Petice proti "vodítkovému paragrafu"
Petice proti "vodítkovému paragrafu"
pro pejskaře -> http://tuat-web.info/psi/petice/
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Re: Petice proti "vodítkovému paragrafu"
Snad není pravda,chuderky naše fenečky,jak k tomu přijdou už si ani nezaběhajíDC píše:pro pejskaře -> http://tuat-web.info/psi/petice/

v tomhle souhlasim s vencou...
přál bych ti probuzení stylem,že jsou do sebe zakousnutý 2 psi,a ženský na ně ječej ať toho nechaj... a proč? protože psi nebyli na vodítku... pochopim to jednou,dvakrát,ale když je to skoro denně
pokud chce mít někdo psa,tak ať má k tomu i zahradu... osobně se třeba volně pohybujícího psa bojim že mě kousne

přál bych ti probuzení stylem,že jsou do sebe zakousnutý 2 psi,a ženský na ně ječej ať toho nechaj... a proč? protože psi nebyli na vodítku... pochopim to jednou,dvakrát,ale když je to skoro denně

pokud chce mít někdo psa,tak ať má k tomu i zahradu... osobně se třeba volně pohybujícího psa bojim že mě kousne
U nás ve městě platí vyhláška pes bez vodítka ano ale s náhubkem,mraky lidí už na to dojeli a platili min1000,- flastra a fertik.Víc už jsi je bez náhubku neviděl.Neříkám aby pes pobíhal po městě jak se mu zlíbí,ale zase uvazovat na tvrdo na 1,20 vodítka toš to se mi taky nelíbí.Vyhrazený místa kam pes nesmí jsou viditelně označený cedulemi.Divil by jsi se ale je to cca 7-8let zpět a v místních novinách se zabývali neustálýmy problémy kálení psů a pobíhání bez náhubku po ulici,byly to dosti ostré výměny názorů,ale od té doby co vstoupila v platnost místní vyhláška je relativní pokoj.
Myslim, ze naseho Kubicka take necham behat na volno at uz uzakoni cokoliv. Jen pro info - je to Bischonek
A pripade "konfliktu" to udelam jako kdyz mne zastavi v aute, ze telefonuji - pred strazcem zakona telefon polozim a v klidu mu odpovim, ze jsem netelefonoval. Kdyz je normalni tak to vzda a kdyz neni tak to trva o par minut dele.
PS: neni to o zadnem hrdinstvi, je to pouze o obrane pred "buzeraci". Stejny postoj je potreba zachovavat i pri jednani na uradech. Nepodlehnout - na to oni sazeji.

A pripade "konfliktu" to udelam jako kdyz mne zastavi v aute, ze telefonuji - pred strazcem zakona telefon polozim a v klidu mu odpovim, ze jsem netelefonoval. Kdyz je normalni tak to vzda a kdyz neni tak to trva o par minut dele.
PS: neni to o zadnem hrdinstvi, je to pouze o obrane pred "buzeraci". Stejny postoj je potreba zachovavat i pri jednani na uradech. Nepodlehnout - na to oni sazeji.
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
No nevim nevim, ale ja se na 4kolce nedivam kam smim a nesmim...Venca píše:Ale jo.
Pak se ozvou třeba čtyřkolkáři, že chtěj víc svobody a volného pohybu.
A třeba další skupiny, všichni budou chtít větší výhody.
No a potom se to tu pomlátí navzájem, a bude věčný klid...

Jinak mam z toho docela srandu... To aby vsichni policajti meli za "opaskem" jeste metr...

-
- Kontaktovat uživatele:
můj názor: pokud pes poslechne na slovo tak vodítko mít nemusí. mám vycvičeného labradora a vodítko nepotřebuje, rozhlíží se i na přechodu. nicméně když jsem v centru, tak mám přece rozum a na vodítko ho dám. nebo na jiných místechm kde to zdravý rozum vyžaduje.
a pokud uzákoní takovejhle nesmysl nic se pro mě nemění.
a pokud uzákoní takovejhle nesmysl nic se pro mě nemění.
'92 318iS Touring M-technic II
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
Váca píše:Tebe uvázat na vodítko a fest potáhat.DVORIS píše:
Pamatuj si jednu věc JAKÝ PÁN TAKOVÝ PES.![]()
tak to jo ,takže mužeš věřit každýmu stýmu ,protože těch 99 tě na 100% kousne

Dyť to Váca píšu,bez vodítka ale s košem na mordě,pes může být jakkoli cvičenej a může se stát že se něčeho lekne a malér je na světě.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tyhle mám nejradějiVasa píše:Myslim, ze naseho Kubicka take necham behat na volno at uz uzakoni cokoliv. Jen pro info - je to Bischonek![]()

Petici jsem potvrdil. Sice můj 25cm Mops roztrhal už čtyři lidi, ale i tak mi vyhláška příjde na palici

Pokud bych šel ven s pitbulem, je dost logický, že by uvázanej byl

Vyhlášku sem nečet, ale nezodpovědných majitelů je hodně, a Ti zodpovědní za to holt budou trpět.Tweety píše:Jo, tyhle mám nejradějiVasa píše:Myslim, ze naseho Kubicka take necham behat na volno at uz uzakoni cokoliv. Jen pro info - je to Bischonek![]()
PS: neni to o zadnem hrdinstvi, je to pouze o obrane pred "buzeraci". Stejny postoj je potreba zachovavat i pri jednani na uradech. Nepodlehnout - na to oni sazeji.![]()
Petici jsem potvrdil. Sice můj 25cm Mops roztrhal už čtyři lidi, ale i tak mi vyhláška příjde na palici![]()
Pokud bych šel ven s pitbulem, je dost logický, že by uvázanej bylNelze to prostě brát všeobecně
To je jako s cikanama, těch pár co pracuje, je stejně házeno do zbytku co nic nedělaj.....
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Psa mám a jsem rozhodně pro. Já ho mám na vodítku celou dobu a stalo se mi, že agresivní kokr do našeho šel a už bych si to nepřál zažít. Je jedno jestli pes poslechne na slovo, stále má svoji a najednou si může říct, že na pána sere, že má na tohohle čoklika chuť a páníček může řvát sebevíc a nic s tím neudělá.
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
není mops ten chrochtací pes???Tweety píše:Jo, tyhle mám nejraději![]()
Petici jsem potvrdil. Sice můj 25cm Mops roztrhal už čtyři lidi, ale i tak mi vyhláška příjde na palici![]()
Pokud bych šel ven s pitbulem, je dost logický, že by uvázanej bylNelze to prostě brát všeobecně

jinak co se týče měst, tam by asi bylo fajn, aby na vodítku byli. kamarádka, takhle jednomu dítěti přejela psa, protože ho holčina neměla na vodítku a pes náhle vběhnul do čtyřproudovky a bylo hotovo

na vesnici bych o nechala,jak to je...
chodím se psem do lesa bez vodítka, ale mám ho radši s sebou
E30 318i M10
E46 330iT

E46 330iT