Pokud tu žádný takovýto "blázen" není, nechť to admin smázne ...

No tak nože není zrovna moje krevní skupina ( připadají mi moc zákeřné), já spíše palné zbraně ... Jo až se dostanu domů, nafotím ti vystřelovací nuž, nedávno mi dal kamarád, hrál si s ním v e39, vystřelilo mu to, prostřelil si značkovou bundu a zasekl se mu do střechy...Helldiver píše:Po autach moja najvacsia zaluba, kusky ktore raz chcem mat su napriklad Stg44, Fg42 prva verzia (cca 2000 vyrobenych kusov)... Same take lacne a lahko zohnatalne, no. Co sa tyka bodnych tak zatial mam len pracanta Glock 78 (ale inac moc fajn noz, taka modernejsia verzia univerzalenho jaskynneho pastneho klina) a na bezne nosenie CRKT Desert Cruiser, raz si kupim nejaku fajnovku od Chrisa Reeva
.
No možná se budeš divit, ale tady jsem doma ..hanys píše:a co střelba ze vzduchovky a hod gumovým granátem?
No ano, je to trochu intim. informace, ale na druhou stranu to není nic protizákonného, vím co si můžu dovolit ....KuaJa píše:Na vystřelovák-nůž jsem docela zvědavej - myslím, že tím člověk zaskočí hodně.
Jinak fanda jsem, sběratel moc ne - nejsou prostory a ani finance.
Nevím, jestli je dobrý ve veřejný části fora psat, co člověk má - přece jen je to taková intimní informace
Nějaká střelná zbraň je a v autě vozím teleskopický obušek
Co bych chtěl mít je Dragunov
Já vím bylo to válka ...Helldiver píše:Neviem, ale v takychto veciach by som bol opatrnny - nieco o tom viem (stryko je zo srbska a mam zopar kamaratov, ktori tam boli v tych casoch), je to pomerne citliva tema a diali sa tam fakt svinstva, mimo ineho tam z CR a SR jazdilo zopar ludi bez zaludku robit fakt nie moc pekne veci, radsej by som to tu moc nespominal...
Tak toho "Siga" ti docela závidím... Je to takové BMW mezi pistolemi ..mattli píše:Taky jsem tomu propadl,na normální nošení mám Waltra P 99 9mm luger,či Sig Sauer P226,jednu 58,škoda že střílí jen jednotlivě a asi nejmilejší je Broková kozlice IŽ 23 NA PLATOVÉ HOLUBY ,no a ještě pár kousků po dědovi,ale ty jsou tabu
Chuck47 píše:ale jó, určitě se nás tu najde víc...jinak Horisi někde jsem viděl fotku tvé sbírky (nebo si myslím že byla tvoje), a byl tam v poličce vystavený Desert Eagle...
a ten Eagle v jaképak byl ráži? .50AE? nebo snad .440CB?horis píše:Chuck47 píše:ale jó, určitě se nás tu najde víc...jinak Horisi někde jsem viděl fotku tvé sbírky (nebo si myslím že byla tvoje), a byl tam v poličce vystavený Desert Eagle...
A vedle Colt, Winchestrovka... atd. No tak to je moje...![]()
Máš paměť, bylo to na bmwklubu ..