Tak jsem chtěl koupit sedačky recaro od uživatele Willy z Prahy.po předchozí domluvě na čtvrtek a rezervaci sedadel(nabízel jsem i poslání peněz předem

) jsem si vyřídil neplacené volno v práci a po osmi pracovních hodinách za volantem jsem se ve středu v noci vydal do Prahy....dle domluvy po příjezdu do prahy jsem mu zavolal a domluvili jsme se na 6 večer,protože dříve nemůže žeje v práci.ok. po čtvrté hodině mu volám znova jestli můžeme posunout předání na půl osmé(že zajdu do kina at zabiju čas).dotyčný to přijmul nadšeně že mu to vyhovuje a v klidu sedačky vymontuje z auta a připraví a rovnou přiveze na smluvené místo....Po příjezdu na smluvené místo(o 10min. později jelikož byl provoz a jeden milý taxikář měl asi veselý den protože mně navedl na opačnou stranu města..místo kobylisy tak na chodov...zdržení jsem včas omluvil) objíždím parkoviště a nikdo nikde....tak mu volám...5x...10x...nic...tak čekám v naivním doufání že se zdržel a je na cestě...hodina pryč..já rampouch na nose a stále nic...telefon nebere,na sms žádná reakce....tak zkouším volat a najednou mi to začal brát..akorát to hnedka pokládal.....když už kdyby mi slušně řekl at tam nečekám jak debil 80minut
Bilance? najeto 822km+dálniční známka,jel jsem e30 2.0...provoláno 100kč..ztráta za neplacené volno 1500...takže to bylo kurva drahé kino!! a moravský vrabec s 5ti knedlama..a zrovna ted před vánoci
Tímto chci poděkovat za vzornou spolupráci pražskému pepíkovi Willymu a vyčerpání mojich vánočních úspor.
Dejte si na něj pozor a hlavně na takové kurvy co se zde potulují a jsou natolik bezcharakterní že nechají člověka jet přes půl republiky pro nic.
P.S. kdyby někdo z poctivých a férových místních uživatelů měl za nějakou rozumnou cenu anatomy do e30 nejlépe s výškových nastavením řidiče klidně i v potrhaném stavu..dejte mi vědět do sz.děkuji