Už je to vypnutý jelikož tam nemám pin tak i zablokované
Chci se zeptat jestli někde nahlásit to výrobní číslo nebo na to srát?

co máš za operátora?Bajzík píše:čau, tak jsem nasranej na sebe i na toho čůra co to našel... nechla nás tam 2 hod chodit a hledat...
O2Modestyna píše:co máš za operátora?Bajzík píše:čau, tak jsem nasranej na sebe i na toho čůra co to našel... nechla nás tam 2 hod chodit a hledat...
aha, tak to nepomůžu. Ale jdi na prodejnu a pokud máš paušál dostaneš SIMkartu se stejným číslemBajzík píše:O2Modestyna píše:co máš za operátora?Bajzík píše:čau, tak jsem nasranej na sebe i na toho čůra co to našel... nechla nás tam 2 hod chodit a hledat...
jo na to jsem se už informoval, za 340kčModestyna píše:aha, tak to nepomůžu. Ale jdi na prodejnu a pokud máš paušál dostaneš SIMkartu se stejným číslemBajzík píše:O2Modestyna píše: co máš za operátora?
no na poctivýho člověka málokdy narazíš... ale stalo se mi, že mi do práce přinesl člověk telefon, ať kontaktuju majitele, že ho najdou tady u nás. a ještě za to, že jsem se o to postarala mi dal čekuládu... To jsem nepochopila, ale potěšilo toBajzík píše: jo na to jsem se už informoval, za 340kčto bude zase ranec
proč jsou ty lidi takový kurvy? Ted až něco najdu tak si to nechám taky
Nedávno jsem to řešil.Bajzík píše:čau, tak jsem nasranej na sebe i na toho čůra co to našel... nechla nás tam 2 hod chodit a hledat...
já teda nevim, ale podle mne je to nezájmem policie, ne operátorů. Policie může dokonce operátora požádat o lokalizaci mobilu, ale to je většinou jejich leností, že se tím nechtěj zabývat.Semry píše:Ted se prý telefony budou blokovat podle IMEI (*#06#) takže to budou mít zloději těžké, jediné řešení je prodej na Slovensko. Mělo to být už dávno, příčinnou je nezájem operátorů.
tak musíš říkat, že tě okradli už od začátku100RM píše:Pozor, nahlasovanie IMEI sa tyka LEN ukradnutych telefonov, pri stratenom sa na teba vyseru. Ja som stratil N91 ktora mala 3 tyzdne a poslali ma do ... A vymyslat si na policii kradez, ked minimalne 5 ludi vie ze som ho stratil a hladal, to neni buhvico ...
... no jak jsem chtěl reagovat, tak radši nebudu ...Modestyna píše:já teda nevim, ale podle mne je to nezájmem policie, ne operátorů. Policie může dokonce operátora požádat o lokalizaci mobilu, ale to je většinou jejich leností, že se tím nechtěj zabývat.Semry píše:Ted se prý telefony budou blokovat podle IMEI (*#06#) takže to budou mít zloději těžké, jediné řešení je prodej na Slovensko. Mělo to být už dávno, příčinnou je nezájem operátorů.
a do 5000,- je to stejně jen přestupek
Protože je to pravda, viď?horis píše:... no jak jsem chtěl reagovat, tak radši nebudu ...Modestyna píše:já teda nevim, ale podle mne je to nezájmem policie, ne operátorů. Policie může dokonce operátora požádat o lokalizaci mobilu, ale to je většinou jejich leností, že se tím nechtěj zabývat.Semry píše:Ted se prý telefony budou blokovat podle IMEI (*#06#) takže to budou mít zloději těžké, jediné řešení je prodej na Slovensko. Mělo to být už dávno, příčinnou je nezájem operátorů.
a do 5000,- je to stejně jen přestupek