Kdo byl na Džbánu
Kdo byl na Džbánu
LIDI kdo byl na Džbánu tak sem 

Já taky
Když to vemu, na koho si vzpomenu, tak to byl směrem od prasátka Sumachr, Jogurt, Leni, George_D, Nehpo, Elis, Alp, já, Speedy, Petra, Booobika (Lukáš E21), Panaque, 100RM, Fish, Castro, Fx, Ghost82, Zuzka, Rendis, Pawka a omlouvám se dalším lidem, které jsem zapoměla
Pro jistotu ještě jednou tady - kdo včera nechal na Džbáně tašku, tak ji má schovanou u obsluhy

Když to vemu, na koho si vzpomenu, tak to byl směrem od prasátka Sumachr, Jogurt, Leni, George_D, Nehpo, Elis, Alp, já, Speedy, Petra, Booobika (Lukáš E21), Panaque, 100RM, Fish, Castro, Fx, Ghost82, Zuzka, Rendis, Pawka a omlouvám se dalším lidem, které jsem zapoměla

Pro jistotu ještě jednou tady - kdo včera nechal na Džbáně tašku, tak ji má schovanou u obsluhy

Naposledy upravil(a) Misa dne 10. 01. 2008 09:56, celkem upraveno 1 x.
E87 120dA & G07 4.0dx
Tebe sem tam ale asi nepotkal?Misa píše:Já taky![]()
Když to vemu, na koho si vzpomenu, tak to byl směrem od prasátka Sumachr, Jogurt, Leni, George_D, Nehpo, Elis, Alp, já, Speedy, Petra, Booobika (Lukáš E21), Panaque, Castro, Fx, Ghost82, Zuzka, Rendis, Pawka a omlouvám se dalším lidem, které jsem zapoměla![]()

Re: ...
jj na cernak jedu... ty woe co si vyvydel?? uz sem to cetl.......vlcek_007 píše:OK a co jedeš na Čerňák??matISO píše:jj to si pis jezdi s nama a uz je toho natoceno vic.....nak to stahuje a prej to da vsechno nekam na net pak napisu...