To bych ji rovnou mohl přizpůsobit tomu blbě opravenýmu předku
Jinak TF ted pročítám (jsem na 9. z 21 stránek a je na hovno, že kromě užitečnejch věcí je tam tuna h....) Jinak od Andilka jsem zběžně při návštěvě dostal pár užitečnejch rad: Jakože materiál nakupovat zvlášť (v drogeriích, bauhausech, modelářskejch shopech atd.) a hlavně, že jednoduchý, levný kopyto (resp. forma) na kapotu se udělá:
1. Udělám si z desek takovej "rám pískoviště" (obdélník, kam se kapota vleze) a vysypu pískem.
2. Kapotu si obalím nějakou fólií (neupřesněno)
3. "Pískoviště" vyliju sádrou a "obtisknu" do ní kapotu -> mám relativně hladkou formu.
4. Samotný laminování do formy - a teď moje pokračování samotnýho laminování (prosím o návrhy na změny, příp. rovnou říct, co je blbost):
a) Navrhnu (asi se znuvu a lépe naučím dělat v 3D programu AutoCAD ...) duralovej "trubkovej" rám, připojenej na výstuhy zámku kapoty, uchycení a těch "jezdců" - samo dost řídce kůli váze - zatím čistá teorie, nemám konkrétní představu, jestli křížem nebo...pste to jen musí procházet, resp končit v místech výztuh...
b) Dám jednu vrstvu stříže (nebo spíš tkaniny), na to položím "můj precizně vyrobený duralový rám"

, přetáhnu druhou vrstvou (asi už jen stříže???) a nasytím, vytvrdím.
Jinak uznávám, že nemám ani hrubej odhad, kolik to může vážit...

Ale v matice jsem dobrej

, tak třeba časem přijdu na to kolik jedna vrstva přibližně váží na jednotku obsahu a nějak se doberu výsledku...