jak dopadla fleryho 325ka :(
Já nevim, myslim že se může stát každýmu a neni to wo tom kolik koní pod zadkem zvládne nebo nezvládne.GeRoX píše:tyweeeeeee....nechapu...takovej clovek by si mel seskartovat i rodny list a nejen ridicak...nejde o bavce, jde o princip...pokud nemam na to abych uridil nakejch 150 psů na zadku, tak si radsi zvazim koupi kolobezky...![]()
Když se vžiju do jeho situace, tak mi ho příde docela líto. Dobře, je to jeho chyba, ale člověk si jede pro auto, za chvíli má řidičák, a teď místo aby se v létě vesele proháněl tak bude spravovat...SlimShady píše:Sorry ale mne to po zhliadnuti prvej a tretej fotky pripada moc LOL
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
tady uz neni co zpravovat..auto na odpis co sem videl
a je mi lito auta a ne toho kokota kterej za to muze.. patri mu to
ja diz sem si vezl auto z kolina do brna tak sem jel jak posranej ne kuli strachu ae kuli respektu pred novym autem ktery neznam a prvni 3 mesice sem se s autem seznamoval a tady pan mistr co ma najetych 100km v 50konovy felde z autoskoly si veze domu 170 koni na zadni naprave a na mokru podrazuje a dava plnej tak to se pak neni cemu divit ze z toho udelal bavaria motor vrake
a je mi lito auta a ne toho kokota kterej za to muze.. patri mu to

ja diz sem si vezl auto z kolina do brna tak sem jel jak posranej ne kuli strachu ae kuli respektu pred novym autem ktery neznam a prvni 3 mesice sem se s autem seznamoval a tady pan mistr co ma najetych 100km v 50konovy felde z autoskoly si veze domu 170 koni na zadni naprave a na mokru podrazuje a dava plnej tak to se pak neni cemu divit ze z toho udelal bavaria motor vrake
----------------------:)
No pravje... To me pekne sere... Ja teda nemuzu tvrdit, ze jsem nejak extra vyjezdenej, papiry mam rok a dva mesice, najeto neco kolem 25-32 tisic kilometru (na ruznych autech, takze nevim... posledni dobou to ale casto byva pres tisic az 1500 za tyden, litam s otcem sluzebky do zahranici a vetsinu odjezdim ja), ale pripadne mi, ze takhle se k autu muze zachovat leda tak namachrovany hovado. I kdyby to auto ted v poradku zavezl domu, tak mu asi dlouho nevydrzi... Ale stve me to fakt hodne, protoze z peknyho auticka udelal dalsi vrak, a tech tu mame vic nez dost...
E39 535i sedan
Presne tak, to mal na mysli aj Gerox a tom mam na mysli aj ja... tak mu treba, auta skoda... ale tie fotky 1 a 3 pobavia vzdy ked sa na ne pozriemAnd píše:tady uz neni co zpravovat..auto na odpis co sem videl
a je mi lito auta a ne toho kokota kterej za to muze.. patri mu to![]()

Faszom a seggedbe verem te buzi 

heh no to je sila, kluk ma ridicak je uz zletilej a ma novou silnou karu , pripada si skvele, preci si nepripusti ze by neco mohlo bejt nad jeho sily nebo zeby se neco mohlo stat, dyt de vsechno preci skvele,a zrovna v nejlepsim....ups
kdys sem si domu vez vyladenou 25i uz sem mel ridicak asi 2 roky, ale taky sem s tim jel s velkym respektem, ale dakozu se do jeho situace vzit pac sem si zacal hooodne verit asi o pul roku pozdejc a nevyplatilo se mi to

kdys sem si domu vez vyladenou 25i uz sem mel ridicak asi 2 roky, ale taky sem s tim jel s velkym respektem, ale dakozu se do jeho situace vzit pac sem si zacal hooodne verit asi o pul roku pozdejc a nevyplatilo se mi to

- Spooky-0987
Hoši co naděláte,prostě učený z nebe nespad. Teď si to snad bude pamatovat.Na druhou stranu ruku na srdce,může se to stát zítra komukoliv z nás.... Já osobně mám najeto kolem půl mega a taky bych nikdy neřek,že by se mi to nemohlo stát!
A to jsem začal jezdit bokem někdy v 15ti v otcově Ladě 1500 ...
když byl na šichtě samozřejmě.... 
A to jsem začal jezdit bokem někdy v 15ti v otcově Ladě 1500 ...

M3 (e46) Hartge 

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Vetsi skoda byla tveho byvaleho M-techniku, tohle nebylo nic moc.Ivo píše:škoda auta no coment
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Ivo
- Kontaktovat uživatele:
Francis píše:Vetsi skoda byla tveho byvaleho M-techniku, tohle nebylo nic moc.Ivo píše:škoda auta no coment

jo stane se to ale teď prodávám 750iL tak ji neprodám jen tak někomu byl tu kluk fáčkem a moc ji chtěl ale já jsem mu ji nenechal je mi jasný jak by dopadla ale věřím že se Cornholio už poučil a bude opatrnější a když příde tak bych ji jemu prodal taky už jsem jednu E21 hodil nožičkama nahoru ale vždy je toho auta škoda
Život je jen náhoda .....
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
No jo, pred par lety jsem poslal 525i E34 na strom, dostala vetsi ranu nez byvala Fleryho 325i. V te dobe jsem mel papiry na auto sedmnactym rokem a odrizenych kolem pul mega km vetsinou v zadohrabech, pred tim jsem pet let mel Fiat 125S (origo talian, 2xOHC 1600ccm, 105PS na 960kg hmotnosti) a s E34 uz jsem jezdil dele nez rok. Holt podzim, mokre listi, pneu 225/60x15 s hloubkou desenu na policejnim limitu, trocha nepozornosti, ... a bumIvo píše:... taky už jsem jednu E21 hodil nožičkama nahoru ale vždy je toho auta škoda

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition