Tak abych se k tomu taky vyjádřil...
S Policií v České Lípě nejsem za dobře a to už kuli mojí e36...Zaplatil jsem už za pokuty za několik tisíc korun a o bodech radši ani nemluvim! Buď to bylo za technický stav vozidla nebo prostě mě už zastavili jen za to že mám černé BMW a pražskou SPZ. A když jsem jel s bmw po lípě i s kamarádem s oplem calibrou tak si nás všimli dva pochuzkáři když jsme přijeli do restaurace v cca 21hod večer, jeho si po vystoupení z auta ihned zavolali k autu já stihl ještě vejít dovnitř..On auto cely v tuningu, tak si říkám šli jen po něm...po pár minutách za mnou přišla policie přímo do restaurace kde jsem čekal na jídlo ať jdu ven...Udělal jsem hloupost že jsem šel protože jsem měl udajně sjetý gumy(tentokrát fakt ne

) a našli toho mraky včetně rámů, pásů...bohžel nemám na to abych kupoval každou součástku s homologací...Takže jsem byl vyrušen z večeře a ještě o nějakej ten tisíc lehčí...Ty ostatní pokuty nemá cenu popisovat...klasika...však to znáte...No a teď po tom co jsem si koupil s přítelkyní golfa(prostě jsem nechtěl aby jezdila v zadohrabu

) tak jsem ihned po koupi zhruba 2 hodiny dostal v Lípě za 1000 za technický stav vozidla(klasika tuning upravy, ale prostě holce se to líbí tak proč ne

) No a teď už to byla poslení kapka, pár dnů na to, ty samý vodnatý hlavy co mě vytáhli z restaurace a ani jsem neudělal přestupek hned z místa za 2000 to už jsem bohužel psychycky neunesl a jak to dopadlo k tomu se prostě vyjadřovt nechci...Teď se jen budu modlit aby mi řidičský průkaz zůstal vzhledem k počtu bodů, neporozumění si s orgány a nově koupeným autem ze kterého máme mimochodem velkou radost
Toď asi vše. Takže bacha na ně