Smazat Horise
Smazat Horise
Teď jsem dorazil na forum a na pokecu vidím všude Horise a jeho blitky. Stále se do někoho naváží a zhoršuje náladu. Chci se zeptat, jestli by někdo z adminu mohl tomuto individuu domluvit, děkuji. 

Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
Víš to je těžký .... Dlouho dobu parta blbů ostřelovala a navážela se do Vladi320, teď to trénují na mě .... Chudáci
Jenže to můžou tak zkoušet na šišky v lese ! Já osobně jsme slíbil adminu...., že se budu chovat slušně, což také činím ..... Je třeba se podívat, kdo první reaguje, kdo začíná ..... , kdo se do koho sere ..... atd ! JÁ TO ROZHODNĚ NEJSEM
Tak komu chcete domlouvat ?!? Začněte u sebe, chytráci ... Spoustu lidí z fóra ( a i kolegů) mi formou SMS a SZ radí, ať na ty srač*y nereaguji, ať se nenechám vyprovokovat .... a mají pravdu
Já ale když vidím tu hloupost jak kolem kvete, je těžké nereagovat.. A to jsem slabší duchem, jak bylo již uvedeno
Ale mají v tom pravdu. Nechat je ať se vykecají, ono je to přejde.......

e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i

Pokud jsou na Foru moderatori a Admini,kteří mají všech 5 pohromadě a já myslím,že jsou,protože někdy to tu ukočírovat ty bludy...to chce velkej kus trpělivosti,tak se není čeho bát....for Horis! Sám osobně radši debaty nevyhledávám,protože,jak jsem zjistil spoustě lidí stojí za to rozjet pár blbostí, aniž by si nad věcí zapřemýšleli,jen prostě datlí něco do klávesnice..hlavně,že něco co nejdřív napíšem,ať jsme zajímavý.
Vždycky se najde někdo komu se tvůj názor nehodí 

Jeď na plný pecky, když na to máš!! Ex E30 325i.M-technik1,Coupe ,Ex E30 318i chrom, E21 316 Sharks not dead! EX E30 316i M40
A co hůř, ještě i tací, kteří ani nereagují na názor, ale kteří chtějí mermomocí někam zapadnout, nezřídka ke skupině, která má zrovna "navrh" //když už leží, kopnu si taky//Martan325 píše:Pokud jsou na Foru moderatori a Admini,kteří mají všech 5 pohromadě a já myslím,že jsou,protože někdy to tu ukočírovat ty bludy...to chce velkej kus trpělivosti,tak se není čeho bát....for Horis! Sám osobně radši debaty nevyhledávám,protože,jak jsem zjistil spoustě lidí stojí za to rozjet pár blbostí, aniž by si nad věcí zapřemýšleli,jen prostě datlí něco do klávesnice..hlavně,že něco co nejdřív napíšem,ať jsme zajímavý.Vždycky se najde někdo komu se tvůj názor nehodí
musim podotknout,ze jednou se tu rozjela falesna afera vuci me ohledne dobirky,a nestacil jsem se divit,kdyz se k veci zacal vyjadrovat nekdo koho neznam,on neznal me a zacal placat nesmysli o tom,ze si zmenim nick atd.a porad budu hajzl a koukam,ze p.Horis ma vice obdivovatelu,nemuzu si pomoc p.Horis ale vase schopnost resit veci do kterych vam nic neni je neskutecna,nejste nahodou policista? 

...
-
to je teda ujetý..TUŇÁK píše:Tady je celá rodinka http://youtube.com/watch?v=vGRgqWBp0gI

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To musíš bejt horisův dobrej kámoš, když máš přístup k jeho domácímu videuTUŇÁK píše:Tady je celá rodinka http://youtube.com/watch?v=vGRgqWBp0gI

Bohužel, kamaráda jako on si nezasloužim...Dan td píše:To musíš bejt horisův dobrej kámoš, když máš přístup k jeho domácímu videuTUŇÁK píše:Tady je celá rodinka http://youtube.com/watch?v=vGRgqWBp0gI![]()