Má někdo podobné negativní zkušenosti, nebo mám prostě smůlu zase jenom já.

Smůlu nemáš jen ty.O_N_D_R_A píše:Dneska jsem přišel k autu a na střeše vidím stopy od bot. Samozřejmě mám lehce máčklou střechu. Předpokládám,že to byli podnapilí nezletilí návštěvníci místní diskošky - nepomohlo ani to, že jsem auto odvezl do ulice, kde jsou rodinný domy a bývá tam klid.
Má někdo podobné negativní zkušenosti, nebo mám prostě smůlu zase jenom já.![]()
V poslední době je toho už na mě nějak moc
Kde jsi s tím stál?O_N_D_R_A píše:Dneska jsem přišel k autu a na střeše vidím stopy od bot. Samozřejmě mám lehce máčklou střechu. Předpokládám,že to byli podnapilí nezletilí návštěvníci místní diskošky - nepomohlo ani to, že jsem auto odvezl do ulice, kde jsou rodinný domy a bývá tam klid.
Má někdo podobné negativní zkušenosti, nebo mám prostě smůlu zase jenom já.![]()
Kde bydlíš? ať vím kam se nemám stěhovatVenca píše:Smůlu nemáš jen ty.O_N_D_R_A píše:Dneska jsem přišel k autu a na střeše vidím stopy od bot. Samozřejmě mám lehce máčklou střechu. Předpokládám,že to byli podnapilí nezletilí návštěvníci místní diskošky - nepomohlo ani to, že jsem auto odvezl do ulice, kde jsou rodinný domy a bývá tam klid.
K zimním kolům mám origo BMW poklice - dvě ukradený, dvě zničený kopnutím.
Nad PZ světlem důlek do kastle hluboký asi 7 mm.
Pravý zpětný zrcátko mělo prasklý sklo.
Vpředu zničený plastový držák SPZ, značka hozená na zemi.
Nějak moc toho taky není jen na tebe.
Včera mi málem sestřelil hustej blbounek s P 306 se zelenýma světlama vpředu a dvěma rourama od kamen vzadu, ráno o mně coby chodce škrtnul debil na čtyřkolce a v poledne jsem se chytil s magorem, co vylil před vrata garáží asi tak pět litrů oleje, sousední řadu garáží celou poškodil ožralý vymaštěnec s bagrem, strhl okap, prorazil troje vrata a urazil kus zdi.
A lepší to už nebude:
- vesnice je plná podivnejch cizinců, i u nás v osadě se usazují Číňani, nebo co to je,
- doma už se asi v klidu nevyspím, protože v naší dosud poklidný ulici rozjeli TipSport a jeho přiblblej výměník řve celou noc jak turbína,
- na dráze tu začaly jezdit příšerný lokomotivy řady 752 bez výfuků, protože zmrdi od ČD Cargo sebrali osobní dopravě ty lepší mašiny,
- kolem osady se staví velkokomplex skladů, hal a center pro kamiony o rozloze mnoha čtverečních km, kvůli tomu tu bude dalších 7 kruhových objezdů
- atd...
Cca 80 km na JV, je tam vesnice s pivovarem.Crazytony píše:Kde bydlíš? ať vím kam se nemám stěhovat
Tak to co si napsal ty je fakt otřesný... Dopadnul jsem oproti tobě ještě dobře. Ale prostě mě to hrozně rozčílilo, na auto jsem si vydělal při škole, nikdy sem nikomu nic neudělal, zaparkoval je bokem aby to nikoho neprovokovalo a stejně tohleVenca píše:Cca 80 km na JV, je tam vesnice s pivovarem.Crazytony píše:Kde bydlíš? ať vím kam se nemám stěhovat
Pokud parkuješ v centru na ulici, pak bývá auto v noci PÁ/SO a SO/NE přinejmenším pochcaný...