po rannim čaji u zahyho jsem se vydal na cestu do školy do Suchdolu,většina pražskejch cestu tam od letný a to místo zná...
klasická "pražská" 4 proudá silnice,která se před jednou prudčí zatáčkou zužuje do 2 proudý a na konci toho zúžení jsou proti sobě 2 autobusový zastávky (hýr
http://www.mapy.cz/#x=133020432@y=13609 ... _149866369 )
no a po včerejší zkušenosti,když jsem ráno prostál chvilku v zácpě a spěchal do školy,tak mi to v tý prudký zatáčce lehce uklouzlo,ale v pohodě jsem to vyrovnal a jel dál... řikam si vim,že to je prudký,tak pojedu pomalejš,jel jsem zařazenej v levym pruhu a vidim,že dodávka stojící na zastávce má blinkr doleva,tak logicky čekam,že vyjede a na zúžení jednoho pruhu se nacpe přede mě a v pohodě to stihne... ale toho debila nenapadlo nic jinýho,než že se z tý zastávky vydá přes všechny 4 pruhy na zastávku na protější straně a na férovku se zastaví v levym pruhu,kde jsem jel já,napříč přes celej pruh přímo přede mě...takže jsem sstihnul akorát dupnout rychle na brzdu a strhnout to do prava,abych ho trefil co nejmíň...
ani nevim jak,ale nějak jsem se dostal z auta (pak jsem zjistil že nejdou otevřít dveře,když jsem se vracel k autu) a běžel za nim,aby neujel... vylezl z toho dědek (později z něho vylezlo,že má důchod "za pár") a pronesl "jste neviděl že jsem blikal" což mě ještě víc nasralo.......
a nakonec za to dostal blokovou pokutu na místě 500,- což mě nasralo ještě víc (předloni jsem za docela drobnou nehodu dostal pokutu 3500,-),tak jsem ještě sjel policajta,jak si to představuje...