Prave kvuli podobnym exotum...
Prave kvuli podobnym exotum...
prave kvuli podobnym exotum statni sprava a "odbornici" na dopravu usiluji o "sesnerovani" a vetsi buzeraci pro ridicskou verejnost. Vysledkem jsou miliony spruzenych a otravovanych ridicu. Navic to tyto "mistry" volantu stejne nezmeni...
http://www.novinky.cz/clanek/157663-pre ... rechu.html
http://www.novinky.cz/clanek/157663-pre ... rechu.html
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
s vekem to nema co delat. Je to pouze o nezodpovednosti coz je pouze dalsi voda na mlyn vsem kdo ze statnich buzerantu maj degenerativni uchylku delat bez priciny lidem zivot tezsi.ARMAN píše: Na druhou stranu v 68 letech nejsou všichni hluchy, slepy a roztřeseny stat se to muže každymu + ten trabant stara baba asi nema na gumy spolehala že to vyjde "jako dycky"
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Já nechápu že se nad takovýma kravinama pozastavuješ,bůh ví co to bylo za špíny ti lidé v tom trabiku a jaká byla souhra okolností před havárií,bába mohla švestkám nakecat co chtělaVasa píše:s vekem to nema co delat. Je to pouze o nezodpovednosti coz je pouze dalsi voda na mlyn vsem kdo ze statnich buzerantu maj degenerativni uchylku delat bez priciny lidem zivot tezsi.ARMAN píše: Na druhou stranu v 68 letech nejsou všichni hluchy, slepy a roztřeseny stat se to muže každymu + ten trabant stara baba asi nema na gumy spolehala že to vyjde "jako dycky"

je mi sumak co se tam konkretne stalo, jen rikam ze kvuli temto pripadum se spirala "statobuzerace" neustale pozvolna roztaci vic a vic a ve finale na to doplacime vsichni...
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
nemyslim ze by zrovna tento pripad byl ten, kvuli kzterym "stat" zprisnuje dopravni kontroly a vice sesnerovava i bezne relativne bezuhoe ridice... - spis bych ten problem videl v jinych a daleko castejsich nezodpovednostech jakymi sou neprimerena rychlost atd... - dopravni nehody zpusobene spatnym technickym stavem vozidla patri k mensine oproti jinym...
Nevím Vášo jestli ti rozumím dobře,ale nepovažuji za státobuzeraci to,že po tobě chtějí aby jsi měl auto v řádném technickém stavu a dodržoval silniční pravidla,vč.přepravy dětí v autosedačkách a jiných zádržných systémech,a pokud je tomu jinak,tak musím počítat s tím,že za to budu trestán.To je jak když zloděj jde vykrást trafiku a pak se náramně diví tomu že při zásahu policie je např.postřelen či inzultovánVasa píše:je mi sumak co se tam konkretne stalo, jen rikam ze kvuli temto pripadum se spirala "statobuzerace" neustale pozvolna roztaci vic a vic a ve finale na to doplacime vsichni...

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
statobuzerace je napriklad povinna helma pro cyklisty.... taky povinna autosedacka..... statisticky je prokazano, ze clovek vezouci dite jede opatrneji a ten, co jede jak debil, tam ani sedacka tomu ditku nepomuze... buzerace je i kontrolovani lekarnicky... buzerace je i stupdini infokampan v TV namisto legislativni zmeny a prisnejsich kontrol a opakovanych testech u rizikovych skupin ridicu....
tot muj nazor
tot muj nazor
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Ale jo já to jen neberu jako státobuzeraci ale nutnost v dnešní době bez kterých by vše dopadalo uplně jinak a nijak tomu nezabráníme(helmy,autosedačky,atd...,atd...,)Max-Max píše:statobuzerace je napriklad povinna helma pro cyklisty.... taky povinna autosedacka..... statisticky je prokazano, ze clovek vezouci dite jede opatrneji a ten, co jede jak debil, tam ani sedacka tomu ditku nepomuze... buzerace je i kontrolovani lekarnicky... buzerace je i stupdini infokampan v TV namisto legislativni zmeny a prisnejsich kontrol a opakovanych testech u rizikovych skupin ridicu....
tot muj nazor
- ALA E30
- člen E30.cz
Ta pani v trabiku je sousedka.Nevim co se tam stalo a jak to bylo ale je to slušná pani co prostě nemá moc peněz a bohužel si nedělá těžkou hlavu z technického stavu.Jezdí max. do okruhu 50 km a tak do 50km/h.Dítě bez sedačky je malér,ikdyž sám mám 2 a na kratší vzdálenost je taky nepoužívám
Určitě smysl maji ale dal bych to na zvážení rodičů,stejně jako přilby na kola nebo pasy v autě nebo svícení.Jinak myslím že dokud nebudou policisti pendlovat v provozu a kontrolovat nebezpečný místa tak se nic nezmění ani kdyby na autech byl povinnej maják s houkačkou.Jezdim denně(kamion) takže nejsem moc rychlej a kde jsou schopni lidi předjíždět bere dech.Hnus.

90´- E30sedan-316i(M42) /// 88´- E30cabrio-318i(M40) /// 91´- E30touring-324td(M21) /// 99´ - E46sedan - 318i(M43) /// 03´- E46sedan-330d(M57N)
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
no, tvuj uhel chapu, nicmene si myslim, ze je to veci osobni odpovednosti a svobody rozhodovani. To je presne to,co vadi soc. vlade, jak u vas, tak u nas a v cele socEU. Tys nosil jako dite helmu? kolikrat si upadnul ze stromu? Mam li bejt uprimnej, za chvili zakazou lozit po stromech. Poplacani decka uz zakazali, protoze je to NUTNOST... neni..... je to veci osobniho pristupu kazdeho jednotlivce. Tak na to nahlizim ja.DVORIS píše:Např.až povezeš malé dítě a nebude v sedačce a nedej bože to do tebe někdo napere,tak jako ta tetina s trabikem,tak to možná zjistíš,že v dnešní době je nutný některý věci respektovat.Max-Max píše:jaka nutnost, prosim vysvetli mi.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Polovině mladejch a čtyřem pětinám starejch (65+) bych bral papíry podle ksichtu. Mám s nima v práci své zkušenosti a nemají na silnici zdaleka co dělat !!!
Proto bych bábu kopnul do prdele, roztrhal ji řidičák a ať jezdí autobusem. Celý je to daný zkorumpovaným finančním systémem. Když jsem byl malej, tak mi rodiče řikali, že si za peníze všechno nekoupim. Bohužel, já už to svým dětem říct nemůžu
Jinak státobuzerantům nahoře je dočista fuk, jestli bába hodila na střechu Trabanta a v podstatě nic se nestalo. Státobuzeranti utahují smyčky kvůli číslu 861 do dnešního dne...nebo kolik to přesně je. To je totiž počet mrtvých u DN
Proto bych bábu kopnul do prdele, roztrhal ji řidičák a ať jezdí autobusem. Celý je to daný zkorumpovaným finančním systémem. Když jsem byl malej, tak mi rodiče řikali, že si za peníze všechno nekoupim. Bohužel, já už to svým dětem říct nemůžu

Jinak státobuzerantům nahoře je dočista fuk, jestli bába hodila na střechu Trabanta a v podstatě nic se nestalo. Státobuzeranti utahují smyčky kvůli číslu 861 do dnešního dne...nebo kolik to přesně je. To je totiž počet mrtvých u DN
vubec to neni kvuli takovejmto exotum.....spis kvuli prasatum co jezdej jak hovada.....nechapu proc takovou blbost porad resite...
E28 2,0 i
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Pár videí od Tebe jsem viděl....ty jsi jeden z těch, který bych o papíry klidně připravil, když máš takový řeči1flip1 píše:vubec to neni kvuli takovejmto exotum.....spis kvuli prasatum co jezdej jak hovada.....nechapu proc takovou blbost porad resite...
viz. skoro-maximalkaanddrifty-t65020.html
neznam Te a tudiz nemohu soudit, ale vycet stroju take neco napovida...1flip1 píše:vubec to neni kvuli takovejmto exotum.....spis kvuli prasatum co jezdej jak hovada.....nechapu proc takovou blbost porad resite...
PS: osobne mi pocet mrtvych pripada smesne maly (i kdyz kazdy ztraceny zivot je tragedii) na to jaka je situace na silnicich. Ty kreteni z MD by meli kazdeho 1.ledna kleknout na zem a dekovat "komukoliv & cemukoliv" za to, ze ten pocet je tak nizky a ne delat husty prohlaseni jak zatoci s piraty silnic. Sami dobre vedi, ze se skutecnymi piraty nikdo nezatoci a oni uz vubec ne.
PS 2: pamatuji si co mi rikal jeden profik z oblasti dopravy v USA..., kdyz se zacaly objevovat prvni airbagy v seriovych vozech (jejich spravna funkce ma fatalni navaznost na pouziti bezpecnostnich pasu) tak se v USA temer nikdo nepoutal. 1000x mohla osveta denne lidem pripominat co se stane kdyz se poutat nebudou a airbag se aktivuje - nikdo to nebral vazne. Tak to nechali byt, par set lidem airbag zlomil vaz a pak se zacali bez debat poutat vsichni. Jinak to proste s tvorem jmenem clovek nejde...
podivej...nechtel sem se tu s nikym dohadovat...ale proste mi pride ujety tady resit nejakou babku (jedna ze sta) kdyz vime jaci jsme mi....kdyz si tady tricitkari dame ruku na srdce...tak pet z deseti nejezdi dle predpisu...ja urcite taky ne tak me prijde divny tu esit neco takoveho....
E28 2,0 i
E38-730D -EX
ford sierra RS
hyundai lantra - EX
BMW E36 M3 - coupe - EX
Hyundai accent -EX
BMW E30 325i CABRO -EX
FABIA RS -EX
HYUNDAI COUPE GK -EX
FIAT BRAVO -EX
HYUNDAI LANTRA 2.0 -EX
FORD TAURUS -EX