http://auto.bazos.cz/inzerat/2692394/Pr ... IO-320.php
www.temper007seznam.cz
722533050

Antonio píše:Zdravím chlapi auto pořád hledám,ted ho ten blbeček prodává na stránkách bazos,ale má tam jinej motor a lak a papíry.
Já dám ruku do ohně za to že to je moje auto,kola určitě ale jak mu to mám dokázat když to má na jiných papírech,nevíte někdo?schválně se na ty stránky mrkněte je to stejný akorád ta barva.
Kdyžtak volejte na tel606134802 díky
Proste tady jsou lidi Tweety???Horis????Ze to auto je podelavka se da dohledat s pomoci schopnyho poldy nebo se mylim??????ARMAN píše:volal někdo majiteli z BALIho topiku? je tam telefonAntonio píše:Zdravím chlapi auto pořád hledám,ted ho ten blbeček prodává na stránkách bazos,ale má tam jinej motor a lak a papíry.
Já dám ruku do ohně za to že to je moje auto,kola určitě ale jak mu to mám dokázat když to má na jiných papírech,nevíte někdo?schválně se na ty stránky mrkněte je to stejný akorád ta barva.
Kdyžtak volejte na tel606134802 díky
Majitel se semnou již spojil. Zkusím kontaktovat prodejce znovu a jet se na auto podívat. Na bmwklubu bych měl mít VIN auta (ten ale nejede...)BALI píše:ja psal sms,ale furt jí mam jako nedoručenou...