homologace vyfuku
homologace vyfuku
zdravim, na nekdo homologaci k vyfuku? jak vypada ten papir kterej se ma ukazat pri kontrole?? po me uz to dvakrat chteli, ja si snad nejakej vytisknu a bude to 

Když zemřít tak jedině v BMW
jako že když si dáš na auto trubku od lešení a vytiskneš si papír: trubka z lešení 6Omm blabla a dá se pod to razítko a podpis, tak se tímto stane výfuk homologovaným?
tak tím určitě ohromíš kontrolující orgány..
těžko říci na co se chceš zeptat..každý díl na obyčejném (ne závod) autě musí mít schválení pro běžný provoz. to se značí přímo na díle a kontroluje na STK, takže papíry u sebe žádný vozit nemusíš.
tak tím určitě ohromíš kontrolující orgány..

těžko říci na co se chceš zeptat..každý díl na obyčejném (ne závod) autě musí mít schválení pro běžný provoz. to se značí přímo na díle a kontroluje na STK, takže papíry u sebe žádný vozit nemusíš.
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
Na takový policajty co chtěj vidět homologaci už jsem taky narazil.Vůbec žádný homologační čísla nehledali,prostě řekli,že ten výfuk neni homologovaný.Řekli mi,že mě pošlou na přestupkovou komisi a je to asi 3 měsíce a zatim nic.Mezitim jsem si sehnal výfuk i s papírem o homologaci, tak jestli chceš,tak to oskenuju jestli se mi podaří zprovoznit skenr.
no rekli jestli od toho mam papir, kdyz je to prej homologovany tak od toho musim vozit papir kterej ukazu pri policejni kontrole, presne tak jak pise pod tebou.budha píše:jako že když si dáš na auto trubku od lešení a vytiskneš si papír: trubka z lešení 6Omm blabla a dá se pod to razítko a podpis, tak se tímto stane výfuk homologovaným?
tak tím určitě ohromíš kontrolující orgány..![]()
no to by bylo super kdyby jsi mi to poslalpavel1164 píše:Na takový policajty co chtěj vidět homologaci už jsem taky narazil.Vůbec žádný homologační čísla nehledali,prostě řekli,že ten výfuk neni homologovaný.Řekli mi,že mě pošlou na přestupkovou komisi a je to asi 3 měsíce a zatim nic.Mezitim jsem si sehnal výfuk i s papírem o homologaci, tak jestli chceš,tak to oskenuju jestli se mi podaří zprovoznit skenr.

no uz sem to poslal kamaradovi ten si to prepsal vytiskl, tet ceka na razitko co si nechal delat nejakej nesmysl taky asi za 400kc tak sem zvedavej co mu na to budou rikatWilD píše:Nemyslíš vážně, že ne...BEEMWECKO píše:parada moc diky, neco pak sesmolim takypavel1164 píše:tak se to nakonec podařilo.
picoodle to nechtělo vzít,tak jsem to poslal přímo na e-mail![]()

- Jiricek325i
Díly
Když už jsme u těch homologací, jakou homologaci musí mít neoriginální, tuningové nebo jakékoliv jiné díly, které si namontujeme do/na auta? Mam určitou představu o svým autě, ale nerad bych se klepal strachy při každé silniční kontrole, nebo když jen vidím příslušníky.
taky fakt...ale ten papír na STK budou chtít určitě....Dan 001 píše:Dle ceske legislativy nema policista pravo pozadovat pri kontrole nejake homologacni dokumenty, a ridic ani nema povinnost neco takoveho u sebe vozit a predkladat. Od toho tu jsou STK
MIKI®
ex - Favorit=žere a nejede
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)
ex - Favorit=žere a nejede
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)
- Jiricek325i
Homologace.
Nejde mi o to tisknout a skenovat, jde mi o to mít to podle vyhlášky, pak mě někdo nabourá, řekne že nemám homologovaný výfuk, nebo že mam na autě moc velký kola a je to všechno na mě. Co jsem zažil tak policajti tě můžou na STK poslat, už jsem jednou měl tu čest, nevím co by se stalo kdybych odmítl, ale nemám zájem si s nima dělat naschvály.
Re: Homologace.
Jiricek325i píše:Nejde mi o to tisknout a skenovat, jde mi o to mít to podle vyhlášky, pak mě někdo nabourá, řekne že nemám homologovaný výfuk, nebo že mam na autě moc velký kola a je to všechno na mě. Co jsem zažil tak policajti tě můžou na STK poslat, už jsem jednou měl tu čest, nevím co by se stalo kdybych odmítl, ale nemám zájem si s nima dělat naschvály.
a jak dlouho trvalo než ti přišlo pozvání?
u mě zatim asi 3,5 měsíce a nic mi ještě nepřišlo.
Re: Homologace.
A ani nic neprijdepavel1164 píše:
a jak dlouho trvalo než ti přišlo pozvání?
u mě zatim asi 3,5 měsíce a nic mi ještě nepřišlo.

A pokud nejaky prislusnik tvrdi opak, tak mu je nutno to pekne vysvetlit...
Jezdim jiz nejakou dobu s M3 E30 s ruznymi upravy jako treba napr. kompletni ram uvnitr, takze verte ze vim o cem pisi

(OO=00=OO)