povinné ručení...kdo je spokojen...?
povinné ručení...kdo je spokojen...?
Asi se nenajde nikdo,komu nevadí,že musí platit vysokou částku povinného ručení.Pracuji pro pojišťovnu Allianz a hrdě prohlašuji,že jsme nejlevnější a nejvýhodnější na trhu.Pokud má někdo protiargument....sem s ním....vyvolávám diskuzi.....Já tedy hrdě prohlašuji..... jsem zde schopen komukoli vypracovat návrh levnějšího povinného ručení....
Jeté pneu,motopneu,disky,ALU kola....
Je to flotila nebo si člověk vyjíždí bonusy sám na sebe? Jen tak pro info - kolik by bylo na 2,5 ručení? Pokud se nepletu, tak u kooperativy mam bonusy za dva roky a ted u generali taky neco - i kdyz u ty jeste ani rok nejsem ...
Naposledy upravil(a) Gabo dne 21. 07. 2008 22:32, celkem upraveno 1 x.
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Pokud jezdí borec bez nehody 12 měsíců.....získává 5% slevu ze základní sazby povinného ručení a to u každé pojišťovny bez rozdílu....berme to obecně jako odměnu za to ,že jezdil rok bez nehody ...a dále platí.....24měsíců....2 roky...10% sleva....36 měsíců....3 roky 15% sleva....a tak dále až do 40%.....
Re: povinné ručení...kdo je spokojen...?
Kde jsi byl na tom, že Allianz je nejlevnější a nejvýhodnější na trhuautojacek píše:Asi se nenajde nikdo,komu nevadí,že musí platit vysokou částku povinného ručení.Pracuji pro pojišťovnu Allianz a hrdě prohlašuji,že jsme nejlevnější a nejvýhodnější na trhu.Pokud má někdo protiargument....sem s ním....vyvolávám diskuzi.....Já tedy hrdě prohlašuji..... jsem zde schopen komukoli vypracovat návrh levnějšího povinného ručení....

To že něco hrdě prohlašuješ neznamená, že je to pravda

Jediný co jest pravdou je, že allianz má jedny z nejzajimavějších sazeb na flotilu, ale na tu se Ti každý rozumný člověk vyprdne, protože si chce každý vyjíždět bonusy pro sebe.
Allianz je opravdu momentálně nejvýhodnější na trhu.......a abych nekecal.....poněvadž to je dnes oblíbené....přidávám pár faktů......třeba hitovky...jako Generali venkov pro lidi v obcích do 30.000 obyvatel zdražujou pro rok 2008 o 15 ...% a tak bych mohl pokračovat........
A pokud jde o flotilové autopojištění.......pro ty ,co nerozumnějí....hromadné pojištění skupiny více,než 5 vozidel(osobní auta,nákladní auta,motocykly,přívěsné vozíky).....tak můžeš zvolit ze dvou variant........A-flotila,kdy se nepočítají bonusy a B-flotila,kdy se počítají bonusy. pro každé vozidlo ve flotile zvlášť....
pov.ručení.
Mám Generali,max bonus.Platím 4400kč na 2,5 ročně.Otom že zdražej,jsem sice slyšel ale taky jen od jiného agenta tady na foru.Zatím se nic neděje.Když zdražej,najdu jinou pojištovnu.Za kolik mi to uděláš ty?

Pokud máš Generali...produkt venkov pro města do 30000 obyvatel,tak podle přiloženého odkazu na stránky Generali budeš mít v roce 2008 pojistné A05 při maximálním bonusu 40% 7344Kč.Pokud jedeš ještě na sazbu roku 2007,tak bude o 15% nižší.....ale k tvé uváděné částce se to nějak neblíží.......umíš to vysvětlit...?
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nic proti Allianz, ale tvrzení, že je nejlevnější a nejvýhodnější asi není úplně pravda. Když si zadám své parametry do nějakého net kalkulátoru, kde to počítá více pojišťoven, vychází mi vždy Allianz v té dražší polovině
A to nepočítám to, že některé pojišťovny dávají k ručení zdarma i různá připojištění - např. živel, poškození stavem silnic, atd ...

A to nepočítám to, že některé pojišťovny dávají k ručení zdarma i různá připojištění - např. živel, poškození stavem silnic, atd ...