tak schvalne, kdo zareaguje prvni
dopravka z kladna
dopravka z kladna
Budapest Bamako 2015 - completed
Budapest Bamako 2016 - in progress
fcb: Team Chochi
momentálně e28 524td, e28 520i, t4 multivan a kdo ví co ještě
Budapest Bamako 2016 - in progress
fcb: Team Chochi
momentálně e28 524td, e28 520i, t4 multivan a kdo ví co ještě
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: dopravka z kladna
jen pockej, sve favority mamMpower píše:http://www.novinky.cz/clanek/129430-cel ... -soud.html
tak schvalne, kdo zareaguje prvni
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Pánové, ať už myslíte kohokoliv, jeden jistý příslušník a majitel BMW sem nahlíží často.
Ať už s tím něco do činění má, či nemá, mohl by nás ostatní alespoň v mezích možnosti informovat - třeba jen na jaksi kolegiální úrovni, jako řidič řidiče...
Jistě nejsem jediný, kdo se rád něco zajímavého dozví!

Ať už s tím něco do činění má, či nemá, mohl by nás ostatní alespoň v mezích možnosti informovat - třeba jen na jaksi kolegiální úrovni, jako řidič řidiče...
Jistě nejsem jediný, kdo se rád něco zajímavého dozví!
A co třeba, kdyby to objasnil děd vševěd, pan dokonalý, bezchybný ... atd. Prostě ten co vše ví a zná ...marty87 píše:Taky jsem zvědav, který z čestných kladenských policistů nám vše objasní
Ať napíšu cokoliv, stejně budu za debila, lháře, zmrda .. atd.
P.S.- Všech 11 jsem znal osobně a velmi dlouho. Celou událost podrobně sleduji. Pracovali 50 m vedle mě...
Proč se k tomu nevyjádřím, jsem napsal výše ...
Naposledy upravil(a) horis dne 24. 12. 2007 12:42, celkem upraveno 1 x.
e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i
Tohle se děje ale snad na každé dopravce a někdy tak okatě až je z toho člověku do blití
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour
Je mi jasné že se tomu těžko věří....ale u nás se tak neděje. Většina lidí má hypotéky, rodiny apod. Neumim si představit, že by mě kvůli 500 vyhodiliTweety píše:Sopťa píše:Tohle se děje ale snad na každé dopravce a někdy tak okatě až je z toho člověku do blití
Tak vy neste normální no
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Je mi jasné že se tomu těžko věří....ale u nás se tak neděje. Většina lidí má hypotéky, rodiny apod. Neumim si představit, že by mě kvůli 500 vyhodili
a já hypotéku 24 let splácel z pracáku
[/quote]jako ja si myslim, ze to tak ma byt,ne,proste mas nejakou jistotu a je proste blbost se nechat kuli nejaky picov...e nechat vyhodit, mas relativne hezky penize, tak proc si delat potize, ale proste tady je zas videt ta ceska natura
verim, ze se to casem zlepsi, sam znam par poctivejch policajtu ,ale znami ty nepoctivy,ale troufam si rict ze bych byl asi taky poctivej.....
proste si myslim,ze kdyz mas neco za ukol, u tebe treba lidat lidi na silnici, tak se to mas snazit dodrzovat ,proste jednou si se dal na vojnu, tak musis bojovat, zase mas narozdil od obyc."radaku" plno jinych vyhod oktery by bylo skoda prijit 
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jak píšeš, peníze ještě vcelku jdou a vim, že prostě každej měsíc stejnej datum příjdou na konto. Nyní nám mají navyšovat tabulky o 7 míst a mají dorazit celníci a z ciziny, tak jsme se domluvili, že pokud něco takového uvidíme, tak poprvé na to upozorníme dotyčného, podruhé to pošleme dál. Nestojíme tu o průser...
No protože jsi hlupák hlupáků a takto již zůstanešmarty87 píše:2horis: ty potrefená huso, jak víš že jsem měl na mysli tebe?
Téma je dopravka na Kladně a já nejsem, nikdy jsem nebyl a nikdy nebudu na dopravce. Proto jsi ten osel .....
e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i