Vyjednávání s policajty
- Jan Kučera
jebu je, kdyz to jde,tak jim tvrdim ze ne, nemate pravdu,nebylo to tak,nepodepisu,nesouhlasim.Kde sem to pouzil (samo to musi bejt rozumny pripad,ne 240 km/h ve meste),tak to bylo ".............jeďte."
Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
M-Tech mi zaplatila mladá, že jsem doma vyžehlil a vypral. Ale lak byl drahejzahy píše:se moc nesmej,ja vim ze ten m-technik mas z uplatkuTweety píše:

BTW, doporučuji zkouknout tento pořad. Zjistíte, že je špatné, když si policista říká o úplatek a při tom řidiči tyká...to je doba

http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/10 ... 21:45.html
nevím proč, ale mne poldové ještě nikdy nezastavovali, jediný kontakt s "vyšší mocí" bylo setkání s MP v Rakovníku, dvě mužatky vybíjející si ráno v 7h svůj celoživotní neúspěch z hnusného ksichtu na mé osobě, cizákovi s Karvinskou značkou. Mělo tam probíhat čištění vozovky, jedna značka schovaná za stromem, před tou druhou stála vysoká dodávka, takže v 11h v noci jsem tohle neměl šanci vidět. Pokuta 1000kč za započatý odtah, na mé argumenty, že jsou značky špatně umístěné a že mohli alespoň zahoukat, než začali pod bavoráka upěvňovat popruhy nereagovaly. Celou dobu jsem měl dojem, že kdyby se z okna na sídlišti nekoukalo as 30 lidí s posměšným úšklebkem, tak by mne zmlátili obuškama. Prostě lesby z koncentráku.
EX: E34 535i ´91, 155kW/305Nm, Sperrdifferential
aktual: E39 523i ´99, 125kW
aktual: E39 523i ´99, 125kW
-
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
^^^ 
me staveli jen jednou, v policejni Octavii mlady kluci cca 23 let, proste si chteli zvednout ego. klasicka silnicni kontrola - gumy novy, sotva chudak narval ruku do podbehu, aby zkontroloval vzorek
, dali mi dejchnout (zasadne pred jizdou nepiju), takze neuspech, stastnou cestu pane ridici, nashledanou... ale jinak nediskutuju, pokud me zastavi z nejakeho duvodu a sem si vedom prestupku, asi bych zaplatil...

me staveli jen jednou, v policejni Octavii mlady kluci cca 23 let, proste si chteli zvednout ego. klasicka silnicni kontrola - gumy novy, sotva chudak narval ruku do podbehu, aby zkontroloval vzorek

mno.. mě ještě nikdy nezastavili kvůli přestupku. takže nevim..jednou sem blbě zaparkoval...ani slovo zaplatil a čau...podruhý sem zaparkoval v prázdný ulici plný stromů.. zona o pár ulic za mnou..a ejhle vrátim se a bota.. mno ona ve stromě byla zarostlá značka konec zony..tak sem jim to řekl..uznali že neni vidět ale protože už sem botku měl tak jen za 200
dočasný konec BMW 

- Spooky-0987
ja bych jim dal radsi prachy za pokutu do kapsy aby me nechali jet bez bodu
Ale zatim si nikdo nerekl
Jednou me v Bratislave tahl TomTom pres tri zakazy vjezdu v centru mesta a samozrejme tam stali benga..Rekl ze normalne je to za dva litry,hafo bodu a ze muzou sebrat i ridicak...a pak rika jestli mu dam litr, tak sem mu ho dal, zadnej listek a jeste me nasli misto na zaparkovani
Tomu rikam servis , ne jak u nas 

Jednou me v Bratislave tahl TomTom pres tri zakazy vjezdu v centru mesta a samozrejme tam stali benga..Rekl ze normalne je to za dva litry,hafo bodu a ze muzou sebrat i ridicak...a pak rika jestli mu dam litr, tak sem mu ho dal, zadnej listek a jeste me nasli misto na zaparkovani

H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W
Mna este nikdy nezastavili v beznej premavke, len na driftplaci som stretol policajtov (opustene miesto v noci) tak skontrolovali doklady, pochvalili voz a ked som sa tak nenapadne pytal ze ci si mozem trosku auto vyskusat na tom mieste, ci to nebdue rusit nocny klud atd. tak hned, ze "a co si myslis ze mi tu co robime, kukaj!" a zacali si to s novou kiu ceed davat celkom dost cez rucku a vobec tomu auticku pekne nakladali, proste v pohode poldovia, potom sa pristavili pri mne a ze "a teraz sa ty predved, naloz tomu"
, tak som teda tak aj spravil, az kym nebola solidna dymova clona hotova
Stretol som tam potom este asi 50 rocneho poldu raz jak si s takym vrakoidnym Oplom Astra kombi skusal davat smyky cez rucku (ale moc to neslo, predpokladam ze mu moc ta rucka nezaberala) a tiez bol v pohode, nadaval len strasne na to svoje auto
.

Stretol som tam potom este asi 50 rocneho poldu raz jak si s takym vrakoidnym Oplom Astra kombi skusal davat smyky cez rucku (ale moc to neslo, predpokladam ze mu moc ta rucka nezaberala) a tiez bol v pohode, nadaval len strasne na to svoje auto

E30 325i
E34 535i
E34 535i
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
To bylo díky tomu, že na Slovensku maj uniformovaný hlídače parkovišť.břečka píše:...a pak rika jestli mu dam litr, tak sem mu ho dal, zadnej listek a jeste me nasli misto na zaparkovaniTomu rikam servis , ne jak u nas
Maj normálně hodnosti - výložky,..., státní znak na čepici - okřídlenou slepici na mopedu,...
No a protože ty jsi to nerozpoznal, tak jsi za parkování zaplatil litr, vole.

BMW The Ultimate Driving Machine
- Spooky-0987
jj, když se chová jako arogantní prase, tak není chuť bejt normální. To je klasikaTweety píše:Ze své zkušenosti mohu říci, že lze pokutu i bez úplatku napsat na cokoliv bez bodu a za rozumný peníze. Holt kus je kus a to vedoucí těch pitomců na silnici musí dostat, tudíž pokuta je třeba udělena, ale záleží pouze na chování přestupce, jak a za kolik pokuta bude napsána...

e30/320i rv 88
já si říkal že se ta parkovací firma jmenuje nějak divně - PolíciaDAN píše:To bylo díky tomu, že na Slovensku maj uniformovaný hlídače parkovišť.
Maj normálně hodnosti - výložky,..., státní znak na čepici - okřídlenou slepici na mopedu,...
No a protože ty jsi to nerozpoznal, tak jsi za parkování zaplatil litr, vole.U nás ti ukážou, kde máš zaparkovat zadarmo - ta služba je normálně v ceně parkovnýho, kerý se pohybuje max. v destíkách CZK.

H*O*T*E*N*T*O*T__C*R*E*W
- Dudek Lubomír