By mě zajimalo, co udělá pan prezindent s tou vstupenkou na finále ?
Tak co fotbal :o((
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Tak co fotbal :o((
Šáde, co ? Skoro to vypadalo, že už už se Řekové porazí sami a wono hovno. Pan Kolina zas úřadoval, nechápu, jak múže bejt mezi nejlépe hodnocenými rozhodčími - pěknej mamrd.
BMW The Ultimate Driving Machine
no ti nasi hrali jak blbouni a muzou si za to sami
meli proste nastrilet goly a bylo by
celej zapas byl nakej divnej me prislo ze si spis hrajou na valeni v trave
a ten colina me taky sere uz 20 let nam akorat skodi
me bylo jasny ze kdyz piska svuj posledni zapas ze nas zas potopi a my se nechali
meli proste nastrilet goly a bylo by
celej zapas byl nakej divnej me prislo ze si spis hrajou na valeni v trave
a ten colina me taky sere uz 20 let nam akorat skodi
----------------------:)
Nemůžu si pomoct, ale na Colinu bych to nesváděl, Řekové hráli osobku (což už se dneska ve fotbale nenosí) čímž vygumovali Baroše a Kolera, sice jsme tlačili ale zase tolik vyložených šancí jsme neměli a Řekové v prodloužení - co si budem povídat - nám mohli dát 2 góly, takže je to škoda, ale na Colinu bych to nesváděl
BMW E28 528i 1984 2,8 R6 184HP
Chevrolet C20 Pick-Up 1971 5,0 V8 200HP
VW Vento 1993 1,9TD R4 75HP
Chevrolet C20 Pick-Up 1971 5,0 V8 200HP
VW Vento 1993 1,9TD R4 75HP
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Koleno je pěkná svině. Měl uplně jinej metr na naše a řecký přestupky.
Zastavil skoro každou druhou naší šanci. Řekové hráli chvílema házenou - to bylo uplně v pohodě, nebyla pískána ani jedna řecká ruka !!! Šmicer se dotknul břichem míče a hned ruka
Koleno je na čechy strašně vysazenej, wo tom není pochyb, zaříznul nás pěkně. Znám to z vlastní zkušenosti, to uplně bere vítr z plachet ! Sere to jak sviň, když jsi lepší a nějakej čurák tě furt třeba drží a nic se neděje, podržíš ho ty a dostaneš trest smrti wod rozhodčího. Jasnej důkaz byly dva podobný fauly v těsným sledu, řekl bych, že ten řeckej byl ještě daleko horší - my dostali žlutou, řeckej faul byl na červenou a nic
Bohužel za to prodloužení jsme si to vyřazení zasloužili
za to Koleno nemohl. To byl průser.
Nejvíc mě vadili ty kecy komentátorů, v poslední sekundě roh - nebezpečná standadní situace a oni k tomu řekli - něco ve smyslu, no tak ještě poslední pokus Řeků a pak po přestávce vystřídá Heinz .... se uvidíme
Byly jsme v prdeli, pod tlakem a komentátoři furt kecali, jaký jsme favoriti, a že to budeme my, kdo chce rozhodnout už v prodloužení, a že Řekové nejsou schopni dát jinýho góla než z penalty, apod. žvásty.
No nic, chleba je furt stejně drahej - naštěstí ho stejně moc nežeru :all coholic:
Zastavil skoro každou druhou naší šanci. Řekové hráli chvílema házenou - to bylo uplně v pohodě, nebyla pískána ani jedna řecká ruka !!! Šmicer se dotknul břichem míče a hned ruka
Bohužel za to prodloužení jsme si to vyřazení zasloužili
Nejvíc mě vadili ty kecy komentátorů, v poslední sekundě roh - nebezpečná standadní situace a oni k tomu řekli - něco ve smyslu, no tak ještě poslední pokus Řeků a pak po přestávce vystřídá Heinz .... se uvidíme
No nic, chleba je furt stejně drahej - naštěstí ho stejně moc nežeru :all coholic:
Poslední dobou je lepší se na televizní přenosy koukat buď v hospodě kde neslyšíš zvuk nebo ho vypnout, protože ty řeči co padají z komentátorů sou neskutečný
A jako lajk ten fotbal hodnotim jako maximálně nudnej ... přesně ten styl hry, kdy to jeden nakopnul doběhl na půlku soupeře, tam mu to ukopli a zase běželi na druhou stranu a občas se točili v kruhu na půlce ... no nic. Kdybysme nehráli my, tak bych do 2 minut usnul
A jako lajk ten fotbal hodnotim jako maximálně nudnej ... přesně ten styl hry, kdy to jeden nakopnul doběhl na půlku soupeře, tam mu to ukopli a zase běželi na druhou stranu a občas se točili v kruhu na půlce ... no nic. Kdybysme nehráli my, tak bych do 2 minut usnul
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Tak třeba to nevěděli.Albert píše:Kua, ty bys byl trener jak ma bejtAnd píše: meli proste nastrilet goly a bylo by
Měli to mlátit mačetama, sekyrkama hlava ne hlava
Wono se to hezky radí z gauče, na hřišti( na ledě) je člověk fyzicky, psychicky v prdeli, ještě ho furt někdo svlíká, tahá za vlasy, šahá do rozkroku, na prdel.
Já kdybych si dal jeden sprint na 60 m ( ještě ke fšemu v +40 st. vedréčku), snažil se třeba dohonit Dimitrakose, tak bych se asi na konci mého "sprintu" složil (prostě by mi asi došel kyslík
Re: Tak co fotbal :o((
řeckej fotbal je hnus na blití..nemoch sem se na to koukat,sere me to ze se do finále eura dostane team kerej hraje tak vyblitej fotbal jako řekové...a Kolina,s tím se dalo počítat..je to zmrd zmrdů..kdybych vypadal jako von taky bych byl zmrd..
co se da delat,uvidime jak na mistrofsví svjeta..
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas se fšimŘezňa píše:řeckej fotbal je hnus na blití..nemoch sem se na to koukat,sere me to ze se do finále eura dostane team kerej hraje tak vyblitej fotbal jako řekové...a Kolina,s tím se dalo počítat..je to zmrd zmrdů..kdybych vypadal jako von taky bych byl zmrd..co se da delat,uvidime jak na mistrofsví svjeta..
Akorát, vzpoměňme si na Euro ´96 v Anglii, to samý asi wo našich řikali Francouzi - museli bejt nasraný jak sviň.
Hráli jsem zaďoura jako Řekové. TAky sem ženě hned řek - letos na Řecko zapoměň, do Řecka k moři ani náhodou - sfině a do Itálije radši taky ne, tam bydlí ten svině - Kolina - hajz
spís pres ten jeho zkurvenej zabijackej chciplej xicht..a minimalne heverem.. :crazy: