Téma ohledně chiptuningu/serioznosti firem
Téma ohledně chiptuningu/serioznosti firem
http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=73273
koukněte na to, ještě nejsme u konce, čékám na odpovědi dalších čipařů, máte nějaké zkušenosti? napište nám je tam. Díky
koukněte na to, ještě nejsme u konce, čékám na odpovědi dalších čipařů, máte nějaké zkušenosti? napište nám je tam. Díky
Ale to je v poho, prostě obchodní firma, no.
Má "produkt", tak s ním kšeftuje.
Taky jsem si s nima povídal, je to asi 3 roky. Čipnou i analogovou jednotku, machři...

http://www.abctuning.cz/
Stačí se podívat, jak píšou jednou "tuning" a podruhý "tunning".

Má "produkt", tak s ním kšeftuje.
Taky jsem si s nima povídal, je to asi 3 roky. Čipnou i analogovou jednotku, machři...

http://www.abctuning.cz/
Stačí se podívat, jak píšou jednou "tuning" a podruhý "tunning".

- Dolfa 325i

Hodím taky něco na ukázku...sice z jinýho soudku, ale v podstatě stejný výsledek..(dotaz do tuningové firmy carstyling tuning která se označuje za výhradního dovozce kol tenzo R)
můj dotaz:
> Dobrý den,
> chci se zeptat zda jsou u Vás dostupné kola type-M od tenzo r. Dále by mne
> zajímal jaký je středový otvor u kol 17x7 (18x8) rozteč 4x100.
> Jsou kužely pro šrouby na kole nějak pouzdřené či tvrzené?
> Zajímala by mne váha jednotlivých kol, zajímám se jen o rozměr 17x7 a 18x18 u
> kol DC5, DC6, GF7, GT6, mach 10 a type M.
>
> Děkuji za odpověď.
> S pozdravem Aleš Kunčák.
>
odpověď v plném znění a bez úprav jak mi došla

na středovy otvoír dostanete nil.kroužky dle vašeho typu auta , šrouby ma tezno specialní nelze použit jiné a vyhy bohužel nevim zkuzte prohledat pro více informací stránky výrobce
Datum: 16.5.2008 07:13:15

No to sou borci kurva ((: se tru valim... na zemi (: ABC ... ty kravo (: hned na prvni strance maji logo ABC tuning (: a vsude jinde ABC tunning (: a dostalo me to vydejo "jak se testuje baworak po nacipovani" to at ani neskousi ze vytahli 3 roky stary video z cizyny jak magor toci bawora v provozu...
a hlaska roku...
Muzeme prijet kdekoliv a za hodku s nasi moderni pojizdnou laboratori((: tak to sry ale kdyz cip tuning tak bez brzdy ani hovno ! (: to je fakt tragicky...

Muzeme prijet kdekoliv a za hodku s nasi moderni pojizdnou laboratori((: tak to sry ale kdyz cip tuning tak bez brzdy ani hovno ! (: to je fakt tragicky...

BMW E30 320i 1987 chromáček <= RIP 23.1.2009
Jo, v Pivovarově jsou supr firmy, třeba 1st M+H taky chtěli čipnout analog.BALI píše:to znam...něco podobnýho se mi stalo,když jsem kamarádce sháněl pružiny na P 206 a jedna nejmenovaná plzeňská firma mi napsala že maj i dozadu![]()
![]()
pro neznalé,peugeot má vzadu torzku
A o pokusech mototechny v Husovce prodat mi neuvěřitelný šunt v podobě žárovek do motorky, co si nechali vyrobit někde v Asii, bych mohl psát román - do telefonu padaly sprosté nadávky na mně, až jsem tomu zmetkovi řekl, že mu uříznu jeho hnusnej smeták pod nosem coby skalp a poslal jsem mu tam ČOIku...

no jo no, u nas je dobry tak akorat to pivo... 
Jeste si pamatuji kdyz panove z 1st M+H zacinali - to byla vetes, "kulaty" monitory, 8" diskety apd. Tak se pak nediv, ze zvladnou "cipnout" analog...

Jeste si pamatuji kdyz panove z 1st M+H zacinali - to byla vetes, "kulaty" monitory, 8" diskety apd. Tak se pak nediv, ze zvladnou "cipnout" analog...
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
k tomu abc podniku- s kolegou jsem byl vybírat 318 tds,kde se prodejce pyšnil čipem za 9litru od abc.sam vsak po chvíly přiznal že nárust výkonu nezaznamenal.pouze podlehl jejich psychologii,přijely k němu ve velkém stylu s Hummerem,nějaká ta bloncka,tak zacáloval a držel hubu.
ke slohu té slečny z managementu v uvedené diskusi-
.... 
ke slohu té slečny z managementu v uvedené diskusi-

ghorst for president
730i E32, 316 compact,E30 318 IS,E30 316i,E36 318 sedan,E34 525i,E34 525 TDS. E36 325
))
730i E32, 316 compact,E30 318 IS,E30 316i,E36 318 sedan,E34 525i,E34 525 TDS. E36 325

Plzeň je na to s kvalitou sluzeb hoooooooodne blbe... treba ATU na rokycanskej... kamos sel na diagnostiku motoru rekli mu ze ma v haji abs a airbag a vic ze nemuzou zjistit... sem se ptal jestly si delaji srandu a oni ze jim to proste nejde pripojit.. :/
radsi jezdim do Touskova... :/ ale pivo mame bestt
BMW E30 320i 1987 chromáček <= RIP 23.1.2009
Pokud to vyčítali Carsoftem, tak je možnost v tom, že to měli přes USB redukci k PC, nebo zoxidovaný kontakty u jednotek v autě, nebo taky slabá autobaterie. Není to vždy diagnostikou nebo technikem.soraxcz píše:Plzeň je na to s kvalitou sluzeb hoooooooodne blbe... treba ATU na rokycanskej... kamos sel na diagnostiku motoru rekli mu ze ma v haji abs a airbag a vic ze nemuzou zjistit... sem se ptal jestly si delaji srandu a oni ze jim to proste nejde pripojit.. :/
E39 535i sedan
I v takovým případě si musí poradit - prohlídnout stav kontaktů, ev. vyčistit, než tam něco připojuju.Fx píše:Pokud to vyčítali Carsoftem, tak je možnost v tom, že to měli přes USB redukci k PC, nebo zoxidovaný kontakty u jednotek v autě, nebo taky slabá autobaterie. Není to vždy diagnostikou nebo technikem.
Baterku (zdroj) musí mít vlastní.
Jinak to nejsou profíci...
- Martin_BMW
- Kontaktovat uživatele:
BC
Jak funguje Bc po nacipovani?hlasi stale pravdivou informaci,nebo je tam odchylka?
Ale korekce čeho?Fugo píše:nedorozumění, já samozřejmě píšu věci ohledně BC IV tj. ten největší co je v e32, a tam ty korekce jsou, nepamatuji si tedy pod jakým číslem testu ale to není problém dohledat
Pokud někdo změní datová pole, obsahující údaj s délkou vstřikovacího impulsu v ŘJ, není důvod nikde nic korigovat.
Sám dotaz
"..Jak funguje Bc po nacipovani?hlasi stale pravdivou informaci,nebo je tam odchylka?.."
- je bezpředmětný, samozřejmě, že ukazuje pořád jen skutečnost, stejně jako ekonoměr.
jistě pokud bude vše tak jak má být tak by měl ukazovat BC korektně, a pro případ nepřesnosti slouží ta korekce, lze korigovat jak spotřebu tak rychlost. Myslím že korekce je dobrá pro ty kteří chtějí aby skutečně údaj o spotřebě na BC tak nějak seděl s realitou, nepovídej mě že tobě to co ukáže BC skutečně auto sežere u většiny aut BC ukazuje méně než je skutečný průměr na 100km když si ho potom dopočítáš. O korekci jsem se zajímal protože jsem chtěl aby můj BC ukazoval reálnou spotřebu, ale korekce je max 1.9 (nevím čeho) a i to na korekci mojeho BC nestačí a ukazuje průměr menší než je reálná spotřeba (ale můj případ je specifický a nejedná se o čiptuning)
Tak to jo.Fugo píše:jistě pokud bude vše tak jak má být tak by měl ukazovat BC korektně, a pro případ nepřesnosti slouží ta korekce, lze korigovat jak spotřebu tak rychlost. ...
Důvod pro takový korekce je měnící se rozměr pneumatik (kvůli zkreslení ujeté vzdálenosti, tím i spotřeby).
To číslo 1,9 by pak mohlo odpovídat procentům - rozdíl v obvodech po opotřebení pneu, ev. snad i použití jiného rozměru.
Jinak nějakej chiptuning s tímhle nemá co do činění, to je jistý