Jde o kola a pneu od Ropáka
al-kola-13-bmw-e21-a-borbet-16-renault-t64626.html
a následný pak jednání s Janem Kučerou..
Jak je psáno v inzerátu - Borbety 3000Kč, kola na e21 1000Kč, pneu 200Kč, celkem tedy 4200Kč. Na kola jsem se v ČB byl podívat před Vánocema, ale neměl jsem v autě místo, tak jsem se s Ropákem dohodnul že pro ně přijedu teď v pátek 9.1.
Stav pneu i kol na e21 odpovídal tomu co Ropák v inzerátu psal, Borbety měly nějaký chybky (chybějící 2 středový pokličky a u jednoho kola šrouby po obvodu), takže díky tomuhle + tomu že odvezu vše najednou jsem se s Ropákem dohodnul na 3800Kč za komplet.
Včera dopoledne mi ale Ropák psal, že jede vyjímečně služebně do Prahy a že kola může přivýzt, tak jsme se dohodli, sešli se v Čakovicích, vše tak jak bylo dohodnuto, bez problémů, celkově si jednání s Ropákem nemůžu vynachválit

Bohužel ne tak s Janem Kučerou, to že jsem mu pokaždý volal já (včera mi i přišla sms "Ok, pak mi zavolej") jsem přešel mlčky, i když teda můj názor je že volá ten kdo od někoho něco chce, ale budiž. Sešli sme se na Proseku (domluveno po telefonu mezi 15:00 a 15:15, JK přijel v 15:25, taky budiž, stane se). Řek jsem mu za kolik mi ten komplet Ropák prodal, na co jsem ho ukecal na slevu atd., načež začal JK ukecávat mě jestli by ty kola pro něj nebyly za 900Kč + domluvená lahev Ferneta. Tak jsem se ho ptal na jakou slevu se dohodnul s Ropákem on, ale Ropák mu prý řekl ať se domluvíme my dva pak spolu. To bych sice chápal a klidně bych je i JK za těch 900 nechal, ale vzhledem k tomu že nemám ani volání z mobilu ani sms ani naftu zadarmo, přivezu mu je až pod nos (ano uznávám nejel jsem pro ně do ČB, ale "jen" do Čakovic, ale to si myslím na tom KAM je přivezu nic nemění), tak jsem opravdu neviděl důvod Janovi něco slevovat (styl smlouvání JK je koneckonců vidět už v inzerátu).. takže pointa - dal jsem mu je za domluvených 1000Kč + Fernet, což Jana naštvalo tak, že mi dvakrát zopakoval že to teda moc nechápe proč když jsem pro ně NIKAM nejel a při odjezdu mě ani nepozdravil.. tomu všemu bych se zasmál a nechal to být, kdyby mi dnes dopoledne nepřišla od JK sz, kterou sice nevim co chtěl tak uplně říct, ale byla to poslední kapka do poháru mojí trpělivosti.. takže Jane Kučero, pokud ti tohle připadá jako normální styl obchodování a zvlášť když celkově jde o 100Kč (slovy stokorunčeských), tak promiň ale mně vážně ne. Neřeknu kdybys byl chudej student kterej opravdu každou korunu obrací, ale k takovýmu člověku máš myslim dost daleko..
Jinak nevim jestli si pamatuješ že jsem od tebe minulou zimu kupoval 13ky zimáky Barum, to že až v pneuservisu při obouvání na auto přišli na to že je jedna z nich na boku prasklá a musel sem jí za 600Kč nechat spravit, o tom jsem ti pokud vím neřek ani ň, tak si prosím uvědom jak se chováš, jestli to cos předved vřera není trochu k zamyšlení, každopádně já pro tebe už nikdy nehnu ani prstem a pokud tě ten Fernet pořád tak hrozně sere, tak ho doma schovám do skříně a klidně ti ho dám na nějakým BMW srazu.
Budu rád když se k tomuhle Jan kučera a případně i Ropák vyjádří