Proč se tohle děje?!?
- Adam Lipský
Proč se tohle děje?!?
Zakoupil jsem v Autec Praha novou hadici sání na M20B20, vyměnil za prasklou a po instalaci zjistil, že motor jede stále na hovno. Po otevření kapoty - viz video. Vzduchový filtr je nový, klapka vzduchu pohyblivá.
Co mě nejvíc sere, že jsem věřil, že nový díl je originál a bude fungovat. Koupil ji doma, přiletěl do zahraničí a teď mám problém.
http://ie.youtube.com/watch?v=Moai7Y_bl8w
Takže asi shánět starou, ale vyzkoušenou.
Co mě nejvíc sere, že jsem věřil, že nový díl je originál a bude fungovat. Koupil ji doma, přiletěl do zahraničí a teď mám problém.
http://ie.youtube.com/watch?v=Moai7Y_bl8w
Takže asi shánět starou, ale vyzkoušenou.
S tou ČOI si nejsem jistej, nebot na každé faktůře od dílů je napsáno, že na díly se ztrácí záruka, pokud jsou montovány jinde než v origo BMW servisu. Jo a jinak ten drát vevnitř tam má bejt origo (aspoň teda u isa), já když tohle koleno kupoval nový,tak vevnitř byl.
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
sestival ho nema, ma kratsi hadici nez R4aula píše:S tou ČOI si nejsem jistej, nebot na každé faktůře od dílů je napsáno, že na díly se ztrácí záruka, pokud jsou montovány jinde než v origo BMW servisu. Jo a jinak ten drát vevnitř tam má bejt origo (aspoň teda u isa), já když tohle koleno kupoval nový,tak vevnitř byl.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
kdyz ucpes privod vzduchu, zdechne. Ale tohle se nestane, resp ne az tak, kor ne u dvoulitruMíšánek píše:Dyť to jsem psal hned na začátku, že se mně ten podtlak v té hadici zdá až podezřele velikýPinki píše:A nemáš náhodou něčím ucpaný vzduchový filtr?Tou hadicí to asi nebude.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
nejvic nasere, kdyz jses treba 500km od toho prodejce a nemas moznsot koupit druhou.
trochu odbocim: horni ulozeni prednich tlumicu ma takovou krytku uprostred, na zakryti loziska. Druhovyroba ma temer vzdy tu diru vetsi, takze ta krytka tam nesedi. Ja kupoval ulozeni v BMW primo, jen proto, aby mi tam ta krytka sedela, kus byl za 900. prijdu domu, rozbalim a dira velika a ulozeni teda ne tak uplne originalni. Tak nejak bych videl i tu hadici.
trochu odbocim: horni ulozeni prednich tlumicu ma takovou krytku uprostred, na zakryti loziska. Druhovyroba ma temer vzdy tu diru vetsi, takze ta krytka tam nesedi. Ja kupoval ulozeni v BMW primo, jen proto, aby mi tam ta krytka sedela, kus byl za 900. prijdu domu, rozbalim a dira velika a ulozeni teda ne tak uplne originalni. Tak nejak bych videl i tu hadici.
- Adam Lipský
- Dolfa 325i
Jsou 2 velikosti vnitřních otvorů, pro M-tech tlumiče (bilstein) je ta menší protože mají menší matici jako origo (nebo spax u mne)...taky jsem s tím zápasil..naštěstí jsem měl obě velikosti a nepotřebnou vrátil...tu horní krytku ještě taky musím objednat..Max-Max píše:trochu odbocim: horni ulozeni prednich tlumicu ma takovou krytku uprostred, na zakryti loziska. Druhovyroba ma temer vzdy tu diru vetsi, takze ta krytka tam nesedi. Ja kupoval ulozeni v BMW primo, jen proto, aby mi tam ta krytka sedela, kus byl za 900. prijdu domu, rozbalim a dira velika a ulozeni teda ne tak uplne originalni. Tak nejak bych videl i tu hadici.
To Adam Lipský: pro jistotu pořádně zkontroluj průchodnost celé cesty od váhy až k plasu za levým světlem.... zkontroluj jestli je nějaký znak bmw na hadici..jestli ta hadice fakt stojí za hovno tak jim ji běž omlátit o hlavu, na funkčnost nemůže mít vliv (ne)odborná montáž..
Nejde o to, jestli byl montovanej origo servisem či nikoli, ale že jde o šmejd prodanej jakožto origo díl, kterej je nevyhovující kvalitou.aula píše:S tou ČOI si nejsem jistej, nebot na každé faktůře od dílů je napsáno, že na díly se ztrácí záruka, pokud jsou montovány jinde než v origo BMW servisu. Jo a jinak ten drát vevnitř tam má bejt origo (aspoň teda u isa), já když tohle koleno kupoval nový,tak vevnitř byl.
Čili sice nemusí vrátit peníze, protože nepoužil origo servis, ale ČOI může Autec vydusit za šmejd, kterej nemá na pultě co dělat, a už vůbec ne ho prezentovat jako origo díl.
rekl bych, ze AUTEC je pouze prekupnik a pokud je opravdu chyba v kvalite materialu hadice tak by se melo za nos chytnout BMW.Venca píše:Čili sice nemusí vrátit peníze, protože nepoužil origo servis, ale ČOI může Autec vydusit za šmejd, kterej nemá na pultě co dělat, a už vůbec ne ho prezentovat jako origo díl.
Tim nerikam, ze "typek" v Autecu by nemel pri prodeji zjistit, ze hadice je jaksi podezrele "mekka". Jenze oni casto ani nepoznaj co je hadice a co trubka...
Navic, vedu bych z toho nedelal - proste vadny kus jakych jsou tisice...(samozrejme nejen hadic)
PS:mozna je vyrobena podle novych predpisu EU - zmenou smesi je sice o 50% ekologictejsi, ale pro pouziti uplne na houby

90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
- Adam Lipský