Vandalizmus

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
O_N_D_R_A

Vandalizmus

Příspěvek od O_N_D_R_A » 17. 05. 2008 15:00

Dneska jsem přišel k autu a na střeše vidím stopy od bot. Samozřejmě mám lehce máčklou střechu. Předpokládám,že to byli podnapilí nezletilí návštěvníci místní diskošky - nepomohlo ani to, že jsem auto odvezl do ulice, kde jsou rodinný domy a bývá tam klid.

Má někdo podobné negativní zkušenosti, nebo mám prostě smůlu zase jenom já. :roll: :roll: V poslední době je toho už na mě nějak moc :(
EX E30 318i
EX E36 320i
VW Corrado

Chvalda 318iS
člen E30.cz

Příspěvek od Chvalda 318iS » 17. 05. 2008 15:29

Tak to nejsi sám, my jsme si takhle koupili s kámošem užovku 120 na vyblbnutí po důchodci v super stavu, ten stav nám vydržel až do doby, než se nám po celým autě prošli dva lidi (dva různý vzorky na botách) a ještě si zaskákali na střeše, takže tam byl lavor jak kráva... V týhle zemi je pořád ještě dost debilů a looserů co si ničeho nevážej a ničej cizí věci... Načapat někoho jak se mi prochází po tříce, tak by byl nejspíš mrtvej na místě... Tyhle hajzly bytostně nesnáším :evil:
Obrázek
Za jedenácté: Nebudeš jiného vozu než BMW říditi...
BMW 318iS Dinan, BMW 323i TC Baur

Bobik

Příspěvek od Bobik » 17. 05. 2008 15:30

no me kazde auto poskrabali prozmenu,takze si z toho nedelej nic.Nejlepsi je mit garaz,pres den stojim bud u baraku a nebo jezdim,jinak auto nikde nenechavam delsi dobu.Sem docela rad ze je nechytnu,jelikoz bych sel asi sedet za tezke ublizeni na zdravi a nebo zabiti :evil:
Obrázek

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 17. 05. 2008 15:31

No bolí, to znám .... Já měl kdysi dávno Fiat Ritmo a naprosto běžně jsem míval od místních umazanin uzel na zadním stěrači ... :twisted: :evil: Pomohla až důrazná domluva z očí do očí ... :lol: :lol:
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

Venca

Re: Vandalizmus

Příspěvek od Venca » 17. 05. 2008 15:38

O_N_D_R_A píše:Dneska jsem přišel k autu a na střeše vidím stopy od bot. Samozřejmě mám lehce máčklou střechu. Předpokládám,že to byli podnapilí nezletilí návštěvníci místní diskošky - nepomohlo ani to, že jsem auto odvezl do ulice, kde jsou rodinný domy a bývá tam klid.

Má někdo podobné negativní zkušenosti, nebo mám prostě smůlu zase jenom já. :roll: :roll: V poslední době je toho už na mě nějak moc :(
Smůlu nemáš jen ty.
K zimním kolům mám origo BMW poklice - dvě ukradený, dvě zničený kopnutím.
Nad PZ světlem důlek do kastle hluboký asi 7 mm.
Pravý zpětný zrcátko mělo prasklý sklo.
Vpředu zničený plastový držák SPZ, značka hozená na zemi.

Nějak moc toho taky není jen na tebe.
Včera mi málem sestřelil hustej blbounek s P 306 se zelenýma světlama vpředu a dvěma rourama od kamen vzadu, ráno o mně coby chodce škrtnul debil na čtyřkolce a v poledne jsem se chytil s magorem, co vylil před vrata garáží asi tak pět litrů oleje, sousední řadu garáží celou poškodil ožralý vymaštěnec s bagrem, strhl okap, prorazil troje vrata a urazil kus zdi.

A lepší to už nebude:
- vesnice je plná podivnejch cizinců, i u nás v osadě se usazují Číňani, nebo co to je,
- doma už se asi v klidu nevyspím, protože v naší dosud poklidný ulici rozjeli TipSport a jeho přiblblej výměník řve celou noc jak turbína,
- na dráze tu začaly jezdit příšerný lokomotivy řady 752 bez výfuků, protože zmrdi od ČD Cargo sebrali osobní dopravě ty lepší mašiny,
- kolem osady se staví velkokomplex skladů, hal a center pro kamiony o rozloze mnoha čtverečních km, kvůli tomu tu bude dalších 7 kruhových objezdů
- atd...

Dušan M10B18

Příspěvek od Dušan M10B18 » 17. 05. 2008 16:26

O_N_D_R_A píše:Dneska jsem přišel k autu a na střeše vidím stopy od bot. Samozřejmě mám lehce máčklou střechu. Předpokládám,že to byli podnapilí nezletilí návštěvníci místní diskošky - nepomohlo ani to, že jsem auto odvezl do ulice, kde jsou rodinný domy a bývá tam klid.

Kde jsi s tím stál?

Vim, že Duskovi to obešli klíčem a dokonce promáčkli jeden blatník, tenkrát jak stával u průmky... :evil:
A u nás v ulici si někdo vyřizoval účty nebo co a ráno měl jeden pakoš fazola upraveného dlažební kostkou :roll:
Obrázek

O_N_D_R_A

Příspěvek od O_N_D_R_A » 17. 05. 2008 16:56

stál jsem stejně jako poslední dva roky, když funguje diskotéka... U těch rodinných domků za průmkou...

Byl jsem se i informovat na pomáhat a chránit, ale trestní oznámení jsem nepodával, protože to nemá cenu :(
EX E30 318i
EX E36 320i
VW Corrado

zamknuto

Příspěvek od zamknuto » 17. 05. 2008 17:50

mám taky auto obejítý z obou stran a promáčklý zadní dveře a když to spravím tak mi to nějaký kretén poškrábe zase takovým by měly useknout ruky a za koule do průvanu! Prostě na cizí ženskou a auto se nesahá! A občas mám pocit že kdyby vedle sebe stálo 100 aut a mezi nima jedno báwo tak si kretén s klíčkem vybere to bawo! :evil:
E34 520i M50

Honza2.5

Příspěvek od Honza2.5 » 17. 05. 2008 17:57

do p...le kdyz to ctu tak je mi zle :? me se diky bohu nebo necemu takovymu :lol: nic nestalo ale todle co muzou lidi udelat jinymu na kare to je hnus velebnosti :(
E30 325i m20-rekonstrukce od 2016
E30 318i m40 bejvalka

člen E30.cz

Příspěvek od » 17. 05. 2008 19:30

jo dneska jsou lidi smejdi schopny vseho :roll: ....u me to je dobry jeste si tam nikdo nic nedovolil udelat :wink: bych ho jinak zabil :lol:

KASPAR

cb

Příspěvek od KASPAR » 17. 05. 2008 19:35

jo jo sou to zmrdi . já jsem měl auto rok po celolaku a hned první noc co jsem zaparkoval na Pražském sídlišti mi to někdo dukladně obešel nožem . dukladně říkám proto že jsem se pustil do celolaku znova a škrábance jsou až do plechu :roll: auto už mam nastříkaný a nastrojený a ted přemejšlim kde budu parkovat :?

hageen

Příspěvek od hageen » 17. 05. 2008 20:22

no a já dneska ráno prijdu k autu a celej zadní blatník v p...! nějakej zmrd my nacouval v noci do zadního blatníku stím ,že nárazník,blatník a alu kolo je na odpis.. :evil: určitě nějaký hovado ožralý.. :shock: naštěstí je kousek kamera tak doufám,že ho zachytila...a pak si to s ním pujdu vysvětlit osobně :twisted:
Zajištění STK a EM více po SZ..
ND NA E30+E34+E36 COMPACT TEL. 605471547

Crazytony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crazytony » 17. 05. 2008 20:36

Venca píše:

Smůlu nemáš jen ty.
K zimním kolům mám origo BMW poklice - dvě ukradený, dvě zničený kopnutím.
Nad PZ světlem důlek do kastle hluboký asi 7 mm.
Pravý zpětný zrcátko mělo prasklý sklo.
Vpředu zničený plastový držák SPZ, značka hozená na zemi.

Nějak moc toho taky není jen na tebe.
Včera mi málem sestřelil hustej blbounek s P 306 se zelenýma světlama vpředu a dvěma rourama od kamen vzadu, ráno o mně coby chodce škrtnul debil na čtyřkolce a v poledne jsem se chytil s magorem, co vylil před vrata garáží asi tak pět litrů oleje, sousední řadu garáží celou poškodil ožralý vymaštěnec s bagrem, strhl okap, prorazil troje vrata a urazil kus zdi.

A lepší to už nebude:
- vesnice je plná podivnejch cizinců, i u nás v osadě se usazují Číňani, nebo co to je,
- doma už se asi v klidu nevyspím, protože v naší dosud poklidný ulici rozjeli TipSport a jeho přiblblej výměník řve celou noc jak turbína,
- na dráze tu začaly jezdit příšerný lokomotivy řady 752 bez výfuků, protože zmrdi od ČD Cargo sebrali osobní dopravě ty lepší mašiny,
- kolem osady se staví velkokomplex skladů, hal a center pro kamiony o rozloze mnoha čtverečních km, kvůli tomu tu bude dalších 7 kruhových objezdů
- atd...
Kde bydlíš? ať vím kam se nemám stěhovat
Nejkrásnější pohled na svět je z BMW
325ic

Venca

Příspěvek od Venca » 17. 05. 2008 21:00

Crazytony píše:Kde bydlíš? ať vím kam se nemám stěhovat
Cca 80 km na JV, je tam vesnice s pivovarem.
Pokud parkuješ v centru na ulici, pak bývá auto v noci PÁ/SO a SO/NE přinejmenším pochcaný...

O_N_D_R_A

Příspěvek od O_N_D_R_A » 17. 05. 2008 21:16

Venca píše:
Crazytony píše:Kde bydlíš? ať vím kam se nemám stěhovat
Cca 80 km na JV, je tam vesnice s pivovarem.
Pokud parkuješ v centru na ulici, pak bývá auto v noci PÁ/SO a SO/NE přinejmenším pochcaný...
Tak to co si napsal ty je fakt otřesný... Dopadnul jsem oproti tobě ještě dobře. Ale prostě mě to hrozně rozčílilo, na auto jsem si vydělal při škole, nikdy sem nikomu nic neudělal, zaparkoval je bokem aby to nikoho neprovokovalo a stejně tohle :(

Když sem tady měl Mareu, tak nebyl problém.

No a co jsem se bavil s příslušníkama o tom, že tu chlastají děcka ve věku 14-16 let, který tu pak vyvádí, tak mi odpověděli, že to řešit jedině přes město, ale že by stejně dostaly pokutu akorát barmanky....
EX E30 318i
EX E36 320i
VW Corrado

soraxcz

Příspěvek od soraxcz » 17. 05. 2008 21:18

Jako rozhodne nemate smulu jen vy... :/ bydlim v plzni na vinicich ( bohuzel este mesic... ) a dneska rano prijdu k autu a sed sem si na prdel...
Na prednim skle bila sprejem nastrikana cerna pica ! stejne jako na 2 autech vedle me... mam ulomeny zrcadko a hodila se jim i moje antena ! :/ auto mam uz po 3 objety klicem.. :/ musim si nechat namichat dalsi sprej bo uz mi dosel kdyz sem za 5 mesicu 3x maskoval objeti klicem... :/ este mi ukradli listu ze strechy ( chromak ) na strane spolujezdce aby ty krivky pekne doladili... nechapu co je na tom laka ale tu listu sem uz kupoval 2X ! a zase mi ji nejakej kokot ze strany spolujezdce ukradne ! kdybi ji ty kre*eni alespon nepralamali a nehodili ji do krovi.... a nejakymu kokotovi se nelíbily moje znacky tak mi je projistotu oba sloupnul... doudfam ze nejaymu skurv*nymu negrovi delaji ozdobu na zdi... :/ takze uz se tesim na utechu a hreje me pocit ze za mesic bude moje laska mit garazku a tak budu mit mozna klidny sny... :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: jinak FU NEGRI ! a nedivte se ze ste "jako utlacovana mensina" nenavideni... ted uz se s vama nikdo srat nebude pac ste fakt prasata a tak si takovi zachazeni taky zaslouzite.. jedina veta politiku s kterou souhlasim je ze jejich nejvetsi zlocin je ze se narodi... tot vse... a to ze mi kradou cepicky na kolech uz neresim...
BMW E30 320i 1987 chromáček <= RIP 23.1.2009

Crazytony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crazytony » 17. 05. 2008 21:29

Mě za tři dny ukradly znaky na kapotě asi je chtěli dát na nějakýho favorita nebo na trabanta
Najdou se ale i lidi který mají starost o auto které ani není jejich. Jednou jsem večer měnil kolo před barákem na svém voze a nějakej na mol chlapec na mě začal řvát ať to auto nechám na pokoji že jinak na mě zavolá béčka vůbec mu nevadilo že mám otevřené dveře a kufr a ještě k tomu klíče ve dveřích :lol:
Nejkrásnější pohled na svět je z BMW
325ic

Gangsta

Příspěvek od Gangsta » 17. 05. 2008 22:27

TAk to ja na E30 prisel o obe zrcatka (komplet) a antenu a dulek na ridicovych dverich. E28 mam zavrenou v garazi, tak jsem v klidu.

Off topic: muj kamarad si koupil barchetu a po cca 14 dnech co ji mel doma, tak si ji nekdo dal komplet klicem az na plnic a pak ozrala zkurvena debilni 18-ti leta píča se mu prosla po kapote a sedla si na strechu (cabrio). Kdyz ji potom narknul, ze mu to auto cely domrdala, tak se otocila na kamarady a probehlo neco jako - vzdyt me znate a vite ze kdyz jsem opila, tak nevim co delam.

Bejt na jeho miste, tak uz davno sedim za vrazdu.
Obrázek

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci » 17. 05. 2008 23:04

ty jo jak to tady ctu to je sila ... me na trice zatim nic, kdyz nepocitam dulek na dverich od nejakyho dementa co parkoval vedle .... ale mam ji chvili no
taky mame tam kde parkuju hned vede hospodu ale nactilety tam moc nechodej takze to jde
ale zaklepavam to jak to jen jde ...
E30 316i M40 Obrázek

Obrázek

Dušan M10B18

Příspěvek od Dušan M10B18 » 18. 05. 2008 09:17

O_N_D_R_A: no, tam kolem A to neni bezpečné nikde...

Nestačím se divit... na moji třicu zatím nikdo nešáhl, ale jednou jsme kecali s kamarádem na ulici u auta a kolem proběhli dva malí haranti, dva kluci tak kolem 12 let. Proběhli to parkoviště a které auto se jim líbilo, tak tomu ukradli čepičky ventilků a některým sloupli znaky z ALU :shock: :evil: za bílého dne, bez jakéhokoli s*aní...
Bohužel je smutné, že se takovým věcem neubráníte ani před vlastním domkem. Kamarád měl na nové Ibize celý bok a přední kapotu objetou až na plech. Údajně to byl soused, který rád parkoval před jejich domem a když tam stála kamáradova Ibiza, tak to řešil takto :shock: :x :evil:
Obrázek

Odpovědět