Tak si jedu večer 22:34 domů z práce, těším se na pořádný žrádlo. 300m před domovem v levotočivé zatáčce mi tam skočí kretén z leva. Ani jsem nestačil zabrzdit, nejdřív jsem ho sebral a pak začal brzdit. Zastavim a koukám svítí to totálně na hovno a do země. Vylejzám ven a nadávám do k..... a ko.... Naštěstí nerozbil čočku, tak ho jdu hledat nikde ho nevidím, asi zdrhnul. Koukám 20 m za škarpou něco leží, byl to on slimák jeden, ještě dejchal a mrkal. Hledám SPZ, nenašel jsem. Na doražení jsem neměl nervy, dojel jsem za známým myslivcem aby ho dorazil, ten vylez už v pyžamu. Když jsme se vrátili, byl už tuhej, takže ho vyvrhne. Otočil ho a SPZ byla na světě, to hovado ji mělo zapíchnutou v břiše, vnitřnosti úplně na kaši. Pak jsem se sebral a jel nasranej domů. Druhý den jsem to začal trochu rovnat a rozebírat. Když jsem to celý rozebral, tak jsem nevěřil svým očím, držák světla rozlámanej na sračku, tlumič nárazu zvohybanej jak špageta, nárazník popraskanej na 3x, spojler dovnitř, mřížka 3x prasklá. tady je pár fotek i s bonusem (pár chlupů navíc).