likvidace díly
likvidace díly
Ahoj zajmalo by mně jak je to když si chci před likvidací vraku nechat nějaké díly např. čerpadlo a turbo. Jestly to lze a jestly s tím není nějaký problém? díky
likvidace
Když jedeš auto zlikvidovat,tak si nech co potřebuješ.Na šroťáku Ti dají papír i když tam přivezeš jen kostru.A dostaneš víc peněz když to auto bude mít jen plechový a železný části.Když tam budou sicny,palubovku a tapec tak to odečítají jako že s tím budou mít práci to sundat a tak.....
e30 320i bílý plast touring, EX e32 735iAl.Těm co vykrádají auta,bych urazil ruce až u prdele...................................733548606
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: likvidace
jak ti daji penize? u nas za likvidaci jeste platis! a ne malo, pantata sel zlikvidovat skodovku na uplne novejch zimakach, loni koupeny a s novou baterkou, prijel po svejch, zaplatil 800 za debilni papir a sel si na dva dni stoupnout na urad aby to odhlasil, pac to nikdo nechtel a oni uz maji oktavkuBrabla píše:Když jedeš auto zlikvidovat,tak si nech co potřebuješ.Na šroťáku Ti dají papír i když tam přivezeš jen kostru.A dostaneš víc peněz když to auto bude mít jen plechový a železný části.Když tam budou sicny,palubovku a tapec tak to odečítají jako že s tím budou mít práci to sundat a tak.....

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

- ..::Brutus::..
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
No nyní už by bejt měla. Od nového roku platí předpis č. 352/2008 Sb., kde v § 3 stojí :Spolecnik píše:a neni podle zakona eko. likvidace zdarma
"Provozovatel zařízení ke sběru autovraků vystaví vlastníkovi autovraku nebo obci písemné potvrzení o převzetí autovraku (dále jen „potvrzení o převzetí autovraku“) podle přílohy č. 3. Potvrzení o převzetí autovraku se vystavuje, pokud byla odevzdána alespoň karosérie s označením identifikačního čísla VIN3) a motor s označením identifikačního čísla, pokud bylo uvedeno v osvědčení o registraci vozidla."
Tudíž podle mého ti vystaví v podstatě doklad o likvidaci vraku, se kterým ty půjdeš na úřad a vyřadíš auto z evidence dle § 13 odst. 2 zák. č. 56/2001 Sb.
Ale jak píši, je to má domněnka.
likvidace
No takhle by to mělo fungovat.A funguje jak jsem se přesvědčil.Kamarád odvezl v pátek 2.1.09 auto do šrotu a ještě dostal 1000,-.Sice to není moc ale aspoň něco.Ještě loni to bylo kolem 2000,-.Hold jinej kraj,jinej mrav
e30 320i bílý plast touring, EX e32 735iAl.Těm co vykrádají auta,bych urazil ruce až u prdele...................................733548606
Tak obecne (i kdyz je spousta vyjimek) v okoli Prahy si za likvidaci zaplatis a jinde sem tam neco malo dostanes (soude podle Olomouckeho kraje)... Napr. V SPK u Siegla kde pomaham (vim ze se tam likviduje opravdu eko-vse se poctive rozebira a oddeluje) dostanes za shade cca 500. U jinejch aut s hodnotou neim presne...
A kdyz si z toho nejaky dily poberes, neni problem...
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
WilD píše:Tak obecne (i kdyz je spousta vyjimek) v okoli Prahy si za likvidaci zaplatis a jinde sem tam neco malo dostanes (soude podle Olomouckeho kraje)... Napr. V SPK u Siegla kde pomaham (vim ze se tam likviduje opravdu eko-vse se poctive rozebira a oddeluje) dostanes za shade cca 500. U jinejch aut s hodnotou neim presne...
Jsem taky ze Šumperka a shodou okolností jsem dnes navštívil metalšrot tam za vrakování nechtějí nic ale bavily jsme se o tom co vše musí zustat v autě říkal že to musí být komplet kostra . nemusí být interier a kola když něco chybý př. motor tak za něj zaplatíš 500,- připomínám že mám informace jen z metalšrotu

PS: a taky mi bylo řečeno že by měly být výpuštěný provozní kapaliny ... protože se to tam štosuje do komínků
Škoda 105s►BMW E30 318 karbec 2B4►E30 318is►BMW E36 328i Touring
Blog: http://www.moje.auto.cz/Stenlie/bmw-318.html
Tak to jsou hajzlíci, páč eko likvidace kromě jineho zahrnuje vypuštění a bezpečné uložení provozních náplní... BTW: Na vrakáči u Falca ten trotl zaházel tu bílou třícu, takže už se s ním asi nedomluvím...Stenlie píše: Jsem taky ze Šumperka a shodou okolností jsem dnes navštívil metalšrot tam za vrakování nechtějí nic ale bavily jsme se o tom co vše musí zustat v autě říkal že to musí být komplet kostra . nemusí být interier a kola když něco chybý př. motor tak za něj zaplatíš 500,- připomínám že mám informace jen z metalšrotuPS: a taky mi bylo řečeno že by měly být výpuštěný provozní kapaliny ... protože se to tam štosuje do komínků
Naposledy upravil(a) WilD dne 06. 01. 2009 19:25, celkem upraveno 1 x.
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
sory za OT ... všíml jsem si chtěl jsem sundat alspoň ten M-technik tak to budu pozorovat jak se to bude klidit a až to bude odházený ozvu seWilD píše:Tak to jsou hajzlíci, páč eko likvidace kromě jyněho zahrnuje vypuštění a bezpečné uložení provozních náplní...Stenlie píše: Jsem taky ze Šumperka a shodou okolností jsem dnes navštívil metalšrot tam za vrakování nechtějí nic ale bavily jsme se o tom co vše musí zustat v autě říkal že to musí být komplet kostra . nemusí být interier a kola když něco chybý př. motor tak za něj zaplatíš 500,- připomínám že mám informace jen z metalšrotu![]()
PS: a taky mi bylo řečeno že by měly být výpuštěný provozní kapaliny ... protože se to tam štosuje do komínků
BTW: Na vrakáči u Falca ten trotl zaházel tu bílou třícu, takže už se s ním asi nedomluvím...

Škoda 105s►BMW E30 318 karbec 2B4►E30 318is►BMW E36 328i Touring