Levná gola =)
Levná gola =)
koukal sem se po golách a tohle me docela dostalo
http://www.maxiobchodak.cz/detail/gola- ... ni-sada-1/
=) to musi fakt vydrzet hodne
http://www.maxiobchodak.cz/detail/gola- ... ni-sada-1/
=) to musi fakt vydrzet hodne
fajnej "wercajk".
Rozbor ceny:
prodejni cena: 84,- bez DPH (4USD)
zisk obchodnika cca 50%
zisk pro dovozce cca 100-150%
nejaka ta doprava z Ciny
porizovaci cena v Cine = 1 - 1,50 USD
Zaver: co muze asi vydrzet gola za "dvacku" (a to jsem neuvedl profit vyrobce)
Rozbor ceny:
prodejni cena: 84,- bez DPH (4USD)
zisk obchodnika cca 50%
zisk pro dovozce cca 100-150%
nejaka ta doprava z Ciny
porizovaci cena v Cine = 1 - 1,50 USD
Zaver: co muze asi vydrzet gola za "dvacku" (a to jsem neuvedl profit vyrobce)
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
To je z blata
To mi připomělo, jak jsem si v tescu koupil hever na 2,5 tuny, strčil jsem to pod auto že vyměním zadní kolo... zvedlo to do půlky a pak se strhal závit, takže to nešlo nahoru ani dolu...tak jsem to musel zvednout starým heverem snad z roku 70
a ten je fakt zlatej... 
A přitom vypadal bytelně a levnej taky nebyl... no hned po své premiérní derniéře letěl do popelnice s doprovodem nadávek a sprostých slov

To mi připomělo, jak jsem si v tescu koupil hever na 2,5 tuny, strčil jsem to pod auto že vyměním zadní kolo... zvedlo to do půlky a pak se strhal závit, takže to nešlo nahoru ani dolu...tak jsem to musel zvednout starým heverem snad z roku 70

A přitom vypadal bytelně a levnej taky nebyl... no hned po své premiérní derniéře letěl do popelnice s doprovodem nadávek a sprostých slov

HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

hele ja ted koupil v hobby car takovej ten hever co maj ten hydraulickej za 599,- a sem s nim stracne spokojenej jestli to je ten samej tak si mel treba spatnej kus ci co ale ja s tim vymenil 4 kola vsechny a jelikoz my prahy nejsou nejlepsi musel sem ho koupit a nejvic spokojenejDix píše:To je z blata![]()
To mi připomělo, jak jsem si v tescu koupil hever na 2,5 tuny, strčil jsem to pod auto že vyměním zadní kolo... zvedlo to do půlky a pak se strhal závit, takže to nešlo nahoru ani dolu...tak jsem to musel zvednout starým heverem snad z roku 70a ten je fakt zlatej...
A přitom vypadal bytelně a levnej taky nebyl... no hned po své premiérní derniéře letěl do popelnice s doprovodem nadávek a sprostých slov![]()
Taky mam doma aku vrtacku za 450,- a uz 4 roky vrta a utahuje...
(jsem si kupoval na jednu akci s tim ze tam umre kdyz jsem doma zapomnel tu "normalni")
Asi je to o stesti..., ale obcas zustava rozum stat co vyrobce nejakeho zarizeni dokaze...
(jsem si kupoval na jednu akci s tim ze tam umre kdyz jsem doma zapomnel tu "normalni")
Asi je to o stesti..., ale obcas zustava rozum stat co vyrobce nejakeho zarizeni dokaze...
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
nene to byl uplně vobyčejnej, šroubovací na kličkuLuckyn píše:hele ja ted koupil v hobby car takovej ten hever co maj ten hydraulickej za 599,- a sem s nim stracne spokojenej jestli to je ten samej tak si mel treba spatnej kus ci co ale ja s tim vymenil 4 kola vsechny a jelikoz my prahy nejsou nejlepsi musel sem ho koupit a nejvic spokojenej

HOTENTOT 

Jsem zvedal 120cu origo heverem, čekaně se to zlomilo v prahu a od té doby používám hever na pařezy, sice se vždycky škrábnou dveře ale jezdíme furt, respektive do května kdy končí technická..Dix píše:To je z blata![]()
To mi připomělo, jak jsem si v tescu koupil hever na 2,5 tuny, strčil jsem to pod auto že vyměním zadní kolo... zvedlo to do půlky a pak se strhal závit, takže to nešlo nahoru ani dolu...tak jsem to musel zvednout starým heverem snad z roku 70a ten je fakt zlatej...
A přitom vypadal bytelně a levnej taky nebyl... no hned po své premiérní derniéře letěl do popelnice s doprovodem nadávek a sprostých slov![]()
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
jednou sem chtěl něco podobného(cenově ale tak 4x dražší) použít na výměnu kostí stabilizátorů... dopadlo to tak že jsem zabral račna to nevydržela a já se zakousnul, doslova, do podběhu a nechal tam oba přední zuby, zuby stály 4tis a já už dělám jen s kvalitním nářadím. 

E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
ty jo tak to te musim litovat s tim podbehem neska sem na praxi delal starou felicii kabro rizeni komplet + tehlice a ulitl mi vorech po schnilim sroubu a taky sem si dal peknou =)mychal píše:jednou sem chtěl něco podobného(cenově ale tak 4x dražší) použít na výměnu kostí stabilizátorů... dopadlo to tak že jsem zabral račna to nevydržela a já se zakousnul, doslova, do podběhu a nechal tam oba přední zuby, zuby stály 4tis a já už dělám jen s kvalitním nářadím.
zde pro zajimavost foto =)

pozor 1.2 2xKarburator !!!

ja jsem si poridil jako druhou sadu tohle
http://www.aukro.cz/item483394996_gola_ ... darek.html
za ty prachy je to bezkonkurencni super akorat s tim clovek nesmi delat podvozek apod. tezke zatahy, na to mam tonu za 3,5 ktera uz rozebrala xx aut bez zavahani
http://www.aukro.cz/item483394996_gola_ ... darek.html
za ty prachy je to bezkonkurencni super akorat s tim clovek nesmi delat podvozek apod. tezke zatahy, na to mam tonu za 3,5 ktera uz rozebrala xx aut bez zavahani
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Este keby bol ten smajlik strbavy tak si ozaj cvrknemmychal píše:jednou sem chtěl něco podobného(cenově ale tak 4x dražší) použít na výměnu kostí stabilizátorů... dopadlo to tak že jsem zabral račna to nevydržela a já se zakousnul, doslova, do podběhu a nechal tam oba přední zuby, zuby stály 4tis a já už dělám jen s kvalitním nářadím.

Nemyslim to skodoradostne, kazdemu sa taketo prihody stavaju.
Ja som este ako maly chalan zvaral brzdovu paku na pioniera, ktoru som ma uchytenu vo sveraku...zavarany diel sa mi podarilo odvarit a ten mi spadol taky zeravy do botasky, ktoru som mal dost volnu

E30 2,5i mit LSD + E36 1,8i mit LPG = 

gola sady
Máte někdo zkušenosti s nářadím Valex?
http://www.alfin-trading.cz/produkty/gola-sady/1
Re: gola sady
My posledne postavili celej dvoumetrovej zrubovej hajzl s baterkovou vrtackou (bez baterie), kterou jsme nasli u kose. Jo...nejspis to bude o stesti...Vasa píše:Taky mam doma aku vrtacku za 450,- a uz 4 roky vrta a utahuje...
Ne, ale posledne se mi dostalo pod ruku neco v podobne cenove relaci. Odeslo to na ctyrech kolech (slapacich kolech!). Vyser se na to, kup si Tonu.axe píše:Máte někdo zkušenosti s nářadím Valex?