. faq tak bych si třeba i rád zaplatil nějakou tu desetikorunu abych si to mohl najít popř. se na to zeptat......
Co si potom tady dejme tomu za to pětikilo zaplatím? když tady ani není nikdo schopný o změnách informovat aniž bych si to tu musel sám vyhledávat?
Fx: já nějaké témata měl včetně fotodokumentace rozpracované včetně nějakého srazu....ale tak nějak jsem to poslal k ledu
sám pro sebe mám v kompu např. přehledně sesumarizovanou např. zástavbu M50.....
čím jsi tu přispěl ty? třeba prodejem manžet které mají několika měsíční ne-li dodací lhůtu nikdy?
proč tu bereš objednávky na něco co nejsi schopný zajistit? a hraješ mrtvého brouka nebo že to máš v řešení již několik měsíců?to stále od ledna děláš inventuru? zvláštní že tvoji němečtí kolegové nebo odkud to mělo být to dělají tak strašně dlouho..To je od tebe teda služba a opravdu bomba nabídka..radši tu budu psát sračky kterýma nikoho nepoškodím(kvůli tobě nemám manžetu žádnou už několik měsíců protože jsem ju vyhodil..ani ve snu mě nenapadlo že po více jak 4 měsících nová stále nebude) a nenaslibuju než tady mnoha lidem několik měsíců něco slibovat a vymlouvat se na inventury..tak si zamet před vlastním prahem.já narozdíl od tebe tady nenabízím něco co vlastně nemám a nejsem schopný to dodat...nebo se aspon omluvit že to nejde atd.........a jeden místní člen to má udělané za hodinu a umí i manžetu na ručku......a za mín peněz a obšité v jakékoliv barvě..
A pokud narážíš na minulost typu že jede e23 745 na počítač z úplně jiného non bmw auta je tvůj problém....tvůj osobní názor mě na tohle vůbec nezajímá....třeba si do té doby ani nevěděl že takové auto existuje..z čehoš vyplývá že jsi o tom věděl asi tolik co já když jsem to koupil..takže nic.natož jaký je problém na to rychle sehnat originál řj a muselo se improvizovat.....

DanTD: v něčem máš pravdu...já osobně si zde klidně za informace zaplatím.....ale více jsem se toho dozvěděl na zahraničních serverech než tady.bohužel..a to mi přijde že je škoda....

Taky by mě zajímalo co řeší poplatek 100 když to dá z těch 48lidí např. 30 ? když je ztráta 13 000 ...kdyby bylo minimum 500 (pochybuju že kdo by opravdu chtěl tak ho 41kč měsíčně zabije)..... natož omezení zadávání témat do techniky ale možnost v ní stále hledat zadarmo taky není žádná výhra ne? někde jsem tu četl zkusit platbu přes sms...pokud bych něco nutně potřeboval a neměl přístup do techniky popř. faq tak bych si třeba i rád zaplatil nějakou tu desetikorunu abych si to mohl najít popř. se na to zeptat......
Co si potom tady dejme tomu za to pětikilo zaplatím? když tady ani není nikdo schopný o změnách informovat aniž bych si to tu musel sám vyhledávat?
Fx: já nějaké témata měl včetně fotodokumentace rozpracované včetně nějakého srazu....ale tak nějak jsem to poslal k ledu

čím jsi tu přispěl ty? třeba prodejem manžet které mají několika měsíční ne-li dodací lhůtu nikdy?

A pokud narážíš na minulost typu že jede e23 745 na počítač z úplně jiného non bmw auta je tvůj problém....tvůj osobní názor mě na tohle vůbec nezajímá....třeba si do té doby ani nevěděl že takové auto existuje..z čehoš vyplývá že jsi o tom věděl asi tolik co já když jsem to koupil..takže nic.natož jaký je problém na to rychle sehnat originál řj a muselo se improvizovat.....

e36 2.0
a taky mě napadlo když zde moderátoři pročítají temata z důvodu čistky a narazí na něco hodnotného jaký je problém v tom to označit zkopírovat si to do nějakého textového dokumentu a tam to postupně shromaždovat? práce která zabere několik vteřin? a posléze to časem hodit na forum ? 
já si to tak dělám taky....když na něco narazím
Jinak těm kteří to tu udržují při životě patří velký dík a uznání a určitě by si za tu snahu zasloužili i nějakou tu korunu....

já si to tak dělám taky....když na něco narazím
Jinak těm kteří to tu udržují při životě patří velký dík a uznání a určitě by si za tu snahu zasloužili i nějakou tu korunu....
Naposledy upravil(a) Luter dne 03. 03. 2009 09:02, celkem upraveno 1 x.
e36 2.0