Eko poplatek
Eko poplatek
To live is to die...
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
tohle je krok ktery se mel udelat davno, XX lidi bude na to nadavat ale XXX lidi nadava ze jezdi jeste vraky jako je trabant S120 apod ... ja jsem teda pro ale verim tomu ze cech si najde zase cestu jak to obejit ... uz vidim jak na S120 davaji tricestny katalyzator kvuli osvobozeni poplatku 

prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
Tohle je krok, kterej se neměl dělat nikdy.T613 píše:tohle je krok ktery se mel udelat davno, XX lidi bude na to nadavat ale XXX lidi nadava ze jezdi jeste vraky jako je trabant S120 apod ... ja jsem teda pro ale verim tomu ze cech si najde zase cestu jak to obejit ... uz vidim jak na S120 davaji tricestny katalyzator kvuli osvobozeni poplatku
Trabant či Š-120 neznamená vrak.
Tak to znamená, že za e30 s motronikem se už nebude platit, jestli to dobře chapu, ale v článku psali něco o autech až kolem roku 2000Venca píše:Každý s lambdou...Mikka.M5 píše:Otázka k tématu: jaký bmw už má třicestnej katalizátor?

e30 325i M-technik I -> e36 320i -> e30 323i M-technik I - > E36 323i M-technik = ekologické vozy
No je vidět že ty buzny co sedí v parlamentu nemají co dělat tak mají jeden prst v nose ,druhým se dlabou v prdeli a přemýšlí jak už s tak chudé dělnické třídy vytáhnout prachy.Tohle není nic jiného než tvrdý byznys našich pánů posranců.By mě zajímalo kolik zmrdů se na tomhle zase obohatí.Kurva být středověk tak jim ustřílím kule.Tohle se snad nedá ani pojmenovat 

Neví ale kolik jim to hodí do kapsy to už je do halíře spočítaný.Celá unie i tahle posraná vláda nám byla čert dlužná.Venca píše:V článku není nic o limitech emisí nebo nějaký kategorii.Mikka.M5 píše: Tak to znamená, že za e30 s motronikem se už nebude platit, ...
Sami ještě asi ti pitomci neví, jak to ušít.
V tom parlamentu a v senátu skutečně sedělo a sedí mnoho hloupých a škodlivých lidí, fuk z jaké jsou strany.DVORIS píše:No je vidět že ty buzny co sedí v parlamentu nemají co dělat ....atd:
Jen bych připomněl některé z hlediska silničního provozu nadstandartně škodlivé:
Kováčik (KSČ)
Patera (ODS)
Schling (ČSSD)
Kubera (ODS)
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Čím dál častěji se zamýšlím nad otázkou, kam až to povede a jak dlouho budou lidi nečinně přihlížet tomu, co ti pitomci tvoří. Jak dlouho to bude trvat, než se lidi naserou a půjdou zase do ulic.
Jakmile se taková věc stane, beru transparent a přidám se. Ať už jde o eko poplatek, služební zákon, poplatky ve zdravotnictví, nájemné.....
Jakmile se taková věc stane, beru transparent a přidám se. Ať už jde o eko poplatek, služební zákon, poplatky ve zdravotnictví, nájemné.....
Když vezmu pár hovadin, co už stvořili:
- na Pionýru nebo Simsonu do 50ccm se nesmí jezdit od 15 let
- zavedení a následné zrušení evidenčních nálepek za 200,- Kč
- hovadina s neplatností dálniční známky na 2006 v lednu 2007
- nesmysl s cyklistou předjíždějícím zprava a vše toho se týkající (povinnost řidiče sledovat poměr rychlosti svého vozidla vůči cyklistovi a povinnost mít zapnutý levý blinkr, je li rychlost jeho vozidla stejná či vyšší než cyklisty...)
- pokusy o návrhy zákonů, nařizující v určitém ročním období měkké pneumatiky
- pokusy zavádět jakási rychlostní omezení pro řidiče do XX let věku
a spoustu dalších...
--
V místě bydliště jsem již znám jako zatraceně problémový občan, který chodí na předvolební politická sezení a klade silně nepříjemné otázky, až se dotázaný politik kroutí a po skončení se šeptem dotazuje místních, co jsem to za drzouna...

- na Pionýru nebo Simsonu do 50ccm se nesmí jezdit od 15 let
- zavedení a následné zrušení evidenčních nálepek za 200,- Kč
- hovadina s neplatností dálniční známky na 2006 v lednu 2007
- nesmysl s cyklistou předjíždějícím zprava a vše toho se týkající (povinnost řidiče sledovat poměr rychlosti svého vozidla vůči cyklistovi a povinnost mít zapnutý levý blinkr, je li rychlost jeho vozidla stejná či vyšší než cyklisty...)
- pokusy o návrhy zákonů, nařizující v určitém ročním období měkké pneumatiky
- pokusy zavádět jakási rychlostní omezení pro řidiče do XX let věku
a spoustu dalších...
--
V místě bydliště jsem již znám jako zatraceně problémový občan, který chodí na předvolební politická sezení a klade silně nepříjemné otázky, až se dotázaný politik kroutí a po skončení se šeptem dotazuje místních, co jsem to za drzouna...