vzdichovej filtr
vzdichovej filtr
nekdo mi rikal ze prej kdyz uz je filtr starej a spinavej tak se da nak vyprat ve vode s jarem nebo tak neco a zase se jezdi dal..nevite nekdo?
----------------------:)
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: vzdichovej filtr
Nevim co řešíš, prostě kup novejAnd píše:nekdo mi rikal ze prej kdyz uz je filtr starej a spinavej tak se da nak vyprat ve vode s jarem nebo tak neco a zase se jezdi dal..nevite nekdo?
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
-
Venca.
Papírovou vložku v sání při výměně oleje (cca 11 - 12 000 km) vyklepu a vyfoukám stlačeným vzduchem.
Při další výměně dávám novou (FRAM = 427,- Purolator 340,-)
Vymývání papírový vložky je nesmysl, pokud už ho např. nemůžeš hned sehnat atd., lepší ho vyklepat a vyfoukat a shánět novej.
--
Kdysi mi dokonce jeden "motorář" doporučoval olejový filtr místo výměny jen vyplachovat benzínem....
Při další výměně dávám novou (FRAM = 427,- Purolator 340,-)
Vymývání papírový vložky je nesmysl, pokud už ho např. nemůžeš hned sehnat atd., lepší ho vyklepat a vyfoukat a shánět novej.
--
Kdysi mi dokonce jeden "motorář" doporučoval olejový filtr místo výměny jen vyplachovat benzínem....
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchovy filtr VZDY s vymenou oleje, dokud jsem nemel platinove svice tak i svice.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Mám bavlněnej vzduchovej filtr Green - mám k tomu sadu na čištění a impregneci - nějakej "spešl" olej. - za 350,-
V pondělí jsem ho čistil - vypadal celkem dobře - bylo to jen zdání, bylo v něm dost sraček.
Tak takovej filtr se "pere".
Papírovej filtr se prát nedá - papír se nedá nijak propláchnout - abrazivní částice jsou do něj "zažraný", ty už se z něj nedaj ani tlakem vzduchu vyfouknout.
V pondělí jsem ho čistil - vypadal celkem dobře - bylo to jen zdání, bylo v něm dost sraček.
Tak takovej filtr se "pere".
Papírovej filtr se prát nedá - papír se nedá nijak propláchnout - abrazivní částice jsou do něj "zažraný", ty už se z něj nedaj ani tlakem vzduchu vyfouknout.
BMW The Ultimate Driving Machine
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Tipoval bych minimálně devítikilčo, když druhovýroba ( např. Fram, Purolator ) strojí 170,-Jirka325 píše:Takze v podstate kupujes filtr od vyrobce Bosch, kterej by jinak stal 481 KcMirek píše:já kupuju filtr originál BMW![]()
![]()
Kazdopadne me tesi, ze je nekdo jeste vetsi psychopat nez ja
BTW: jen tak ze srandy, urcite budes tusit, co chtej za original BMW Teile zvany Oil filter...kolik ?
Na Suzuki stojí při garančce 760,- voeják
BMW The Ultimate Driving Machine
-
Venca.
jo ten kupuju taky originál a budete se divit stojí 277,-Jirka325 píše: BTW: jen tak ze srandy, urcite budes tusit, co chtej za original BMW Teile zvany Oil filter...kolik ?
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle