jinak ke cti ridicum - takovych 90% mne na to ze na mne ''cihaji'' policajti upozornovalo blikanim jiz z dalky
zeby dalsi povedena policejni akcicka? co simire???
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
zeby dalsi povedena policejni akcicka? co simire???
Zdarec lidickove! toz vcera mne vnoci (asi v 22:30) staveli policajti tu unas v Odrách... nic neobvykleho ze
) - vsechno mam v pohode takze vo co go - tak mne prekontrolovali a ja padil dal - dneska mne kontrolovali 2,5 krat - poprve ve frydku mistku (stejne jako v noci = cse OK
) no a pred chvilkou jsem jel do vedlejsi vesnice a brali nme 1,5 krat - kdyz jsem jel DO te vesnice tak mne brali (to uz jsem se chlamal) a kdyz jsem rikal policajtovi ze uz mne kontrolujou po 3ti tak rek no vidite aspon v tom mate praxi
))) tak jsem je opustil a jel dal a co nevidim ZASE hlidlka (ale mnela plno tak mne nechala project) kdyz jsem se vracel Z te vesnice tak ta hlidka mnela zase plno no ale chteli mne zase stavet na tom miste kde uz jsem dneska jednou stavel (jak mne policajtz rekl ze uz v tom mam praxi) ale nakonec jsem jen stahl okinko a po moji otazce jestli to mysli vazne a ze to asi nema snad ani moc cenu kontrolovat mne podruhy na tom samim miste za 15 minut sme se spolecne zasmali ja jel. tak mne zajima jestli se vyrojilo tolik policajtu vsude nebo jen tu na severni morave...
jinak ke cti ridicum - takovych 90% mne na to ze na mne ''cihaji'' policajti upozornovalo blikanim jiz z dalky
No já dneska, teda už včera...jel jen asi 7 kiláků na zličín a byly tam asi 3hlídky po cestě...1x radar a kontroly...asi nějaká akce...
ani jednou mě nekontrolovali...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
Vidis to, ja vcera na tricitce na tech houpavejch dlazkach smerem do Troji zkoumal jizdni vlastnosti Pezota 406 (jestli to fakt vyzehli, i kdyz pojedu rychle - vyzehlilIwan píše:No já dneska, teda už včera...jel jen asi 7 kiláků na zličín a byly tam asi 3hlídky po cestě...1x radar a kontroly...asi nějaká akce...
E39 535i sedan
Tak tak, zase si páni u stolu vymesleli nějaký ty "kryštofy". Tak se tím budeme muset zase všichni nějak prokousat. Já sem se tomu naštěstí vyhnul, jedu s parchantíkama jako vedoucí na tábor .. snad to přežiju. Jo takže budu tři tejdny mimo, kdyby měl někdo čistě náááhodou nějakej dotaz
Ještě že na ty akce nemusím. Ti první kryštofové .. hrůza. Neměli sme čas se ani najíst a jako roury sme byli na deseti metrech čtverečních 18 hodin. A to sem šel na dvě takový šichty hned za sebou. Spal sem dvě hodiny.
Jinak už nevim jak sou ty datumy těch akcí, nějak sem se o to nezajímal když se mě netýkaj.
Ještě že nám tenkrát přivezl Lucky325i oběd, jinak za těch půl hodiny co sme měli na přestávku by sme to asi nestíhali .. sme jedli ve feldě s talířem na nohách
škoda že sem omylem ty fotky smazal ..
Ještě že na ty akce nemusím. Ti první kryštofové .. hrůza. Neměli sme čas se ani najíst a jako roury sme byli na deseti metrech čtverečních 18 hodin. A to sem šel na dvě takový šichty hned za sebou. Spal sem dvě hodiny.
Jinak už nevim jak sou ty datumy těch akcí, nějak sem se o to nezajímal když se mě netýkaj.
Ještě že nám tenkrát přivezl Lucky325i oběd, jinak za těch půl hodiny co sme měli na přestávku by sme to asi nestíhali .. sme jedli ve feldě s talířem na nohách
všechno vysvětlím .. a když ne, tak to okecám 
hm to je supr, v nedeli jedu pres celou republiku domu (z prahy do F-M) a posta mi jeste nedorucila papiry od pojistivny (ted sem kupoval auto)
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
Lithophane a noční světla
No třeba tě nezastavíWolferine píše:hm to je supr, v nedeli jedu pres celou republiku domu (z prahy do F-M) ...
A když tě čapnou, tak třeba budeš mít štěstí na někoho rozumnýho ..
Tak se pak pochlub jak ti ta cesta prošla
Sem zvědavej na výsledky tý akce. Tenkrát bylo na silnicích víc mrtvejch při tý akci než bez ní
http://simir.webzdarma.cz
Jj, to je dobrej figl, ale taky uz ho aspon v Praze prokoukli a kolikrat to na ne neplati a drze stavej koho se jim zlibiSimir píše:se v obcích drž vždycky za nějakým autem, málokdo vytahuje auta z řady a bere většinou to první
No tak mě minule chytli tak, že zastavili i auto prede mnou, který potom pustili a mě si hezky zkontrolovali...asi sem je zajual těma 5ti cm mračítkama který tam nechal minulej majitel 
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...
No auto sem měl pár dní...před tím mě bouchla ženská na pumpě a vysypalo se mi dálkový...taxem jí řek, že to má za 1000...pospíchala..a nechtěla volat polísmeny..řekla si asi mmmm bmw, tak vyndala šrajtofly a dala mi obnos...ujedu asi 5km a hlídku sem ukecal na 500...auto bylo plný bordelu, tak jen prohodil, že povinou výbavu tam určitě někde mam taky ... a 500 na složenku...
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...
no v brne uz se mi nekolikrat stalo ze zastavili celou radu a pak to pousteli a vytahli si koho chteli.Simir píše:No třeba tě nezastavía nebo se v obcích drž vždycky za nějakým autem, málokdo vytahuje auta z řady a bere většinou to první
![]()
co se stane kdyz me budou chtit zastavit a ja nezastavim a ujedu?
----------------------:)
Podle toho jak moc budou akcni, jak budes mit silnou karu a jak ty jsi sikovnej, jestli se ti podari ujet. Nekteri akcni policajti dokazou i s felckama nevidany divy.And píše:no v brne uz se mi nekolikrat stalo ze zastavili celou radu a pak to pousteli a vytahli si koho chteli.
co se stane kdyz me budou chtit zastavit a ja nezastavim a ujedu?
spis by me zajimalo co se stane kdyz jim ujedu (jakoze nez naskoci do feldy a nastartujou tak ja budu mit - jak se zpiva v pomade - fourth speed on the floor
) jako eci me pride postou neco ze si me najdou podle SPZ nebo se to bude nak resit nebo proste nad tim mavnou rukou a nechaj me jet
----------------------:)
No jak kdy. Kdyz jim to bude stat za to a stihnou si poznamenat, tak ti treba neco prijde. Ale tezko budou dokazovat, ze jsi tvy auto, ktery jim sice ujelo ridil opravdu ty. A toho jsou si vedomi, takze se na to bud vyserou a nebo kdyz budou dusledni, tak ti poslou obsilku a budou spolehat na to, ze na tebe trochu zatlacej a priznas se.And píše:spis by me zajimalo co se stane kdyz jim ujedu (jakoze nez naskoci do feldy a nastartujou tak ja budu mit - jak se zpiva v pomade - fourth speed on the floor) jako eci me pride postou neco ze si me najdou podle SPZ nebo se to bude nak resit nebo proste nad tim mavnou rukou a nechaj me jet
Tohle ti nejlip vysvetli Simir