stk + emise - bez katalyzatoru
- honza_strnad
- Kontaktovat uživatele:
stk + emise - bez katalyzatoru
Je nějaká šance udělat LEGÁLNĚ emise bez katalyzatoru? (motor e30 320i), dal bych tam asi rezonator co vypada jako katalyzator. diky
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Re: stk + emise - bez katalyzatoru
honza_strnad píše:Je nějaká šance udělat LEGÁLNĚ emise bez katalyzatoru? (motor e30 320i), dal bych tam asi rezonator co vypada jako katalyzator. diky

Re: stk + emise - bez katalyzatoru
Nějakej rezonátor těžko provede chemický reakce...honza_strnad píše:Je nějaká šance udělat LEGÁLNĚ emise bez katalyzatoru? (motor e30 320i), dal bych tam asi rezonator co vypada jako katalyzator. diky
- honza_strnad
- Kontaktovat uživatele:
to ja chapu, asi jsem spatne polozil otazku:
jde mne o to jestly je auto shopny splnit emisni limity, protoze vim ze kdyz jsem jel na technickou s nasi felicii deset let starou, ktere nemohl funguvat kat. ani nahodou, tak to udelala uplne v pohode a vim ze kamos udelal emise (opet s feldou) v poho uplne bez katalyzatoru!
zajima mne, jak je na tom e30 320i, vypousti hodne splodin? zkousel to nekdo?
jde mne o to jestly je auto shopny splnit emisni limity, protoze vim ze kdyz jsem jel na technickou s nasi felicii deset let starou, ktere nemohl funguvat kat. ani nahodou, tak to udelala uplne v pohode a vim ze kamos udelal emise (opet s feldou) v poho uplne bez katalyzatoru!
- Jan Kučera
nech si to za kilo nekde u rozumnejch lidi zmerit
mam zkusenost ze u megana byl kat vypalenej a fakt nekatoval a byl sem odejit
mam zkusenost ze u megana byl kat vypalenej a fakt nekatoval a byl sem odejit
Naposledy upravil(a) Jan Kučera dne 25. 05. 2008 17:18, celkem upraveno 1 x.
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

Jde o to, kdo a jak tý Felicii bez katalyzátoru emise měřil.honza_strnad píše:to ja chapu, asi jsem spatne polozil otazku:
Já už absolvoval emisí fůru a dost často jim tam byly nějaký skutečný stavy putna, takže bych prošel i bez něj.
U tý 10 let starý Feldy ten katalyzátor nefungoval proč?
- honza_strnad
- Kontaktovat uživatele:
to je pouze moje doměnna, protože si nemyslim že by 10 let stary auto motoricky v hroznym stavu jezdeny furt po mneste melo funkcni katalyzator.. nicmene od toho kamoša to mam potvrzeny...
nicmene mne jde o to, jestli mam proste zkusit
, nebo je to bez sance
, vim ze je to typek od typka.... co si myslite?
nicmene mne jde o to, jestli mam proste zkusit

Já si teda osobně myslim, že s rezonátorem to neuděláš na 99%. Někdy horkotěžko i normálně. Já jsem se tedy divil před rokem když jsem udělal emise v pohodě u m40b16.
Ale kámoš co tam Kat neměl tak to neudělal. Byla to tušim ETA

E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
nevim proč by ta felda neměla mít funkční kat? já ho na favu funkční měl a dobře jsem ho pak i prodal
a škodováckej motor ti splní emise i bez katu
vem si třeba favo-když se začalo vyrábět,tak kat nemělo a postupem času ho dostalo a emise to plní furt stejně a je to furt stejnej motor
se škodovkou to srovnávat nemůžeš 

- honza_strnad
- Kontaktovat uživatele:
- honza_strnad
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak bez katu budou hodnoty poněkud jinde. Ale projít se dá docela legálně. Zrovna včera jsem byl s třícou která nějaký ten kat má motor je docela v pohodě ale emise i tak byly 10krát vetsí holt jsou to staré mrdky které mají už něco za sebou. Ale projít se vážně dá 

http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour
No ono stačí když člověk který ty emise dělá má trošku rozum a třeba auto které má hodnoty v pořádku si změří třeba třikrát a ty lístečky si pák schová pro nějaké socky s etřicet kteří na něj budou dělat psí očiDAN píše:Dá se to udělat jedině, když sonda není strčená do vejfuku, ale asi tak 10cm za vejfuk.Pak to měří docela dobře - naskakujou správný hodnoty.
Ale to většnou stojí nějaký škvarky.

Jinak Dixi kde ti na emisích měřily ty decibely?

http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour
- Chuck47
- E30.cz mecenáš
Podle teho, že jim popraskaly okenní tabulkySopťa píše:No ono stačí když člověk který ty emise dělá má trošku rozum a třeba auto které má hodnoty v pořádku si změří třeba třikrát a ty lístečky si pák schová pro nějaké socky s etřicet kteří na něj budou dělat psí očiDAN píše:Dá se to udělat jedině, když sonda není strčená do vejfuku, ale asi tak 10cm za vejfuk.Pak to měří docela dobře - naskakujou správný hodnoty.
Ale to většnou stojí nějaký škvarky.![]()
Jinak Dixi kde ti na emisích měřily ty decibely?

- Slick
- člen E30.cz
Z osobni zkusenosti muzu potvrdit, projit se da, vsechno je o lidechSopťa píše:Přesně tak bez katu budou hodnoty poněkud jinde. Ale projít se dá docela legálně. Zrovna včera jsem byl s třícou která nějaký ten kat má motor je docela v pohodě ale emise i tak byly 10krát vetsí holt jsou to staré mrdky které mají už něco za sebou. Ale projít se vážně dá