ach ta policie

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

ach ta policie

Příspěvek od And » 04. 06. 2004 11:03

tak si v poklidu vymenuju brzdovy desticky a najednou se pririti mestska policie a hned ci je to auto..tak rikam moje a prej co to delam..tak ze si vymenuju..ae on hned nevite ze se na parkovisti nesmi provadet zadne opravy? valim oci a rikam ze nevim.. a on no tak to se nesmi.. prej uz to plati 5 let.. tak rikam ze si snad muzu vymenit brzdivy desticky ne? a on ze ne! od toho sou servisy.. do servisu sem dal auto jednou na serizeni smesi a volnobehu a za 400 stovky udelaly velky hovno az sem si to musel zpravit sam takze uz nenecham nikoho jinyho na to auto sahnout.. tak sem na nej smutne koukal..tak prej at tam po me nezustane zadnej bordel a odjel :roll:
----------------------:)

Fx

Příspěvek od Fx » 04. 06. 2004 11:06

Tak jsi mu mel rict, ze to jenom kontrolujes :lol:, ne ze to opravujes :lol: To mi prijde uhozeny, spis si pripadal dulezitej, tohle delaj casto kdyz videj stary auto
E39 535i sedan

Mao

Příspěvek od Mao » 04. 06. 2004 12:18

taky vám nějak uniká smysl týhle "bezpečnostní" složky??? to možná stojí za hlasování :lol:
member of zewl crew

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 04. 06. 2004 12:30

Zezačátku sem si říkal: To je správný, kontrolujou jestli něco nekradeš, ale když se z teho vyklubalo todle, to čučim. Chtěl bej důležitej, no...

Roman325e

Příspěvek od Roman325e » 04. 06. 2004 12:33

Tak to uz je fakt sila.To ho snad vzit hevertyckou po tlame.Jak ti nekdo muze prikazat dat auto do servisu.Pokud neprekazis tak si to snad muzes spravit kde se ti zachce,ne???Fakt cumim co je v tyhle republice mozny.

Fx

Příspěvek od Fx » 04. 06. 2004 12:34

Presne tak... Nejvic me dostalo, kdyz jsem si "kradl" vlastni auto pote, co se mi vysypala spinacka... Jde kolem policajt, zvedave kouka, ja rikam: "Dobrej den" a von na me to samy a jde dal... A ja se tam s DCm vrtal v dratech se zkouseckou...
E39 535i sedan

Roman325e

Příspěvek od Roman325e » 04. 06. 2004 12:58

Tak to je jasny - Je to tim ze And je spatne vychovanej a zretelne nepozdravil!! :D :D :D

Fx

Příspěvek od Fx » 04. 06. 2004 12:59

ROFL... Ale jinak - opet se jedna o policii v Ricanech, ktera ti zatopila... myslim tim s tou spinackou
E39 535i sedan

Roman325e

Příspěvek od Roman325e » 04. 06. 2004 13:06

A ktera mi pak rekla - sorry,my se spletli. :D

Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 04. 06. 2004 15:44

No jooo, to je normalka :lol: Voslove musej vykazat nakou aktivitu, nejvic me pobavi, kdyz chtej pri podobny cinnosti videt ridicak, to je vzdycky poslu do hajzlu ze neridim,ale sroubuju. Ale na druhou stranu jednou byli taky hodny a dokonce mi posvitili, kdyz jsem si montoval muziku, tak jsem dotahoval sroub drzici reprak a zacali si tam na me svitit batercickou a ze prej co to tam vyndavam. Stacilo poucit, ze toci-li se sroubovakem na pravotocivem zavitu doprava, tak ze nic nevyndavam, ale naopak pridavam. Tudiz asi nejsem tak hodny, abych nekomu pridaval neco do auta, takze logicky asi bude to auto moje :lol: 8)

And

Příspěvek od And » 05. 06. 2004 03:22

to kamos rikal taky ze stal u otevrenyho auta svyho a prijeli cajti a prej co dela (co jim je kurva potom? :evil: )
tak rikal ze nic ze jen keca se znamym u auta.. tak cajt chtel videt doklady a on mu rek ze nikam nejede tak zadny doklady..tak cajt prej ze nechce ridicak ae chce technicak a obcanku.. a znamej ho perfektne vysral s tim ze stoji u baraku a do 30 metru od baraku nemusi mit u sebe doklady kdyz de treba vynyst koš.. kua kdyby raci spravili tu krivou znacku parkoviste nebo skasirovali jednoho curaka co ma 5 aut a dohromady nesou drazsi nez muj zralok za 20 tisic akorat tam zabiraj fleky a nikam s tim nejezdi akorat se v tom furt hrabe a pak clovek prijede vecer z prace a musi stat na chodniku a zase ho jebou policajti..ae prej dokud sou tam SPZ tak nemuzou proti tomu nic udelat :roll:
a taky nam na parkoviste jedzi obrovsky mercedes dodavky dlouha aci 15 metru proti ktery je tranzit jak plivnuti a to jim taky nevadi

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 05. 06. 2004 05:23

Strážník městský policie je zaměstnancem městskýho úřadu obce kde vykonává svý zaměstnání.
S PČR nemá skoro nic společnýho. Snad jen bambitku a sníženej intelekt :twisted:
Taky ten láchos nemá skoro žádný pravomoce. Je placenej většinou jako kvalifikovaná síla do obchodu s obuví - umí nazout a v někerých extrémních případech i sundat botičku. Za to je oprávněn vybírat tzv. manipulační poplatek.

Nic proti nikomu, ale většinou uniforma dělá hovad kryply. :twisted:
BMW The Ultimate Driving Machine

Tony
člen E30.cz

Příspěvek od Tony » 05. 06. 2004 10:33

And píše:...kua kdyby raci skasirovali jednoho curaka co ma 5 aut a dohromady nesou drazsi nez muj zralok za 20 tisic akorat tam zabiraj fleky a nikam s tim nejezdi akorat se v tom furt hrabe a pak clovek prijede vecer z prace a musi stat na chodniku a zase ho jebou policajti..ae prej dokud sou tam SPZ tak nemuzou proti tomu nic udelat :roll:...
Mi neříkej že za 5 takovýchdle aut, eště dyž s nima nejezdí platí ručení...
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.

608 / 057 967

And

Příspěvek od And » 05. 06. 2004 12:26

Tony píše:
And píše:...kua kdyby raci skasirovali jednoho curaka co ma 5 aut a dohromady nesou drazsi nez muj zralok za 20 tisic akorat tam zabiraj fleky a nikam s tim nejezdi akorat se v tom furt hrabe a pak clovek prijede vecer z prace a musi stat na chodniku a zase ho jebou policajti..ae prej dokud sou tam SPZ tak nemuzou proti tomu nic udelat :roll:...
Mi neříkej že za 5 takovýchdle aut, eště dyž s nima nejezdí platí ručení...
sem presvedcenej ze neplati..je to takovej cigos co vybira popelnice a nema ani v cem chodit a ted dovezl fiatka 650 a natrel to štetkou a ma to polsky znacky a akorat to tam zabira misto jenze spravnim organum se nechce nic delat :roll: nee ze by si zistili ci sou to auta a eci maj vsechno v poradku..jednodusi pro ne je buzerovat cloveka kterej si na parkovisti umyva auto..
stejne tak s dovozem aut..co sem slysel taj je to ted pekne v prdeli pac pani poslanci nechcou aby se sem tahali ojetiny..jim se to keca diz ma kazdej novou A8 a vyhrazeny parkoviste :evil:

Pivson

Příspěvek od Pivson » 05. 06. 2004 19:29

na jednu stranu souhlasím, že někdo přijel a zkontroloval co se děje. Doba je zlá.

To druhý už je buzerace.
Městskou policii ja neuznávám (jsou to opravdu ....) pouze PČR
S BMW na věčné časy!

Fx

Příspěvek od Fx » 06. 06. 2004 06:29

Jako musim rict, ze s PCR zatim nemam zadny spatny zkusenosti... Nikdy se mi nestalo, aby buzerovali jen tak... Ale mestsky, ty buzerovali na Cernaku, kdyz jsem si blejskl jejich auto (Hanis a dalsi si to urcite pamatujou) - zajimavy, ze PCR ve felde predtim to nevadilo... A u tech mestskejch je problem hlavne naprosta pasivita tam, kde jich je potreba a naopak to, ze buzerujou tam, kde je to zbytecny... :evil:
E39 535i sedan

Francis
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Francis » 06. 06. 2004 07:31

Minuly tyden jsem tahnul clena rodiny s nabouranym Medvedem W123 koupenym na dily (vysypane zadni sklo, vzadu prolomena strecha, tukla kapota pojistena dratem proti otevreni :-)) a hned na prvnim kruhaci sofer nejak zaspal a chtel odbocit do jineho smeru nez ja i kdyz byl na lane za mnou. Lano se namotalo na kolo, skoro jsme zablokovali kruhac. V tom kolem projizdelo policejni (PCR, ne mestaci) auto a ja si zacal chystat vymluvy. Zbytecne. Jen projeli kolem, radeji koukali na druhou stranu a delali ze nic nevidi. Ani neprudili, ani nepomohli. Kruhac byl skoro neprujezdny, mohli alespon dohlidnout nebo regulovat provoz. Auta byla tak blizko u sebe ze to vypadalo jako nehoda, a oni ani nepribrzdili. Proste delali ze tam nejsme. Tim me nastvali mozna nejvic, protoze proc si je tedy platime? Aby jen tak krouzili mestem?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 06. 06. 2004 08:33

2 Francis: to mna ked nabral ten dement na kruhaku, prevoz bol brutalne bloknuty tiez, autobusy mali meskanie dobrych 5 minut kym presli cez kruhak, a presli okolo za tu viac ako polhodinu od nahlasenia nehody asi 6x policajti, bolo ich plne auto, kazda posadka sa len pozerala ked tam prechadzali a preberali si mozny sposob akym sme sa zrazili a smiali sa... ze by zastavili a povedali "buuu ty kokot, tak co s tym? potlacime, a zregulujeme prevoz?" ? To nehrozilo... :roll:
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

And

Příspěvek od And » 06. 06. 2004 09:54

ted sem si vzpomel jak o tom mluvite..
potom co ta mestska policie odjela tak otec kterej tam byl se mnou zacal nadavat ze akorat buzerujou slusny lidi ae aby treba spravili tu znacku parkoviste ktera stoji uplne nakrivo a smerem od silnice takze neni videt co na ni je tak to ne..tak rek eci ece jednou prijede ze jim to hned rekne ae myslel to spis sarkasticky a za 10 minut prijeli PCR :lol: tak sem mu rek ze ma moznost jim rict o ty znacce a sam sem si zacal pripravovat rozhovor typu ze uz tady byla mestska a ze nam to povolili ae nebylo treba.. PCR zaparkovala aci 10 metru od nas a ani nevylezli a po dalsich 10 minutach odjeli

Fil

Příspěvek od Fil » 07. 06. 2004 11:37

policajti......kapitola sama pro sebe, (ale nemůžu házet fšechny do jednoho pytle, někteří sou fajn..........,ikdyž teť mi takovej malej zmrd dal v pátek 1000Kč flastr :evil: )
:mrgreen:......Čára není zeď !......:wink:

Odpovědět