STK v Breznici
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
STK v Breznici
Asi pred mesicem jsem byl v tadytom stk a nedali mi to protoze nebrzdi levy kolo pri zatazeny rucni brzde, vcera jsem tam byl znovu. Normalne ten hodnej pan nasednul do auta v zivote by si na takovy nevydelal. Jel na brzdu a zacal to kontrolovat, tahal za to ale kolo ne a ne se zaflekovat. Tak rika to porad nejde, vyjel ven vystoupil z auta nechal bezet motor a sel do prdele vubec nic nerek curak jeden. Nejhorsi na tom je ze STK nemam vubec a jezdim tudiz na cerno a ta skurvena stanice je asi 35km od baraku. Navic jsou nejspis sjety pakny a zaflekuje se jenom kdyz se utahne na krev ta stelovaci matka ale nevim jestli oni tam nemaj ten pohon silnejsi, nez kdyz se rozjedu a na sterku to zatahnu. Navic se mi nechce platit dalsi nova prohlidka.
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: STK v Breznici
Mas na mysli matici na konci lana u paky rucni brzdy? Mas vzadu kotouce nebo bubny? V pripade ze mas kotouce seridil jsi pakny rucni brzdy primo vzadu, skrz kotouc dirou pro sroub kola?Havran píše:... zaflekuje se jenom kdyz se utahne na krev ta stelovaci matka ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Re: STK v Breznici
No kdyz te vyhodili kvuli brzdam, tak nechapu ze napises "nejspis jsou sjety pakny" - to snad da rozum, ze kdyz me vyhodej kvuli brzdam, ze ty pakny teda zkontroluju. U kotouce jsou tam ty pakny temer vecny, pokud se teda nevyhrejou. Ja kdyz delal zadni brzdy, tak jsem je vymenil preventivne, kdyz uz jsem mel kotouc dole. Ty co jsem z toho vyndal nevypadaly nijak zle. Nicmene kdyz poradne zatahnu na asfaltu pri naky rychlosti kolem 40tky tak kola bloknu...takze tak.Havran píše:Navic jsou nejspis sjety pakny a zaflekuje se jenom kdyz se utahne na krev ta stelovaci matka ale nevim jestli oni tam nemaj ten pohon silnejsi, nez kdyz se rozjedu a na sterku to zatahnu.
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem vsechno zkontroloval a pakny byly jak novy. Pruser byl v tom ze to bylo spatne sestelovany musel jsem povolit lanko na tom druhym kole tak jsem mohl tu rucku zvednout vejs a nakonec se to zaflekovalo.
Peca: No byl to mladej typek asi by si ho nezlomil, ale bylo to vlastne v Brezovy
Uz je to ok stejne dik.
Peca: No byl to mladej typek asi by si ho nezlomil, ale bylo to vlastne v Brezovy
Myslíš STK Březová nad brežanskym údolim??
Tam jsem byl s mašinou a taky mě tam nějakej mlaďas dusil na tom že to fakt neni červený i když je to TP. Bodejť jo, když jsem se s tím válel v pangejtu, ale pak jsem to v pohodě dostal
Tam jsem byl s mašinou a taky mě tam nějakej mlaďas dusil na tom že to fakt neni červený i když je to TP. Bodejť jo, když jsem se s tím válel v pangejtu, ale pak jsem to v pohodě dostal
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
STK v Brezove je nanejvis vpohode... nikdy me tam za nic nepodstatnyho nebuzerovali (jinej rozmer pneu, nez je v technicaku...atd)Stepan píše:Myslíš STK Březová nad brežanskym údolim??
A kdyz nekoho vyhodej, ze mu nefunguje rucka, tak je to jedine dobre.... co kdyz stim zaparkuje v kopci treba nade mnou a diky blby rucce to sjede na mi auto a poskodi ho...
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky