zavedení moderátorů
zavedení moderátorů
chtěl bych navrhnout zavedení několika moderátorů tohoto fóra, kteří by mohli trošku regulovat zdejší provoz...
co vy na to?
co vy na to?
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
moderátor ale jen moderuje, tzn. přemísťuje příspěvky tam, kde mají býtScimitar píše:Proč? Těch exotů tu není tolik a já jsem celkem proti cenzuře...
; zamyká thready o prodejích, když je prodáno;
může mazat nemístné Off-topicy ;
dřív nebo později se to stejně bude muset udělat
na fórech, kde se to nepodchytilo v začátku, vznikla anarchie a nepřehlednost...
Docent Chocholoušek BMW světa...
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Zamykat prodeje netreba, staci kdyz prodavajici zmeni predmet v PRVOTNIM prispevku a dopise tam slovo PRODANO. Jen mamlas odpovi na takovyto inzerat. Alespon uvidime kdo je mamlasDC píše:moderátor ale jen moderuje, tzn. přemísťuje příspěvky tam, kde mají býtScimitar píše:Proč? Těch exotů tu není tolik a já jsem celkem proti cenzuře...
; zamyká thready o prodejích, když je prodáno;
může mazat nemístné Off-topicy ; ...
K mazani nemistnych prispevku: Administratory mame uz nyni, vyjimecne kdyz uz to jinak nejde tak zasahnou.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
Návštěvník
Re: zavedení moderátorů
fórum by mělo mít hlavního ideologa který by určoval o čem bude povoleno kecat a stbáka na hlídání a pár tajnejch který mu budou dávat típky.DC píše:chtěl bych navrhnout zavedení několika moderátorů tohoto fóra, kteří by mohli trošku regulovat zdejší provoz...
co vy na to?
Nějaký extrémní regulování opravdu není třeba, přeci jenom je to fórum které je velice specifické.
Teď je tu několik chudáků, ale když je budete ignorovat oni se unaví...
Je fakt, že "Anonym" co mění přezdívky a připojuje se přes svůj mobilní telefon se SIM od eurotelu, je asi nejluxusnější
Není třeba to řešit, ať každý píše, dle své duševní úrovně. Jak říkám, anonymita na internetu neexistuje.
Teď je tu několik chudáků, ale když je budete ignorovat oni se unaví...
Je fakt, že "Anonym" co mění přezdívky a připojuje se přes svůj mobilní telefon se SIM od eurotelu, je asi nejluxusnější
Není třeba to řešit, ať každý píše, dle své duševní úrovně. Jak říkám, anonymita na internetu neexistuje.
Ondra ex.M-Fahrer