spoiler cipro
spoiler cipro
má někdo tento spoiler? vážně nad ním uvažuju a tak by mě zajímalo jak je to s kvalitou a jestli se ten spoiler lepí nebo jak se přidělává? zdá se mě to lepší než shánět orig. lízo který jsem někde potratil...má někdo fotku auta s tímto spoilerem?
http://cipro.mironek.net/?p=productsMor ... ík-BMW-E30
http://cipro.mironek.net/?p=productsMor ... ík-BMW-E30
316i E36 Coupé, Mitsubishi Galant V6-24, Golf III TDi Variant
re
o tomhle spoileru jsem tu nic nenašel ale neva, jenom se chci ještě zeptat jaký je rozdíl v origináních spoilerech a lamin. kopiema v uchycení, oboje se lepí nebo original má nějaký úchyty?
316i E36 Coupé, Mitsubishi Galant V6-24, Golf III TDi Variant
- Morienthez
Re: re
origo se zarazi do uchytu ktery bys mel mit na cele zespodajzxr píše:o tomhle spoileru jsem tu nic nenašel ale neva, jenom se chci ještě zeptat jaký je rozdíl v origináních spoilerech a lamin. kopiema v uchycení, oboje se lepí nebo original má nějaký úchyty?
"life is bitch and then you die.."
- E30PEPACABRIO
- Kontaktovat uživatele:
- -> K@rlos <-
- E30PEPACABRIO
- Kontaktovat uživatele:
- -> K@rlos <-
Docela sranda jak každej říká něco jinýho ... Sám jsem měl v ruce kolikrát výrobky od jinejch firem který byly jako papír a nepasovali na auto třeba o 2 - 3 centimetry a nevím, že třeba na tohle by si někdo stěžoval ... Je jasný, že to nebude pasovat na každý auto na 100%, ale s tím se musí počítat ...
Nějak mě nenapadá s čím jiným jsi mohl být nespokojen, ale asi k tomu nějaký důvod mít budeš a hádat se tu nechci
Nějak mě nenapadá s čím jiným jsi mohl být nespokojen, ale asi k tomu nějaký důvod mít budeš a hádat se tu nechci

Jen pro upresneni - nebavim se o kvalite/nekvalite vyrobku. Ty se ke me totiz ani nedostaly. Ale jak rikas - hadat se nebudeme / stejne to uz nic nevyresi a ani nezmeni.e-> K@rlos <- píše:Docela sranda jak každej říká něco jinýho ... Sám jsem měl v ruce kolikrát výrobky od jinejch firem který byly jako papír a nepasovali na auto třeba o 2 - 3 centimetry a nevím, že třeba na tohle by si někdo stěžoval ... Je jasný, že to nebude pasovat na každý auto na 100%, ale s tím se musí počítat ...