Vtipné příhody s policajty - Nově hlasování o nejlepší story
Vtipné příhody s policajty - Nově hlasování o nejlepší story
Zdravím všechny,
chci se s vámi podělit o docela vtipný zážitek, který se mi stal teď v pátek.
Bylo asi deset večer, prázdné Brno, a vracel jsem se od bráchy domů. Projížděl jsem v Brně sérii křižovatek a už na té první jsem stihnul zelenou celkem o fous, takže jsem přidal abych stihl i ty ostatatní. Je to trasa, na které jezdím každý den, tak už vím kolik mám jet, abych tam zbytečně nemusel stát. Na poslední křižovatce ze série jsem už ale musel jet takových 80-90 abych ji stihnul, ale povedlo se.
Jedu si spokojeně dál takovým rovným úsekem, který má asi 2 km, když v zrcátku spozoruji, že za mnou, asi tak 500m jede taky celkem rychle nějaké auto a bliká na mě dálkovýma. Bral jsem to jako výzvu na menší závod a tak jsem přidal. Ne nějak extra moc, ale tak kilo jsem jel. Auto se přibližuje. Říkal jsem si, že ho nechám, ať mě trošku dojede a pak že to osolím. Tak jsem jel pořád zhruba tím kilem. To už ale závodník začal svítit modrým světlem a blikat STOP:D
Tak jsem zajel ke krajnici. Hodil blikač. "Pane řidiči, vy jezdíte celkem rychle, že?" Na to jsem nic neříkal:D Zkontrolovali mi doklady. Baterkou se koukali na atesty na černých oknech, které tam teda nejsou... Ale nakonec: "vše v pořádku, můžete jet" Takový dva sympatičtí poldové. Rozjeli se jako první, po chvíli jsem je zase dojel, jeli dost pomalu, tak zajeli ke krajnici a pustili mě před sebe a pak zase najeli pomalu za mě...
Inu i poldové jsou občas sympaťáci:)
chci se s vámi podělit o docela vtipný zážitek, který se mi stal teď v pátek.
Bylo asi deset večer, prázdné Brno, a vracel jsem se od bráchy domů. Projížděl jsem v Brně sérii křižovatek a už na té první jsem stihnul zelenou celkem o fous, takže jsem přidal abych stihl i ty ostatatní. Je to trasa, na které jezdím každý den, tak už vím kolik mám jet, abych tam zbytečně nemusel stát. Na poslední křižovatce ze série jsem už ale musel jet takových 80-90 abych ji stihnul, ale povedlo se.
Jedu si spokojeně dál takovým rovným úsekem, který má asi 2 km, když v zrcátku spozoruji, že za mnou, asi tak 500m jede taky celkem rychle nějaké auto a bliká na mě dálkovýma. Bral jsem to jako výzvu na menší závod a tak jsem přidal. Ne nějak extra moc, ale tak kilo jsem jel. Auto se přibližuje. Říkal jsem si, že ho nechám, ať mě trošku dojede a pak že to osolím. Tak jsem jel pořád zhruba tím kilem. To už ale závodník začal svítit modrým světlem a blikat STOP:D
Tak jsem zajel ke krajnici. Hodil blikač. "Pane řidiči, vy jezdíte celkem rychle, že?" Na to jsem nic neříkal:D Zkontrolovali mi doklady. Baterkou se koukali na atesty na černých oknech, které tam teda nejsou... Ale nakonec: "vše v pořádku, můžete jet" Takový dva sympatičtí poldové. Rozjeli se jako první, po chvíli jsem je zase dojel, jeli dost pomalu, tak zajeli ke krajnici a pustili mě před sebe a pak zase najeli pomalu za mě...
Inu i poldové jsou občas sympaťáci:)
Naposledy upravil(a) Jakub318i dne 04. 02. 2009 21:39, celkem upraveno 6 x.
- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
nieco podobne sa mi stalo ale z rozmermi kolies...
Stopli ma cajti (kde vecsinou stavali) predlozil som technicak skontroloval vsetko (aj pekne xenony
) priblizil sa ku kolam a to uz som zacal mat tusenie ze je zle
a len povedal ,,pan vodic vystupte si" tak som vystupil pozeram naneho a on ZATVORIL obe oci a vravi ,,ako tak spravne vydim tak mate i rozmer pneumatík 195/65 R14 podla technicaku" zdvihol sa podal papiere a z pousmiatim mi povedal ze mozem pokracovat v jazde
Niekedy maju dobre dni , a to moze byt aj castejsie
Inak gumy som mal 205/50 R16
Stopli ma cajti (kde vecsinou stavali) predlozil som technicak skontroloval vsetko (aj pekne xenony

Niekedy maju dobre dni , a to moze byt aj castejsie

Inak gumy som mal 205/50 R16

E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
Re: Celkem vtipná historka
Nevím co je na tom pravdy, určo by mohli říct místní "státní zaměsnanci", ale slyšel jsem, že zastavit nemusíš, dokud tě se služebním autem a tou červenou stopkou nepředjedou.Jakub318i píše:To už ale závodník začal svítit modrým světlem a blikat STOP:D Tak jsem zajel ke krajnici.
Zajímavé, ale asi by je to leda nasralo...paca píše:Nevím co je na tom pravdy, určo by mohli říct místní "státní zaměsnanci", ale slyšel jsem, že zastavit nemusíš, dokud tě se služebním autem a tou červenou stopkou nepředjedou.Jakub318i píše:To už ale závodník začal svítit modrým světlem a blikat STOP:D Tak jsem zajel ke krajnici.
I když. Možná by jim to zpříjemnilo nudný večer, tak by byli rádi.
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Kolegu zastavili státní minulý týden na Veslařské. Zastavil, slušně pozdravil a hlasi ,,spáchal jsem nějaký přestupek?" Mladý pan policista mu řekl, že sice jel 57km/h na 50 ale že není od měšťáků, tak že to pokutovat nebude, bo maji radar nastavenej od 60ti km/h. Zkontroloval šklebáky jesi sou vzadu připoutaní, doklady se slovy, že zelenou kartu nepotřebuje vidět, že to si řeší ČKP, prohodili par zdvořilostních vět a nechal kolegáčka v klidu odjet. Pry velice příjemnej pan policista 

hm, se máte, já musel jednou kvůli modrým parkovačkám (v 18 se mě to prostě líbilo
) volat kámoše s podvalem a auto odvést na něm, to byli "sympaťáci" co?
a celkově když mě zastaví tak mě to stojí i za blbou žárovku nebo pojistku dvojku, holt mladý kluk v BMW...
a proto zatloukat, zatloukat, zatloukat!!!!
Pane ty xenony jsou originál? Samozdřejmě.
A co ty kola (215/40/16)? Mám je zapsané. -to mi vždy projistotu ještě změří vzorek
A co zadní světla(inpro ala M3, popř bílo-červené krystaly)? Ukážu na světnech cokoli připomínající TUV či zknak E.
Volant máte homologovaný? Jistě doma mám certifikát.
Holt často neví a já na to spolíhám a nikdy mě na mojich argumentech nenachytali, horší je to s pásama a rychlostí

a celkově když mě zastaví tak mě to stojí i za blbou žárovku nebo pojistku dvojku, holt mladý kluk v BMW...
a proto zatloukat, zatloukat, zatloukat!!!!
Pane ty xenony jsou originál? Samozdřejmě.
A co ty kola (215/40/16)? Mám je zapsané. -to mi vždy projistotu ještě změří vzorek
A co zadní světla(inpro ala M3, popř bílo-červené krystaly)? Ukážu na světnech cokoli připomínající TUV či zknak E.
Volant máte homologovaný? Jistě doma mám certifikát.
Holt často neví a já na to spolíhám a nikdy mě na mojich argumentech nenachytali, horší je to s pásama a rychlostí
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
S pasama problem nemam, jelikoz je pouzivam vzdy a vsude.
A v zakonu nic takove neni, pokud mi je znamo.paca píše: Nevím co je na tom pravdy, určo by mohli říct místní "státní zaměsnanci", ale slyšel jsem, že zastavit nemusíš, dokud tě se služebním autem a tou červenou stopkou nepředjedou.
Tak nic takle veselyho se mi teda nestalo ..akorat si mysleli ze sem to auto ukrad kdyz posvitil dovnitr a ja tam nemel kryt pod volantem a vyseli mi tam vsemozny kabely protoze jsem mel rozbitej alarm a central a moc sympaticky nebyli chlapci.. 

I love oversteering..fuck understeering
ex: e30 325i sedan,e30 325i cupe,e30 320i cupe .e34 525i sedan,e30 316i cupe ,e30 323i sedan ,e30 318i cupe ,e 30 325iAT ,e36 325i ///mpaket
NoW: e30 335 cupe chrom

ex: e30 325i sedan,e30 325i cupe,e30 320i cupe .e34 525i sedan,e30 316i cupe ,e30 323i sedan ,e30 318i cupe ,e 30 325iAT ,e36 325i ///mpaket
Jojo, stalo se mi něco podobného. Jednou jsem jela na otočku z Teplic do Brna. A když to má být jen na otočku, tak to samozřejmě chce mít člověk rychle za sebou. Po dálnici na Prágl jsem to valila 180( s mazdou 323F- ta docela jela). Celou dobu vše ok, ale když už jsem skoro vyjížděla z Prahy, tak si mě samozřejmě vocasové chytli.
No nic, zastavim, předám doklady, polda jde do auta a strašně dlouho tam něco řeší. Mezitim jsem si samozřejmě akorát málem prdla do trenek. Konečně ke mě přijde se slovy: Tak, slečno, zpomalte. Jedete jak šílená! Nashle.
Byli hodní, z nich by si měli brát příklad všici, co pomáhají a chrání
No nic, zastavim, předám doklady, polda jde do auta a strašně dlouho tam něco řeší. Mezitim jsem si samozřejmě akorát málem prdla do trenek. Konečně ke mě přijde se slovy: Tak, slečno, zpomalte. Jedete jak šílená! Nashle.

Byli hodní, z nich by si měli brát příklad všici, co pomáhají a chrání

- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
to se jim ani nedivimSkunk píše:Tak nic takle veselyho se mi teda nestalo ..akorat si mysleli ze sem to auto ukrad kdyz posvitil dovnitr a ja tam nemel kryt pod volantem a vyseli mi tam vsemozny kabely protoze jsem mel rozbitej alarm a central a moc sympaticky nebyli chlapci..

.
a jeste k tomu meření ,ted pred nedavnem kamose zmerili 94 na 50tce a pak mu rekli mi stejne nemuzem merit tak to berte jako poučení 

.
to je taky dobry no ...
Prostě musis hned vedet co muzou a co ne a pak je muzes nekdy slušne poslat nekam 

ještě jsem si vzpomněl jak mě asi před rokem stopli a já jsem měl doklady někde naspodu v příšerně narvaným kastlíku spolujezdce.
hledám hledám, přehrabuju to... policista stojí nade mnou. nejvtipnější na tom bylo, že já jsem v tom kastlíku měl aji airsoftovou věrnou repliku glocku 17 a tak jsem při tom přemýšlení přemítal nad tím, co mi ten policista řekne (udělá) až ji tam uvidí.
ten polda po chvíli, "prosímvás, dejte mi zatím aspoň řidičák"
tak jsem mu dal z peněženky řidičák
"ještě mi dýchněte"
tak jsem dýchnul a obešlo se to bez techničáku aji zelené karty
hledám hledám, přehrabuju to... policista stojí nade mnou. nejvtipnější na tom bylo, že já jsem v tom kastlíku měl aji airsoftovou věrnou repliku glocku 17 a tak jsem při tom přemýšlení přemítal nad tím, co mi ten policista řekne (udělá) až ji tam uvidí.
ten polda po chvíli, "prosímvás, dejte mi zatím aspoň řidičák"
tak jsem mu dal z peněženky řidičák
"ještě mi dýchněte"
tak jsem dýchnul a obešlo se to bez techničáku aji zelené karty
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
...není to tak dávno (Prosinec?) co mi kdosi ťuká na červené na křižovatce do okýnka(bylo cca 19:00/tma) ...byl to mistr policista, tedy stáhnu jej a s pozdravem pěkného večera mi poradil rožnout světla(měl jsem pouze parkovačky, takže paluba svítila a já si ničeho nevšimnul), když jsem s díky tak učinil, všimnul jsem si, že mu stojí auto až v úplně levém pruhu, tedy ob dva pruhy se ke mě trmácel dobrota jeden 

ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 
Veškeré opravy vozů všech značek

Veškeré opravy vozů všech značek
.
tak to byl opravdu dobrak, to se stava malokdy ,jinej by ti rek to mate za 1000 treba
ale obcas se narazi na v pohodě příslušníky policie